kaolko
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 27. Máj , 2009, 14:09:11 » |
|
v PRS drevo macaju v panenskom moci a to je velmi vzacne lebo v amerike pannu pod 10 rokov nenajdete a ak ano, tak ma jej moc zierave ucinky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 27. Máj , 2009, 14:10:18 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 27. Máj , 2009, 14:10:30 » |
|
neviem ci sa Robo nesekol pri danom tvrdeni. Ano, do ceskoslovenska sa dovazal najkvalitnejsi kubansky mahagon.. akurat miesto gitar ho najdes na zachodovych dverach ako dyhu.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 27. Máj , 2009, 14:10:52 » |
|
krasa
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 27. Máj , 2009, 14:17:19 » |
|
neviem ci sa Robo nesekol pri danom tvrdeni. Ano, do ceskoslovenska sa dovazal najkvalitnejsi kubansky mahagon.. akurat miesto gitar ho najdes na zachodovych dverach ako dyhu.
presne tak - su nim oblozene petrzalske vytahy . mal som par Jolan so sundanym lakom a mozno to boli kvalitne dreviny, len nie gitarove ale koncom 70tych pouzivali na hmatniky eben, mam taky jeden basovy krk a videl som aj take starsie Irisky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 27. Máj , 2009, 14:20:10 » |
|
ten tmel...
toto je z fotky tazko posudit. pochybujem, ze tam ten tmel nahradza drevo, vsak zase nejsu kok*ti, aby urezali mensi kus na telo a dorabali to... vsak to by tam ani nedrzalo... tmel sa dava bezne pod lak, aby nesadal do porov. ako vravim - ta fotka podla mna nedokazuje nic...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 27. Máj , 2009, 14:24:18 » |
|
ed roman to tam aj pekne rozpisoval, treba to najst...
no kazdopadne pri gitare ktora ma hodnotu priemerneho rocneho platu by som ocakaval prvotriedne materialy bez nejakych ojebov
|
|
« Posledná zmena: 27. Máj , 2009, 14:25:10 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 27. Máj , 2009, 14:25:18 » |
|
dajte link a lepsie fotky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 27. Máj , 2009, 15:13:44 » |
|
toto je z fotky tazko posudit. pochybujem, ze tam ten tmel nahradza drevo, vsak zase nejsu kok*ti, aby urezali mensi kus na telo a dorabali to... vsak to by tam ani nedrzalo... tmel sa dava bezne pod lak, aby nesadal do porov. ako vravim - ta fotka podla mna nedokazuje nic...
Uplne suhlasim ..
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 27. Máj , 2009, 15:19:47 » |
|
pise sa tam, ze nastroj prisiel z ebay, tak bohvie, co sa s nou robilo u niekoho na kolene po tom, ako opustila PRS
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 28. Máj , 2009, 13:23:13 » |
|
jj, aj ja si myslim ze ju skor niekto doj*bal a potom to dal spravit, takto z fabriky asi neodchadzala
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 28. Máj , 2009, 15:55:51 » |
|
tak zase by som ani nebol prekvapeny, keby to bola jedna z dalsich edovych "rozpravok" o tom ake su PRS sunty a ako to oni robia lepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 28. Máj , 2009, 16:30:14 » |
|
vsak ed roman predava aj PRS gitary a ma z toho slusny biznis
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 28. Máj , 2009, 16:52:39 » |
|
vsak ed roman predava aj PRS gitary a ma z toho slusny biznis ale tiez ma slusny biznis z toho, ze ich upravuje (samozrejme, ze ma o tom napisany obsiahly roman, ze preco su tie upravy lepsie), rovnako aj robi kvazi kopie PRS a na jeho strankach je tiez slusny roman popisany, ze preco prave tie jeho su lepsie ako origo PRS
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|