borax
náhodný pocestný
Príspevkov: 71
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 08. Júl , 2009, 17:34:41 » |
|
Zdravím!!!!! Ako je podla Vás najlepšie odkladať el. gitaru?......lebo je viacej sposobov,zavesená na stene,uložena v stojane,v puzdre,kufri,,,,,ide mi o to aby gitara čím menej "trpela" dík
|
|
|
Zaznamenané
|
FENDER STRATOCASTER Marshall JCM 2000 DSL 100 Marshall 1960B Marshall EH-1 Echohead
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 08. Júl , 2009, 17:35:40 » |
|
Zdravím!!!!! Ako je podla Vás najlepšie odkladať el. gitaru?......lebo je viacej sposobov,zavesená na stene,uložena v stojane,v puzdre,kufri,,,,,ide mi o to aby gitara čím menej "trpela" dík V puzdre. Nie je riziko ze Ti kydne na zem atd.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
borax
náhodný pocestný
Príspevkov: 71
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 08. Júl , 2009, 17:39:35 » |
|
................a ak ju po každom hraní uložím do tvrdého puzdra,kufra,nevadí,že drevo nedýcha?
|
|
|
Zaznamenané
|
FENDER STRATOCASTER Marshall JCM 2000 DSL 100 Marshall 1960B Marshall EH-1 Echohead
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 08. Júl , 2009, 17:43:45 » |
|
V puzdre, ale opreté postojačky a nezatvoriť ho úplne - len privrieť aby netlačilo na struny a v tedy aj dýcha...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 08. Júl , 2009, 17:57:09 » |
|
naco je dobre aby dychala ? potrebuje kyslik ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 08. Júl , 2009, 17:59:10 » |
|
... aj jej nieco treba fuknut na noc, aby sa najedla ? ako je pekne, ze laska k nastroju, ale odtial potial. Ja mam tiez rad svoju gitaru, ale usmieva s ana mna zo stojanu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 08. Júl , 2009, 18:05:01 » |
|
ked v noci dycha cez den sa odvdaci krajsim tonom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 08. Júl , 2009, 18:12:25 » |
|
Ano a najviac dychaju tie,na ktorych je nacapana polcentimetrova vrstva laku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 08. Júl , 2009, 18:12:57 » |
|
Zdravím!!!!! Ako je podla Vás najlepšie odkladať el. gitaru?......lebo je viacej sposobov,zavesená na stene,uložena v stojane,v puzdre,kufri,,,,,ide mi o to aby gitara čím menej "trpela" dík Henry mal tyžden gitaru na dvore aj v daždi teraz ma krasny image ..myslim staru gibson SG
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 08. Júl , 2009, 18:15:00 » |
|
................a ak ju po každom hraní uložím do tvrdého puzdra,kufra,nevadí,že drevo nedýcha?
drevo nedycha nieje živočich drevo horí a plava ale nedycha
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 08. Júl , 2009, 18:15:06 » |
|
Ano a najviac dychaju tie,na ktorych je nacapana polcentimetrova vrstva laku. tak ale na noc treba predsa dat dolu krytku z potakov, pripadne od tremola a dat vonku snimace aby mohol cirkulovat vzduch cez nastroj
|
|
« Posledná zmena: 08. Júl , 2009, 18:16:35 od Krtko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 08. Júl , 2009, 18:15:54 » |
|
Henry mal tyžden gitaru na dvore aj v daždi teraz ma krasny image ..myslim staru gibson SG ..no lenže on ju zabudol celu zimu na radiatore a sa mu rozsušila,tak ju musel dat na dažd zapučat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 08. Júl , 2009, 18:17:05 » |
|
tak ale na noc treba predsa dat dolu krytku z potakov, pripadne od tremola a dat vonku snimace aby mohol cyrkulovat vzduch cez nastroj
a navrtat par "vetracich šacht" jak to teraz robi Gibson
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 08. Júl , 2009, 18:23:52 » |
|
tak ale na noc treba predsa dat dolu krytku z potakov, pripadne od tremola a dat vonku snimace aby mohol cyrkulovat vzduch cez nastroj
a občas s nou ist do kina na nejaky lahši film aby chytila ton
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 08. Júl , 2009, 18:46:59 » |
|
Zdravím!!!!! Ako je podla Vás najlepšie odkladať el. gitaru?......lebo je viacej sposobov,zavesená na stene,uložena v stojane,v puzdre,kufri,,,,,ide mi o to aby gitara čím menej "trpela" dík ak je to bezna gitara a nie nejaky drahy alebo raritny kusok, tak je uplne jedno, ako s nou budes zachadzat. ked sa bojis zodrancov, tak sa snaz s nou moc nebuchat a nenechavat ju na miestach, kde sa o nu moze zakopnut a to je tak cele co by som riesil... a pri LP pozor, ako ho polozis a s hlavou moc nebuchat, radsej vobec...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|