Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 15:44:57
Strán: [1] 2 3 ... 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: KROKOBAND - STARÁ ŠKOLA - TRANSYLVÁNSKE OBEDY  (Prečítané 11087 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« kedy: 24. Október , 2008, 08:30:37 »

KROKOBAND - STARÁ ŠKOLA - TRANSYLVÁNSKE OBEDY : RANDAL : Sobota : 25.10.2008

* plagat_randal_251008.jpg (222.53 KB, 400x566 - prehliadnuté 407 krát.)
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #1 kedy: 24. Október , 2008, 08:32:58 »

dohodnime sa a podme....
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #2 kedy: 24. Október , 2008, 08:37:52 »

Som si pozrel niečo o Krokoband-aj kratke video zo študia s Uherčikom-a kto je ten bradaty gitarista ? /Budinsky ?/   p.s. nejde mi vložit foto
« Posledná zmena: 24. Október , 2008, 08:40:51 od udry » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #3 kedy: 24. Október , 2008, 08:41:31 »

Mne foto vlozit ide.
« Posledná zmena: 24. Október , 2008, 08:41:51 od Martinlm » Zaznamenané

mr. redwine
stály hosť

« Odpoveď #4 kedy: 24. Október , 2008, 08:42:46 »

Som si pozrel niečo o Krokoband-aj kratke video zo študia s Uherčikom-a kto je ten bradaty gitarista ? /Budinsky ?/

...to je Kroko (Peter Vasil)

* KROKO.jpg (156.38 KB, 1752x1168 - prehliadnuté 386 krát.)
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 24. Október , 2008, 08:48:29 »

No,čo som počital,musela/musi to byt zaujimava osobnost ten Kroko.
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 24. Október , 2008, 08:53:50 »

mr.redwine-zaujimaju ma tieto "old kapely". Keby si mi poslal linky na niektore,pripadne napisal kde sa daju zohnat ich nahravky,bol by som rad.
Zaznamenané
mr. redwine
stály hosť

« Odpoveď #7 kedy: 24. Október , 2008, 08:58:45 »

mr.redwine-zaujimaju ma tieto "old kapely". Keby si mi poslal linky na niektore,pripadne napisal kde sa daju zohnat ich nahravky,bol by som rad.

...dohovorim Krokovi nech uz spusti svoju stranku, tam su linky na spriaznene kapely  :)

http://bandzone.cz/transylvanskeobedy

http://www.stara-skola.com/

Zaznamenané

mr. redwine
stály hosť

« Odpoveď #8 kedy: 24. Október , 2008, 09:10:54 »

...SOM V ŠOKU !

Po sérii vystúpení väčšinou v bratislavských kluboch zaznamenala Stará škola na jar 2006 zásadné personálne pohyby: odišli J.Rozsíval i M.Zima . Zvyšok OSB stál pred dilemou, čo, či a ako ďalej. Našťastie sa v priebehu mesiaca podarilo dať dokopy novú rytmiku a ďalšie týždne strávil OSB skúšaním a zohrávaním sa. V Starej škole sa objavil bubeník Andrej Labáth a basista Robert Fordinál. V tejto zostave odohrala Stará škola spolu 58 koncertov, pričom jednoznačným umeleckým vrcholom celej jej existencie bol vystúpenie v bratislavskom Divadle Aréna po boku slávnej britskej formácie Uriah Heep. Žiaľ, hneď vzápätí postihla Starú školu tragická udalosť – 18.apríla 2008 zomrel náhle v žilinskej nemocnici na následky automobilovej nehody bubeník Andrej Labáth.

* labath.jpg (47.5 KB, 200x133 - prehliadnuté 371 krát.)
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #9 kedy: 24. Október , 2008, 09:12:56 »

Nie je zaciatok z Balady o slepom Ferovi 1:1 skopcena Fermata? Len mi nejde do hlavy ktora.
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #10 kedy: 24. Október , 2008, 09:15:47 »

...dohovorim Krokovi nech uz spusti svoju stranku, tam su linky na spriaznene kapely  :)

http://bandzone.cz/transylvanskeobedy

http://www.stara-skola.com/

Vdaka.
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #11 kedy: 24. Október , 2008, 09:22:49 »

...SOM V ŠOKU !

Po sérii vystúpení väčšinou v bratislavských kluboch zaznamenala Stará škola na jar 2006 zásadné personálne pohyby: odišli J.Rozsíval i M.Zima . Zvyšok OSB stál pred dilemou, čo, či a ako ďalej. Našťastie sa v priebehu mesiaca podarilo dať dokopy novú rytmiku a ďalšie týždne strávil OSB skúšaním a zohrávaním sa. V Starej škole sa objavil bubeník Andrej Labáth a basista Robert Fordinál. V tejto zostave odohrala Stará škola spolu 58 koncertov, pričom jednoznačným umeleckým vrcholom celej jej existencie bol vystúpenie v bratislavskom Divadle Aréna po boku slávnej britskej formácie Uriah Heep. Žiaľ, hneď vzápätí postihla Starú školu tragická udalosť – 18.apríla 2008 zomrel náhle v žilinskej nemocnici na následky automobilovej nehody bubeník Andrej Labáth.

Nerozumiem,prečo v šoku. Si o tom nevedel alebo ako ?
Zaznamenané
mr. redwine
stály hosť

« Odpoveď #12 kedy: 24. Október , 2008, 09:36:47 »

Nerozumiem,prečo v šoku. Si o tom nevedel alebo ako ?

...nevedel som o tom, bol to kamarat aj spoluhrac este zo starych bigbitovych cias ...a v roku 2006 som ho presvedcil aby po dlhsej dobe znovu zacal hrat a dohodil som mu kontakt na Staru skolu.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #13 kedy: 24. Október , 2008, 09:37:41 »

...SOM V ŠOKU !

ano - Andrej Labath zvany Ťutík nedavno zomrel, hovoril mi to foter (hravali spolu este ako pomaly pubertaci)...
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #14 kedy: 24. Október , 2008, 09:42:25 »

...nevedel som o tom, bol to kamarat aj spoluhrac este zo starych bigbitovych cias ...a v roku 2006 som ho presvedcil aby po dlhsej dobe znovu zacal hrat a dohodil som mu kontakt na Staru skolu.
Ja som myslel,že si nejak "uzko späty" s tou kapelou a že teda vieš o nej všetko. Preto som si nevedel vysvetlit to tvoje  " som v šoku". Tak prepač.
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 ... 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 22 otázok.