Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 15:29:08
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: KROKOBAND - STARÁ ŠKOLA - TRANSYLVÁNSKE OBEDY  (Prečítané 11076 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #30 kedy: 25. Október , 2008, 07:56:59 »

ked ste starci tak zapadnem.Pred rokom som sa cítil na 20.Teraz na 80.Niekedy sa behom roka toho tolko udeje že ta to zlomí ako vzduchovku.Ked ste starci tak podbradníky sebou alebo brčka-papierik kde napísané kde byváš aby si trafil domov pripadne aspon kompas  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #31 kedy: 25. Október , 2008, 09:19:52 »

... Vcera Lenka taka ustrachana ze: Volal Ti nejaky Rasto?...

odkaze "nejakej" Lenke, ze ani ja si ju uz vobec nepamatam  Bleee ktoze to je ta Lenka ?
Zaznamenané
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #32 kedy: 26. Október , 2008, 08:56:45 »

Kroko bol skvelý.Bolo fajn.Aj Barborku som videl pri tanci-aj to bol skvelý zážitok.Má v sebe niečo.A nepovažujem to za smiešné.Mat o dvacat menej tak s nou zatancujem horúce tango :) Bola to fajn akcia a skvelá muzika.Skoda že tam nedošlo viac tých čo slubili.S krokom som prekecal aspon hodinu.Opat som sa niečo zaujimavé dozvedel.
« Posledná zmena: 26. Október , 2008, 09:10:59 od Radomír » Zaznamenané

Radomír
stály hosť

« Odpoveď #33 kedy: 26. Október , 2008, 09:37:21 »

A ten aparát-Budinský nemá chybu.Škoda že už sa narobi.Kroko mi o nom porozprával všetko čo vedel-isté je že na nom treba vediet hrat.Vyžaduje určitý iný prístup aby si z nej dostal ten skvelý zvuk.Ale skvelá hlava aj ked špecificka velmi ale konštrukcia unikatná.Už skušali niečo také-mnoho muzikantov ale ani sa nepribližili k originálu.
Zaznamenané

mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #34 kedy: 26. Október , 2008, 09:52:17 »

Kroko bol skvelý.Bolo fajn.Aj Barborku som videl pri tanci-aj to bol skvelý zážitok.Má v sebe niečo.A nepovažujem to za smiešné.Mat o dvacat menej tak s nou zatancujem horúce tango :) Bola to fajn akcia a skvelá muzika.Skoda že tam nedošlo viac tých čo slubili.S krokom som prekecal aspon hodinu.Opat som sa niečo zaujimavé dozvedel.

...ospravedlnujem sa za neucast ...ked som v piatok sem daval odkaz na koncertik, uz ma nieco obchadzalo a vcera ma uplne polozila daka viroza, ledva som dosoferoval domov, a tak som uz o siedmej uplne hotovy padol do postele ...som rad ze sa vam lubilo a bolo fajn ...nabuduce sa dufam vidime  :)
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #35 kedy: 26. Október , 2008, 10:04:53 »

1. kroko parada
2. bara parada
3. vela alkoholu
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #36 kedy: 26. Október , 2008, 10:05:04 »

...ospravedlnujem sa za neucast ...ked som v piatok sem daval odkaz na koncertik, uz ma nieco obchadzalo a vcera ma uplne polozila daka viroza, ledva som dosoferoval domov, a tak som uz o siedmej uplne hotovy padol do postele ...som rad ze sa vam lubilo a bolo fajn ...nabuduce sa dufam vidime  :)
Laco inak som Ta tam hladal-vyhližel a je mi luto že si nedošiel.Ale viroza odrovná každého a nás letitých kruto a bez škrupuli.Pitomé virusy.A ked este začnu mutovat hotová pohroma.Daj sa rýchlo do poriadku-želám nech virus padne čo najskôr
Zaznamenané

Radomír
stály hosť

« Odpoveď #37 kedy: 26. Október , 2008, 10:14:19 »

1. kroko parada
2. bara parada
3. vela alkoholu
Si velmi výrečný. ale povedal si všetko
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #38 kedy: 26. Október , 2008, 10:15:30 »

Laco inak som Ta tam hladal-vyhližel a je mi luto že si nedošiel.Ale viroza odrovná každého a nás letitých kruto a bez škrupuli.Pitomé virusy.A ked este začnu mutovat hotová pohroma.Daj sa rýchlo do poriadku-želám nech virus padne čo najskôr

Ja som to uz absolovoval takuto svinarinu virozu nedavno. Dost dlho to trva dostat sa z toho. Inak vcera bol super vecer, som rad, ze som Ta spoznal Radomir a takisto Baru. Este som potom dosiel neskor a ostal az do konca. Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #39 kedy: 26. Október , 2008, 10:18:04 »

Na transylvaniu sme už nečakali,Aký boli?
Zaznamenané

Radomír
stály hosť

« Odpoveď #40 kedy: 26. Október , 2008, 10:21:43 »

Inak aj ja som velmi rád že som Ta spoznal aj ked nebol čas pokecať.A tolko otázok som mal pripravených  Pomoooc! Inokedy snad bude lepšia priležitost.
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #41 kedy: 26. Október , 2008, 10:23:27 »

Na transylvaniu sme už nečakali,Aký boli?
jaj kokos, tam bola este jedna kapela, fakt. dobra pripomienka  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

z toho, co si moja opita hlava pamata, sa to hralo na strasny progrock ale nic sa tam v podstate nedialo.
vsetko instrumentalne tak cca na potrebnej urovni ale nezilo to. tyka sa aj spevacky.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #42 kedy: 26. Október , 2008, 10:28:37 »

Poznam toho ich saxofonistu-fletna atd.Vie fúkat aj na novodur ruru.Ale museli sme preč lebo čas pokročilý-mali riadné maškanie oproti plánu.Ti dvaja sa stratili aj bez ahoj v tom najlepšom-Asi este tancuju v skušobni  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 26. Október , 2008, 10:29:14 od Radomír » Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #43 kedy: 26. Október , 2008, 10:30:26 »

z toho, co si moja opita hlava pamata,
...dufam,že si pamäta ,že si mi telefonoval o 02:20 v noci. Čo si mi chcel povedat,že je zmena času a si mam prestavit hodiny? Bavím sa skvele  / fakt sa mi nechcelo vstavat z postele a zdvihnut mobil/ Na zdravie!
« Posledná zmena: 26. Október , 2008, 10:31:33 od udry » Zaznamenané
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #44 kedy: 26. Október , 2008, 10:34:19 »

inak budem trvat na sobaši  Bavím sa skvele  Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 23 otázok.