Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 11:08:57
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jethro Tull, 5.11.2008, Bratislava  (Prečítané 4090 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« kedy: 30. Október , 2008, 10:40:21 »

Marí sa mi, že táto téma tu už bola, ale nemohol som ju nájsť. Na 99,9% sa na tomto koncerte objavím. Čo vy ostatní? JT som ešte na živo nevidel, a hoci to nieje presne to, čo by som denno denne počúval, určite to bude fajn vystúpenie.
Mimochodom, podarilo sa mi urobiť rozhovor s Ianom Andersonom. Viem, že otázky niesú zrovna umelecké, ale človek sa musí prispôsobiť bulvárnemu denníku, takže otázky typu "aké lampy máte v preampe na svoju flautu" sa nekonali.

Tu to je: http://www.pluska.sk/rozhovor/2008/10/dnes-si-ludia-hudbu-nevazia.html
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1 kedy: 30. Október , 2008, 10:53:31 »

Mily rozhovor. Toto je vazeni hudobnik, ktoreho si napr. vazim. Ked uz som si teda dnes dovolil kritizovat bozskeho Kaju.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #2 kedy: 30. Október , 2008, 11:09:27 »

áno, aj ja som tam chcela ísť, ale ten lístok je hrozne drahý... stále sú nejaké dobré koncerty...  veď to sa ani nedá stíhať s peniazmi. Smútim ale našťastie mi na ten deň vymysleli náhradu - F. Topola  :)
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #3 kedy: 30. Október , 2008, 11:10:37 »

Idem. Sú výborní.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4 kedy: 30. Október , 2008, 11:11:46 »

Idem. Sú výborní.

Vidis, vieme sa zhodnut. Na zdravie! Osobne mi najviac rezu prave z toho obdobia co spominal Anderson, ze budu hrat najviac veci. 1970-1975 asi.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #5 kedy: 30. Október , 2008, 11:12:13 »

kolko chcu???
Zaznamenané

bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #6 kedy: 30. Október , 2008, 11:17:07 »

ďalšia tisícka...  Smútim
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #7 kedy: 30. Október , 2008, 11:18:41 »

Mrzí ma, že sa mi vypredal Slayer a Metallica vo Viedni, tak si pojdem aspoň na Jetro oddýchnuť....
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #8 kedy: 30. Október , 2008, 11:21:11 »

Mily rozhovor. Toto je vazeni hudobnik, ktoreho si napr. vazim. Ked uz som si teda dnes dovolil kritizovat bozskeho Kaju.  Bavím sa skvele
ale nemysliš že je lepši?Huh! to by si ma nasral Bavím sa skvele
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #9 kedy: 30. Október , 2008, 11:22:07 »

to by si ma nasral Bavím sa skvele

Mna to bavi. Bavím sa skvele
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #10 kedy: 30. Október , 2008, 11:24:26 »

daj adresu kde si mam navigačne,ale kym tam dojdem už budem makky Bavím sa skvele a nevybijem ta že si zly chlapec
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #11 kedy: 30. Október , 2008, 11:25:24 »

daj adresu kde si mam navigačne,ale kym tam dojdem už budem makky Bavím sa skvele a nevybijem ta že si zly chlapec

Ved na pive nejakom, snad k nam este zavitas tento rok do skazenej Bratislavy.  Som frajer
Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #12 kedy: 05. November , 2008, 07:47:10 »

idem aj ja nakoniec, uz sa tesim, videl som ich v BB v 97 (?). dnes ostali z tej zostavy 2 - Anderson a Barre, ostatni su mne neznami, tak som zvedavy aj po tejto stranke
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #13 kedy: 06. November , 2008, 10:03:34 »

Tak kto tam bol? Ja veru hej a páčilo sa mi. Zvuk slušný, predkapela žiadna (to niekedy aj poteší) a Jethro Tull odohrali dve hodinky fakt perfektnej muziky. Ak som ich doteraz nejako aktívne nepočúval, tak teraz si od nich budem musieť niečo zohnať. Bicie a basa zneli trochu zahuhlano a nečitateľne, ale to mohla byť aj chyba haly.
Zaznamenané

romankrajno
Hosť
« Odpoveď #14 kedy: 07. November , 2008, 08:34:17 »

ja som sa na to tesil uz pomali pol roka dopredu a poctivo som si napocuval vsetkych 20 albumov . je sranda ze oslavovali 40 vyrocie ale s povodne zostavy tam bol akurat bare a ian. tesil som sa na toho hippika za biciimi a nokoniec ani ten neprisiel. ti neznami clenovia neboli az tak neznami. hrali s nimi uz na koncerte  jethro tull plays orchestrer. co povedat?  su to typci ktory vedia robit poriadnu muziku aj ked uz su v podstate stary deduskovia. a barre je fakt neuveritelna studnica napadou. som ho sledoval pozorne ......je proste skvely gitarista....
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 23 otázok.