Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 22:43:58
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Chcem sa vyjadrit ...  (Prečítané 54002 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #150 kedy: 28. Február , 2009, 23:59:51 »

existuje na forum.muziker.sk tema MIESTO PRE MOJE BLBE OTAZKY - myslim ze to je riesenie, ak by sa aj tu zalozila tema, kde  sa mozu zaciatocnici pytat, pripadne donekonecna mudrovat o chujovinach (monolith :) ). a raz rocne by sa to premazalo.
« Posledná zmena: 01. Marec , 2009, 00:00:11 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #151 kedy: 01. Marec , 2009, 00:01:36 »

existuje na forum.muziker.sk tema MIESTO PRE MOJE BLBE OTAZKY - myslim ze to je riesenie, ak by sa aj tu zalozila tema, kde  sa mozu zaciatocnici pytat, pripadne donekonecna mudrovat o chujovinach (monolith :) ). a raz rocne by sa to premazalo.
Bravooo
Ano, super riesenie, ale skor by som to dal ako priecinok, nez ako temu. Temu si malokto vsimne(nehovorim, ak sa presunie o par stran doprdele...) a ak je prispendlena, tak duplom.
 Na zdravie!
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #152 kedy: 01. Marec , 2009, 00:01:52 »

dalsi napad "odkazat ich na muziker"...srandujem. ja osobne si neviem predstavit, ze by som svoju otazku zivota a smrti o novom behringer kombe napisal do temy "miesto pre moje blbe otazky"  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #153 kedy: 01. Marec , 2009, 00:02:35 »

dalsi napad "odkazat ich na muziker"...srandujem. ja osobne si neviem predstavit, ze by som svoju otazku zivota a smrti o novom behringer kombe napisal do temy "miesto pre moje blbe otazky"  Na zdravie!
Bavím sa skvele Bavím sa skvele Takto sa predsa nikto neznizi, kazdy kladie profi otazky.  ha ha ha

Na zdravie!
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #154 kedy: 01. Marec , 2009, 00:03:15 »

hlavne by sa v tej teme nedalo vyznat...a pista58 ma pravdu, clovek co riesi dilemu ci gitaru behringer alebo SX si neuvedomi, ze to je BLBA otazka
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
yeah
Hosť
« Odpoveď #155 kedy: 01. Marec , 2009, 00:13:43 »

Lebo je kriza
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #156 kedy: 01. Marec , 2009, 00:15:33 »

Hmm...pripomeniem Ti.  :)

znova - sekcia pre blbsich, nech chytrejsi maju od ich dotazov pokoj ? tak si to myslel ?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #157 kedy: 01. Marec , 2009, 00:22:12 »

znova - sekcia pre blbsich, nech chytrejsi maju od ich dotazov pokoj ? tak si to myslel ?
Nie chytrejsi, ale tí, ktorych to nezaujima. Mne osobne prekaza, ak si pozeram "Gitary" a v tom podfore najdem kopec hluposti, ako "poradte, co je lepsie, atd...."
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #158 kedy: 01. Marec , 2009, 00:25:57 »

Nie chytrejsi, ale tí, ktorych to nezaujima. Mne osobne prekaza, ak si pozeram "Gitary" a v tom podfore najdem kopec hluposti, ako "poradte, co je lepsie, atd...."

mne forum nedava takmer nic (okrem zabavy), ja sa snazim davat foru, uz roky. ked naozaj raz za rok nieco riesim, vacsinou sa to tu nedozviem. a moj nazor aj tak je, ze nemali by sa delit zaciatocnicke a dospelacke temy, aby to nahodou nerusilo niekoho, koho to nezaujima...  Na zdravie!
Zaznamenané
bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #159 kedy: 01. Marec , 2009, 00:36:33 »

mne forum nedava takmer nic (okrem zabavy

...takže kamarátske vzťahy, ktoré tu vznikajú, sú Ti nič?  Bacha na vec kamo!  Smútim
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #160 kedy: 01. Marec , 2009, 00:36:54 »

mne forum nedava takmer nic (okrem zabavy), ja sa snazim davat foru, uz roky. ked naozaj raz za rok nieco riesim, vacsinou sa to tu nedozviem. a moj nazor aj tak je, ze nemali by sa delit zaciatocnicke a dospelacke temy, aby to nahodou nerusilo niekoho, koho to nezaujima...  Na zdravie!
Je problem take nieco spravit? Alebo aka povinnost je to pre Teba, ak by moj navrh uspel ?
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #161 kedy: 01. Marec , 2009, 00:41:27 »

Je problem take nieco spravit? Alebo aka povinnost je to pre Teba, ak by moj navrh uspel ?
stavim sa, ze tvoj navrh neprejde
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #162 kedy: 01. Marec , 2009, 00:42:35 »

sp[ravit  cele druhe forum offtopic tavern a tam to nekontrolovat nech si pise kto chce co chce a raz za 2 tyzdne to premazat.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #163 kedy: 01. Marec , 2009, 00:45:01 »

...takže kamarátske vzťahy, ktoré tu vznikajú, sú Ti nič?  Bacha na vec kamo!  Smútim

zlatinko, ale toto sa myslela teraz odborna stranka veci. Branko by chcel zaciatocnikov odsunut do specialnych tem, aby ho neotravovalo citat ich zaciatocnicke otazky, chapes, nie ?
Zaznamenané
bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #164 kedy: 01. Marec , 2009, 00:46:52 »

aha...  No hanbím sa..  :)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 22 otázok.