Zeck
|
|
« Odpoveď #150 kedy: 28. Február , 2009, 23:59:51 » |
|
existuje na forum.muziker.sk tema MIESTO PRE MOJE BLBE OTAZKY - myslim ze to je riesenie, ak by sa aj tu zalozila tema, kde sa mozu zaciatocnici pytat, pripadne donekonecna mudrovat o chujovinach (monolith ). a raz rocne by sa to premazalo.
|
|
« Posledná zmena: 01. Marec , 2009, 00:00:11 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #151 kedy: 01. Marec , 2009, 00:01:36 » |
|
existuje na forum.muziker.sk tema MIESTO PRE MOJE BLBE OTAZKY - myslim ze to je riesenie, ak by sa aj tu zalozila tema, kde sa mozu zaciatocnici pytat, pripadne donekonecna mudrovat o chujovinach (monolith ). a raz rocne by sa to premazalo. Ano, super riesenie, ale skor by som to dal ako priecinok, nez ako temu. Temu si malokto vsimne(nehovorim, ak sa presunie o par stran doprdele...) a ak je prispendlena, tak duplom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #152 kedy: 01. Marec , 2009, 00:01:52 » |
|
dalsi napad "odkazat ich na muziker"...srandujem. ja osobne si neviem predstavit, ze by som svoju otazku zivota a smrti o novom behringer kombe napisal do temy "miesto pre moje blbe otazky"
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #153 kedy: 01. Marec , 2009, 00:02:35 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #154 kedy: 01. Marec , 2009, 00:03:15 » |
|
existuje na forum.muziker.sk tema MIESTO PRE MOJE BLBE OTAZKY - myslim ze to je riesenie, ak by sa aj tu zalozila tema, kde sa mozu zaciatocnici pytat, pripadne donekonecna mudrovat o chujovinach (monolith ). a raz rocne by sa to premazalo. hlavne by sa v tej teme nedalo vyznat...a pista58 ma pravdu, clovek co riesi dilemu ci gitaru behringer alebo SX si neuvedomi, ze to je BLBA otazka
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #155 kedy: 01. Marec , 2009, 00:13:43 » |
|
Lebo je kriza
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #156 kedy: 01. Marec , 2009, 00:15:33 » |
|
Hmm...pripomeniem Ti. znova - sekcia pre blbsich, nech chytrejsi maju od ich dotazov pokoj ? tak si to myslel ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #157 kedy: 01. Marec , 2009, 00:22:12 » |
|
znova - sekcia pre blbsich, nech chytrejsi maju od ich dotazov pokoj ? tak si to myslel ?
Nie chytrejsi, ale tí, ktorych to nezaujima. Mne osobne prekaza, ak si pozeram "Gitary" a v tom podfore najdem kopec hluposti, ako "poradte, co je lepsie, atd...."
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #158 kedy: 01. Marec , 2009, 00:25:57 » |
|
Nie chytrejsi, ale tí, ktorych to nezaujima. Mne osobne prekaza, ak si pozeram "Gitary" a v tom podfore najdem kopec hluposti, ako "poradte, co je lepsie, atd...."
mne forum nedava takmer nic (okrem zabavy), ja sa snazim davat foru, uz roky. ked naozaj raz za rok nieco riesim, vacsinou sa to tu nedozviem. a moj nazor aj tak je, ze nemali by sa delit zaciatocnicke a dospelacke temy, aby to nahodou nerusilo niekoho, koho to nezaujima...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #159 kedy: 01. Marec , 2009, 00:36:33 » |
|
mne forum nedava takmer nic (okrem zabavy ...takže kamarátske vzťahy, ktoré tu vznikajú, sú Ti nič?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #160 kedy: 01. Marec , 2009, 00:36:54 » |
|
mne forum nedava takmer nic (okrem zabavy), ja sa snazim davat foru, uz roky. ked naozaj raz za rok nieco riesim, vacsinou sa to tu nedozviem. a moj nazor aj tak je, ze nemali by sa delit zaciatocnicke a dospelacke temy, aby to nahodou nerusilo niekoho, koho to nezaujima... Je problem take nieco spravit? Alebo aka povinnost je to pre Teba, ak by moj navrh uspel ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #161 kedy: 01. Marec , 2009, 00:41:27 » |
|
Je problem take nieco spravit? Alebo aka povinnost je to pre Teba, ak by moj navrh uspel ?
stavim sa, ze tvoj navrh neprejde
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #162 kedy: 01. Marec , 2009, 00:42:35 » |
|
sp[ravit cele druhe forum offtopic tavern a tam to nekontrolovat nech si pise kto chce co chce a raz za 2 tyzdne to premazat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #163 kedy: 01. Marec , 2009, 00:45:01 » |
|
...takže kamarátske vzťahy, ktoré tu vznikajú, sú Ti nič? zlatinko, ale toto sa myslela teraz odborna stranka veci. Branko by chcel zaciatocnikov odsunut do specialnych tem, aby ho neotravovalo citat ich zaciatocnicke otazky, chapes, nie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|