|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #211 kedy: 01. Marec , 2009, 12:38:14 » |
|
ale je zaujimave si pozriet kto je autor jednej z najslavnejsich (a nevyriesitelnych) tem na fore Marshall VS, Mesa Boogieked si kupi jimi ten roadking to bude sranda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #212 kedy: 01. Marec , 2009, 12:38:47 » |
|
nie, treba aj tuto temu zamknut, lebo sa to stale toci dokola nie zamknut!! le zrušit chyba jej humor..a je zbitočna a nezaživna a zavadzia mi tu nič nerieši dam 100€ tomu kto ju vymaže
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #213 kedy: 01. Marec , 2009, 12:40:36 » |
|
nie zamknut!! le zrušit chyba jej humor..a je zbitočna a nezaživna a zavadzia mi tu nič nerieši dam 100€ tomu kto ju vymaže ak Ti dam BAN, kolko mi das ? alebo aka je ponuka, aby som Ti nedal BAN ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #214 kedy: 01. Marec , 2009, 12:41:54 » |
|
nie zamknut!! le zrušit chyba jej humor..a je zbitočna a nezaživna a zavadzia mi tu nič nerieši dam 100€ tomu kto ju vymaže kua, ako mozem zmazat tuto temu?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #215 kedy: 01. Marec , 2009, 12:46:28 » |
|
kua, ako mozem zmazat tuto temu? za 100 Euro mozem oprsat - to je moj tyzdenny adminsky platu tunak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #216 kedy: 01. Marec , 2009, 12:47:59 » |
|
za 100 Euro mozem oprsat - to je moj tyzdenny adminsky platu tunak tak vies, studentovi kazde euro pomoze...by som si kupil hned A/B box a kabel
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #217 kedy: 01. Marec , 2009, 16:55:45 » |
|
nie zamknut!! le zrušit chyba jej humor..a je zbitočna a nezaživna a zavadzia mi tu nič nerieši dam 100€ tomu kto ju vymaže hned ako ich budem mat na ucteto zmazem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #218 kedy: 01. Marec , 2009, 18:31:40 » |
|
ked si kupi jimi ten roadking to bude sranda Nekupi si ho, zostava pri Marshalloch, dnes sme o tom mali dlhu debatu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #219 kedy: 02. Marec , 2009, 07:56:59 » |
|
Nekupi si ho, zostava pri Marshalloch, dnes sme o tom mali dlhu debatu.
nech to nemeni, Jimi ma super zvuk, tak nech sa ho len drzi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #220 kedy: 02. Marec , 2009, 23:25:24 » |
|
poprosím adminov, nech obnovia tému začiatočník, nech premažú nevhodné príspevky a nech to obnovia. chalanisko sa pýtal k veci... a aj niektoré odpovede boli k veci.
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
Mlha
|
|
« Odpoveď #221 kedy: 07. Apríl , 2009, 22:16:19 » |
|
Lakrossov nový ban je za vlasy pritiahnutá zhovadilosť. Z priebehu diskusie by som to vôbec tak neposudzoval.
|
|
|
Zaznamenané
|
Rock it!
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #222 kedy: 07. Apríl , 2009, 22:23:45 » |
|
Lakrossov nový ban je za vlasy pritiahnutá zhovadilosť. Z priebehu diskusie by som to vôbec tak neposudzoval. preco? tebe by pripadalo slusne keby som ti teraz odkazal zdvihnuty prostrednik? lakros to casto a rad prehana, nebol na to upozornovany prvy raz.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #223 kedy: 07. Apríl , 2009, 22:24:54 » |
|
Lakrossov nový ban je za vlasy pritiahnutá zhovadilosť. Z priebehu diskusie by som to vôbec tak neposudzoval. nebolo to prvý raz. nebolo to dva krát vhodne a niekto by sa možno urazil.
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #224 kedy: 07. Apríl , 2009, 22:25:31 » |
|
Lakrossov nový ban je za vlasy pritiahnutá zhovadilosť. Z priebehu diskusie by som to vôbec tak neposudzoval. Napodobne...pridávam sa k Mhlovi.. Bol zámerne vyprovokovaný.. Myslím, že niekto, kto je starší (Lubo) asi vie, že ten mladší si svoje nedá (Lacrosse).. Takí sme boli asi všetci nie?? Zbytočný Ban. Veď chlapci sa len bavili a vymieňali si svoj názor na danú vec.. Niekto si asi opäť musel niečo dokázať..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|