Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 11:39:34
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Chcem sa vyjadrit ...  (Prečítané 53860 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #60 kedy: 01. November , 2008, 14:00:51 »

nuz len pocet prispevkov nevypoveda nic o ich kvalite.

Tak tak, vid moj pocet.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #61 kedy: 01. November , 2008, 14:04:45 »

Tak tak, vid moj pocet.  Bavím sa skvele

tak len ty si k nemu prisiel inou cestou  ha ha ha
Zaznamenané

o-yep sro
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #62 kedy: 01. November , 2008, 14:06:07 »

tá wikipedia je môj starý nápad  Bavím sa skvele
http://forum.muziker.sk/viewtopic.php?t=8412

k lenivosti čítania tém: je rozdiel čítať 40 strán offtopicu a 40 strán hodnotných informácií... Nezahrávaj sa
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #63 kedy: 01. November , 2008, 14:06:42 »

Sprísnená kontrola je nutnosť, tu je ta často príliš divoké ... sem tam sa motám aj po zahraničných fórach tam keď príde do hry príliš veľa emócií tak sa bleskovo maže/čistí etc ... keď je raz niečo out of topic tak to tam nemá čo byť. (Viem je to tažké posúdiť.)  V odpadovej zóne si môžu založiť témy typu  ..  X verzus Y ,  Môje kungfu je lepšie ako tvoje, Natrhnem ti prdel hákom 13.11.2008 ...

Takisto by som obmedzil predaj/nákup od nováčikov a by tu neinzeroval každý komu google vyhodí túto sajtu a on plošne rozvešiava inzeráty.  Zdravíčko
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #64 kedy: 01. November , 2008, 14:10:27 »

tá wikipedia je môj starý nápad  Bavím sa skvele
http://forum.muziker.sk/viewtopic.php?t=8412

k lenivosti čítania tém: je rozdiel čítať 40 strán offtopicu a 40 strán hodnotných informácií... Nezahrávaj sa

zase neprehanaj, 40 stran OT v debate gitara do 15 000 urcite nieje. ked niekto pride na forum a zalozi duplicitnu temu s rovnakou otazkou ako bola ta predosla, tak to nieje o praktickosti ale obycajnej lenovosti.
Zaznamenané

o-yep sro
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #65 kedy: 01. November , 2008, 14:11:17 »

Karma ako taka nieje az taka blbost, ten system co tu bolo mal medzery v tom ze som za 5minut mohol niekomu naklikat -50. Ak by to vsak bolo riesene na styl ze hlasovat mozem ak mam body na hlasovanie, ktore dostanem za zvysenie karmy je to uz mozno trosku relevantnejsie. Tiez by som to limitoval tym ze na to aby som mohol pridavat odoberat karmu musim mat najmenej 100 prispevkov
to by boli ksefty s bodmi zase. pochop, ze karma je p*čovina. sak to vymysleli v indii Bavím sa skvele
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
zakky
Hosť
« Odpoveď #66 kedy: 01. November , 2008, 14:12:23 »

ale zabrani to napriklad tomu aby som sa duplicitne zaregistroval a pridaval si karmu apotom tu robil bordel
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #67 kedy: 01. November , 2008, 14:13:40 »

to by boli ksefty s bodmi zase. pochop, ze karma je p*čovina. sak to vymysleli v indii Bavím sa skvele

ale za karmu by si mohol mat zlavu 5% v Muzikeri  a jedno pivo rocne Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #68 kedy: 01. November , 2008, 14:13:52 »

ako principialne to p*čovina byt nemusi, len to musi byt spravne nastavene a tam nastavaju komplikacie, pre ktore sa karma velmi lahko picovinou stane  ha ha ha ono zase ked sa clovek na fore aspon trochu zorientuje, tak rychlo zisti koho prispevky maju aku uroven.
Zaznamenané

o-yep sro
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #69 kedy: 01. November , 2008, 14:14:55 »

karma nieje p*čovina a už vobec ju nevymysleli... je to fakt Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #70 kedy: 01. November , 2008, 14:15:36 »

ako principialne to p*čovina byt nemusi, len to musi byt spravne nastavene a tam nastavaju komplikacie, pre ktore sa karma velmi lahko picovinou stane  ha ha ha ono zase ked sa clovek na fore aspon trochu zorientuje, tak rychlo zisti koho prispevky maju aku uroven.

hlavne aku uroven maji ti co ho budu hodnotit  Popiskujem si
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #71 kedy: 01. November , 2008, 14:18:53 »

ale zabrani to napriklad tomu aby som sa duplicitne zaregistroval a pridaval si karmu apotom tu robil bordel

ked uz tak zufalo karma, tak to moze byt za konkretny prispevok, alebo konkretny clanok. nie len tak, ze rano vstanem a miniem denny limit karmy podla toho ako sa zobudim. ked uz karma, tak pri pridelovani +/- karmy sa moze napisat ze "preco". moze to byt naprogramovane tak, ze v nejakom okne sa bude zobrazovat kto dal/ubral komu a preco. takto sa moze zabranit tomu, aby "preco" bolo "prekokot" - bude to verejne a da sa lahsie zasiahnut pri pripadnych manipulaciach. nejaky limit na den, ktory sa moze menit pri zlepsovani/zhorsovani karmy. ale aj tam je zadrhel - rano sa mi nieco zapaci co stoji za pochvalu a do vecera pribudne dalsich 10 dobrych veci
aky denny limit?
limit vobec?
komu povolit hodnotenie?
... tych otazok na vytvorenie nejakeho systemu je dost a ktovie ci sa da vobec urobit nejaky relevantny. neviem detailne ako funguje K-ckovanie na kyberke, je to rozumny system?
ale mojou otazkou zostava ze ci je to nutne.
Zaznamenané

o-yep sro
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #72 kedy: 01. November , 2008, 14:21:28 »

to by bola totalita niekto sa rozhodne že ma pravdu  a pritom ju ma každy ... ja možem rozhodnut za vas kedže tu mam najviac skusenosti a niesom zaujaty  Bavím sa skvele všetko som mal a všade som bol Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #73 kedy: 01. November , 2008, 14:22:36 »

... a ktovie ci sa da vobec urobit nejaky relevantny. neviem detailne ako funguje K-ckovanie na kyberke, je to rozumny system?
ale mojou otazkou zostava ze ci je to nutne.
neda, nie je. karma je p*čovina  Beeee
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #74 kedy: 01. November , 2008, 14:23:37 »

to by bola totalita niekto sa rozhodne že ma pravdu  a pritom ju ma každy ... ja možem rozhodnut za vas kedže tu mam najviac skusenosti a niesom zaujaty  Bavím sa skvele všetko som mal a všade som bol Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

niekto ti zobere na fore  karmu a mas po hudobnej kariere  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.053 sekund, 23 otázok.