Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 10:05:36
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Chcem sa vyjadrit ...  (Prečítané 54081 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
yeah
Hosť
« Odpoveď #180 kedy: 01. Marec , 2009, 09:54:38 »

myslim, ze niektore fora tak funguju. nie je to diskriminacia, skor taka vodiaca rucicka ako donutit uzivatela naozaj sa rozhliadnut po fore a nie buransky odignorovat vsetky pravidla a principy fungovania fora.  Žmurk mozes to brat rovnako ako otazku pri registracii, ze ci mas viac ako 13rokov alebo vyriesit jednoduchu matematicku rovnicu..

Ok, daval tebe niekto vidacu rucicku? Ci si sikovny a nikto podobny sem uz nezavita?
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #181 kedy: 01. Marec , 2009, 09:55:40 »

nie, ale na zaciatku ked som tiez myslim zakladal 'lenive' temy, bol som napominany, aby som si ten cas na to hladanie nasiel.. to, ze ma niekto napomenul znamena, ze vyslovene musel vynalozit usilie na to, aby ma patricne vyskolil.. :) kolko energie sa tym dalo usetrit tomu, co ma musel napomenut.. Žmurk  na druhej strane to moze mat ale zas aj opacny efekt.. pride clovek, vie ze aby zalozil temu musi mat 10 prispevkov, tak hodi 8 OT a 2 k nejakej teme a ma to :)

No vidis, bol si napominany, preco by aj iny nemohli mat to privilegium?
Nevyse mozno pride niekto novy a bude sikovnejsi ako si bol ty... preco by mal mat pravidla pre dementov?
« Posledná zmena: 01. Marec , 2009, 09:56:19 od Pablo Woozy » Zaznamenané
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #182 kedy: 01. Marec , 2009, 09:57:46 »

a ja som pokiaľ viem v mojich začiatkoch na žiadnom fóre nezaložil hlúpu tému, tu sa mi iba podarilo raz založiť duplicitnú tému. ale stane sa. takže neviem či som nadpriemerný v nejakom smere, alebo čo...  Bavím sa skvele
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #183 kedy: 01. Marec , 2009, 09:59:45 »

no lenze, chapes, ked sa niekto bude chciet spytat otazku, tak bud spravi vsade nenapadne OT, alebo oddide prec, pretoze sa mu nebude chciet napisat 100 prispevkov napriklad a ten clovek moze byt zrovna aj starsi a s prinosom na forum.

Skor by som novych uzivatelov po zalozeni zlej temy pridal potom do tej limitnej kategorie a to by nemalo byt zas nejake tazke. co je teraz akokeby sekcia "novacik", "staly host" ....tak toho novacika, by som dal presne pre tieto ucely. ze sa mu priradi tato kategoria a po cojaviem - 50 prispevkoch sa z tejto sekcie automaticky postupi, ako to je aj teraz a uz ma zakladanie tem povolene.

Ale aj tak neviem, ci sa nieco tym poriesi.
« Posledná zmena: 01. Marec , 2009, 10:00:44 od mario bross » Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #184 kedy: 01. Marec , 2009, 10:04:43 »

Smútim Cize cela debata je o inzeratoch? Och...  Je mi do plaču
nieje, ja len hovorim ze tam to uz funguje/fungovalo a problem nebol
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #185 kedy: 01. Marec , 2009, 10:08:11 »

Ok, daval tebe niekto vidacu rucicku? Ci si sikovny a nikto podobny sem uz nezavita?
neskromne mozem povedat, ze ja som si zatial na vsetkych forach, kde som bol dal zalezat na tom aby som si pohladal informacie, ktore som potreboval aby som nahodou nezalozil temu, ktora uz existuje. popravde, co to tak sledujem, z novych uzivatelov je takato drviva mensina. ako hovorim, myslim, ze by nemal byt problem zaviest takuto klauzulu do pravidiel (moznost zakladat temy az od urcitej hranice poctu prispevkov), videl som to uz na niektorych zahranicnych forach a uspesne funguju. ako som uz tiez povedal, mudry clovek bude toto pravidlo akceptovat a ak ma cim prispiet do diskusii, tak tu hranicu dajme tomu 10-20 pripadne viac prispevkov hravo prekona.

prippominas mi pistu s jeho nazorom, ze normalni ludia nepotrebuju vodiacu rucicku resp policajta nad sebou. potrebuju, kazdeho rodicia vychovavali ako sa maju spravat, zaklady slusnosti atd atd..toto je podobny princip. clovek, ktory tu pride dostane takto sancu (hovorme tomu sanca a nepozerajme na to ako na obmedzovanie prav uzivatela) prezriet si forum a pochopit ako funguje aby sa potom nemusel cudovat preco bola jeho krvopotne vytvorena tema zamknuta a nasledne zmazana, pripadne preco sa mu mazu prispevky Žmurk
« Posledná zmena: 01. Marec , 2009, 10:18:29 od styrioci » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #186 kedy: 01. Marec , 2009, 10:09:35 »

No vidis, bol si napominany, preco by aj iny nemohli mat to privilegium?
Nevyse mozno pride niekto novy a bude sikovnejsi ako si bol ty... preco by mal mat pravidla pre dementov?

Bavím sa skvele byt napominany je privilegium?? to je nieco, za co je clovek patricne hrdy? ak sa nemylim, ja som mal zo seba vcelku blby pocit.. ak pride niekto, kto bude sikovnejsi ako ja (co je uplne normalne ved sa neriadime v zmysle pocet prispevkov = vyska IQ, ale v zmysle skusenosti so systemom na akom forum pracuje), tak si ten sikovnejsi clovek da 2 a 2 dokopy a bude vediet, ze si ma najst cas na to, aby hladal a az potom temu zakladal.. zatial ma o tom nikto z novacikov v pribliznej vekovej hranici cca 16 rokov nepresvedcil..  Zdravíčko ja nie som v pozicii rozhodovat o tom, ako to tu ma fungovat, ale pride mi to ako uplne logicky vyvodeny princip, ktory nahradi tu zivu vodiacu rucicku.. vies, niekde tam vonku sedi napriklad Rastis, Zakky a ini a kazdym dnom maju viac vypadanych vlasov.. pre mna za mna keby to slo, dal by som si symbolicky vynulovat pocet prispevkov na znak spolupatricnosti s novacikmi a na naznak toho, ze s touto myslienkou suhlasim..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #187 kedy: 01. Marec , 2009, 10:15:57 »

pod to co napisal styrioci sa podpisujem.. taketo pravidlo by bolo uplne na mieste.. a hlavne!!! platilo by pre novych uzivatelov, pre ktorych by to bolo uplne normalne, kedze by asi nevedeli, ze pred istym casom to este mozno fungovalo inak.. ludia budu fungovat vzdy lentak, ako si ich vychovas.. sme stado, tak preco nemat automatizovaneo pastiera?
Zaznamenané

homar
inventár podniku

« Odpoveď #188 kedy: 01. Marec , 2009, 10:20:40 »

suhlas so 4oci a kaolkom
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #189 kedy: 01. Marec , 2009, 10:40:45 »

lenze... kopec tych novych uzivatelov, co sa tu teraz riesia ma jednu spolocnu vlastnot - najprv prispeje do vsetkych tem o kapelach a hned nato zalozi kapelu o oblubenom EMO gitaristovi... cize hento riesenie sa tu minie ucinkom
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #190 kedy: 01. Marec , 2009, 10:47:23 »

lenze... kopec tych novych uzivatelov, co sa tu teraz riesia ma jednu spolocnu vlastnot - najprv prispeje do vsetkych tem o kapelach a hned nato zalozi kapelu o oblubenom EMO gitaristovi... cize hento riesenie sa tu minie ucinkom

jj to som tiez spomenul..ze z 10 prispevkov niekto da 8 OT a dva do nejakej jemu blizkej temy, zrazu ma dostatok experience pointov a volne ruky na zakladanie temy.. ale ako taka pomyselna hradza by to mohlo snad fungovat..
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #191 kedy: 01. Marec , 2009, 10:50:04 »

ako ta hranica nemusi byt 10prispevkov, podla mna to je prilis malo.. od takych 30 by sa dalo uvazovat, mozno este viac.. zase tolko emo tem tu nie je.. mozno sa to zda byt kruta hranica, ze 30 resp viac..ale tymto sa vyselektuju aspon nahodni uzivatelia, ktori to tu nahodou vyguglia, poprispievaju do tem o svojich oblubencoch a potom sa tu na to vyseru..
« Posledná zmena: 01. Marec , 2009, 10:51:29 od styrioci » Zaznamenané
homar
inventár podniku

« Odpoveď #192 kedy: 01. Marec , 2009, 10:51:17 »

ako ta hranica nemusi byt 10prispevkov, podla mna to je prilis malo.. od takych 30 by sa dalo uvazovat, mozno este viac.. zase tolko emo tem tu nie je..
ale 30 uz asi vela ludi odradi, tazko povedat
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #193 kedy: 01. Marec , 2009, 10:52:41 »

inac, ked tak si to spatne premietam, tak tych zlych tem, tu zas tak nebyva. byva par, ale to sa hned zmaze alebo zamkne a je to bez roboty viacej.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #194 kedy: 01. Marec , 2009, 10:54:29 »

Nie dobry napad Beeee
Zaznamenané

Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 23 otázok.