mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 17. November , 2008, 18:45:15 » |
|
vidis monitor ? vidis forum ? vidis, kde mas hore atavar spolu s poctom sprav, celkovym casom prihlasenia ? a vidis pismenka pod tym ? si to precitaj. neviem ako to je vidno na inych skinoch, ale na lokwe original to je.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 17. November , 2008, 19:26:22 » |
|
Mam taky dojem, ze sa to zobrazuje len na uvodnej stranke fora. edit: zobrazuje sa to viacmenej nahodne..
|
|
« Posledná zmena: 17. November , 2008, 19:34:26 od lenivy »
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 17. November , 2008, 19:33:27 » |
|
Mne sa pacit , byt to take noblesne .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 17. November , 2008, 22:29:26 » |
|
chcelo by to potom sen na forum niekde navrch hodin nejake okno ci je v menu(gitaristi.sk) nejaka nova tema,napr.pretoze ja chodim priamo sem na forum a neviem ci je tam nejaka nova tema...ale zase viem ze mi poviete ze mam chodit priamo tam Ked bude integracia, tak sa tam take nieco snad prida. Hento, co ti pisali chalani, to tam pisem ja a aj to len obcas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986
guitman
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 18. November , 2008, 06:45:15 » |
|
ked integrovane forum - tak nech je spolocny header s tym "kvazi menu" a nech sa to zobrazuje nejako normalne, pretoze hento docasne "pariesenie" bolo horsie ako zly sen (bez urazky ) kritika pariešenia sa od otrhnuteho paprčiaka sa neprijíma je ľahke kritizovat, ale ja už nechodím do školy ani nevenujem 80% svojho voľneho času surfovaním po nete... A integrácia by bola podla mňa jednoduchou záležitosťou.Pokial sa hlavný vzhľad fóra prerobí a prispôsobí existujúce designu úvodnéj stránky, ale v konečnom dôsledku ako bude tak bude mne to už žily netrhá
|
|
« Posledná zmena: 18. November , 2008, 21:58:18 od guitman »
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986
guitman
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 18. November , 2008, 21:57:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 04. Január , 2009, 15:33:40 » |
|
Chcel by som znovu pripomenúť návrh k úvodnej stránke portálu pre Zakkyho, alebo niekoho, kto sa o to stará. Už pribúda článkov a niektoré testy upadnú do zabudnutia a bude veľmi neprehľadné preklikávať sa x stranami, aby človek zistil, čo sa vôbec testovalo. Mohlo by sa spraviť prehľadná vyhľadávacia "tabuľka", kde sa bude dať prejsť cez kategórie (gitary, basy, efekty, nahrávacie zariadenia...) k jednotlivým testovaným veciam. Ľahko každý uvidí, čo sa v ktorej kategórii testovalo a dostane sa k tomu, čo chce čítať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 04. Január , 2009, 15:38:46 » |
|
suhlas, straca sa tam orientacia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 04. Január , 2009, 16:46:21 » |
|
Mam taku otazku : chceli by ste aby portal uverejnoval aj novinky zo sveta muziky , gitar, gitarovych aparatov a podobne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 04. Január , 2009, 16:48:15 » |
|
Mam taku otazku : chceli by ste aby portal uverejnoval aj novinky zo sveta muziky , gitar, gitarovych aparatov a podobne?
Boze chran, nie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 04. Január , 2009, 16:49:03 » |
|
hej, ale novinky kym sa prelozia do slovakčtiny su potom starinky....
viac audio a video by bolo super, embedded youtube atd.
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 04. Január , 2009, 16:58:31 » |
|
nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 04. Január , 2009, 16:58:50 » |
|
Ja som realista, na zaciatok by stacila 100% dotiahnuta navigacia, URL clankov v style http://gitaristi.sk/recenzie/mesa-boogie-express alebo http://gitaristi.sk/rozhovory/blue-effect, 100% fungujuce jednotne prehravace ukazok v clankoch a galerie. A integracia s forom, nech ma kazdy clanok automaticky temu vo fore a nebolo to potrebne rucne vytvarat. Nemyslite?
|
|
« Posledná zmena: 04. Január , 2009, 16:59:25 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 04. Január , 2009, 17:07:44 » |
|
tie novinky by nemuseli byt zle, ale martin ma pravdu v tom co treba asi najskor.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
|