kaolko
|
|
« kedy: 21. November , 2008, 19:58:32 » |
|
pozor paaani! zajtra sa uskutocni (uz dopredu viem, ze ) nezabudnutelny koncert kapely Ariel, ktra vystupuje tak raz za dva roky! nenechajte si ju ujst! za 60sk dostanete taku nakladacku, ze to az pekne nebude.. cize: 22.11.2008! sobota.. 20:30.. kto este nevidel nema pravo zit :D:D:D
|
|
« Posledná zmena: 21. November , 2008, 19:59:23 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 22. November , 2008, 11:37:54 » |
|
kurňa tak toto by som si pozrel ale do nitry sa mi trepat nechce
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 22. November , 2008, 11:47:29 » |
|
Nevidel som a ani neuvidim, ja nehodny zivota, idem si to hodit . Verim ze to moze byt dobre, ale videl som viac krat original DT a kopiami si nechcem kazit chut.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 22. November , 2008, 11:52:00 » |
|
Nevidel som a ani neuvidim, ja nehodny zivota, idem si to hodit . Verim ze to moze byt dobre, ale videl som viac krat original DT a kopiami si nechcem kazit chut. ale su taki co nevideli ano kopiu kopie ber na nich ohlad
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 22. November , 2008, 17:01:26 » |
|
mozno ze to bude "even better than the real thing" jak spieva george michael
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 22. November , 2008, 17:02:45 » |
|
Origos som videl uz 2x a dufam ze ich este minimalne tolko krat uvidim. Ariel moze byt fajn, ale pockam si kym pridu do BA.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 22. November , 2008, 17:17:22 » |
|
Origos som videl uz 2x a dufam ze ich este minimalne tolko krat uvidim. Ariel moze byt fajn, ale pockam si kym pridu do BA. tak to dost pochybujem ze vobec niekedy pridu.. ako mi naposledy spominal gitarista, tak tu o nich nie je vobec zaujem a nikto sa im este zatial nikdy neozval, ci by si nedosli zahrat.. a vzhladom na to, ze hravaju asi tak raz za rok, tak ich najskor uvidis tymto tempom tak v roku 2030.. ale to uz bude uplne ina zostava vzhladom na ich momentalny vekovy priemer
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 22. November , 2008, 17:20:32 » |
|
tak to dost pochybujem ze vobec niekedy pridu.. ako mi naposledy spominal gitarista, tak tu o nich nie je vobec zaujem a nikto sa im este zatial nikdy neozval, ci by si nedosli zahrat.. a vzhladom na to, ze hravaju asi tak raz za rok, tak ich najskor uvidis tymto tempom tak v roku 2030.. ale to uz bude uplne ina zostava vzhladom na ich momentalny vekovy priemer Mozu kludne prist zahrat na nejaky koncert "ludi z fora" , vyzera to totiz tak, ze tych akcii by sme potencialne mohli spravit viacero kedze predbezny zaujem kapiel je velky (ak teda hned prva akcia nebude nejaky pruser).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 22. November , 2008, 21:49:22 » |
|
tak to dost pochybujem ze vobec niekedy pridu.. ako mi naposledy spominal gitarista, tak tu o nich nie je vobec zaujem a nikto sa im este zatial nikdy neozval, ci by si nedosli zahrat.. Ja som sa im ozyval mozno pred 3 rokmi a dosla mi odpoved, v ktorej ziadali honorar 10 litrov. A taky zaujem z ktoreho by sme to zaplatili, by tu asi naozaj nebol.
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2008, 21:50:07 od iMbUS »
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 22. November , 2008, 21:52:36 » |
|
Na osobu, alebo na kapelu, lebo na kapelu je to veľmi málo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 22. November , 2008, 21:58:32 » |
|
na kapelu. Neni to vela. Ak by som vedel, ze na ten koncert pride 200 ludi, tak by som do toho isiel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 22. November , 2008, 22:01:22 » |
|
Na osobu, alebo na kapelu, lebo na kapelu je to veľmi málo...
naozaj ? a kolko je dost ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 22. November , 2008, 22:21:04 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 23. November , 2008, 10:35:41 od musicman »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 23. November , 2008, 01:31:51 » |
|
mno.. bol som, videl som, bolo to hrozne.. predpokladam, ze dnes hrali zadarmo, lebo to bolo otrasne.. miestami sme sa az zhacili, ze wtf co sa to deje!? V jednom pripade dokonca uplne prestali hrat skoro vsetci az na basaka a postupne sa zacali chytat do tempa.. velmi zle toto nebol Ariel ako ho poznam..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 23. November , 2008, 03:50:44 » |
|
fiha. skus trocha konkretizovat? co bolo zle? ake skladby hrali?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|