Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 11:52:48
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jeff Loomis  (Prečítané 5838 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
sandmann
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180

When it's too loud, you are too old

« kedy: 21. November , 2008, 20:44:07 »

Prave pozeram ze tu tento gitarista chyba tak ho sem pridavam  Som frajer Je to taky skor shredder, ale jeho sola mam rad, myslim, ze z jeho hry je dost citit Jasona Beckera a trochu ranneho Martyho Friedmana :) Inak aby som nezabudol je to gitarista a hlavny skladatel mojej VELMI oblubenej kapely Nevermore  Bacha na vec kamo! 

tu su nejake jeho videa:
 s Nevermore  song The river dragon has come
 duel s Chrisom Broderickom ( inak dalsi moj velky oblubenec!  Som metlak 
 tu je zase nazivo jeden song z jeho solovky prezentovany na Namm 2002 a je to pecka song!
a  tu este jeden z Namm je to taky medley z tvorby Nevermore
a bonus :D ked mal 16 rokov, je to z nejakej sutaze talentov, ktoru aj vyhral
...myslim, ze na cisteho samouka hraje paradne!

tak komentujte  Bavím sa skvele

Zaznamenané

Ibanez co ine? haha
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 21. November , 2008, 20:49:54 »

pridavam sa, tiez moj oblubeny gitarista.. trosku az moc casto sa hybe v poltonovych stupniciach, ale vobec mi to neprekaza.. je uplny maniak.. uplne najradsej mam refren v songu Born.. to je az neuveritelne..ked som bol v dansku natrafil som na special edition nevermore 2 DVD / 2CD.. pekne ho spravili pripomina mi hru fallout.

* DSC00082.JPG (222.93 KB, 1632x1224 - prehliadnuté 391 krát.)
« Posledná zmena: 21. November , 2008, 20:57:57 od kaolko » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2 kedy: 21. November , 2008, 20:57:24 »

este dva..

* DSC00084.JPG (285.45 KB, 1632x1224 - prehliadnuté 388 krát.)

* DSC00083.JPG (215.62 KB, 1632x1224 - prehliadnuté 381 krát.)
Zaznamenané

sandmann
pravidelný návštevník

« Odpoveď #3 kedy: 21. November , 2008, 21:03:28 »

Ja mam tiez origos DVD ale bez toho bonusu, objednaval som to z Thehut.com pozeral som aj na tu extra ediciu ale nakoniec som sa rozhodol ze namiesto toho kupim este jedno album od Nevermore ktore mi chybalo, inak co vravis na jeho solovku? Mne sa nenormalne paci, myslim, ze takto nejak by malo zniet moderne instrumentalne album, super sola si tam strihli aj Pat O Brien a "makac" Ron Jarzombek.

...a stym Falloutom mas pravdu  Na zdravie!
Zaznamenané

Ibanez co ine? haha
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #4 kedy: 21. November , 2008, 21:12:00 »

ta solovka je vyborna!! som si az doteraz neuvedomil, ze tam je Jarzombek :D:D:D  inak.. predpokladam, ze tu, co ma Warrel si pocul tiez :) Oni su vsetci naslapani hudobnici, tam nie je o com. Ked nad tym rozmyslam, tak som ich nikdy nevidel nejako vyslovene, ze pokazit nieco.. :)
Zaznamenané

sandmann
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 21. November , 2008, 21:21:54 »

Tak to mas recht!  :) Oni su fakt vsetci namakani muzikanti. Warrelova solovka je tiez pecka, zase si clovek mohol vychutnat iny odtien jeho hlasu. Je ale skoda, ze Chris Broderick s nimi nebude hrat na dalsom cdcku, myslim, ze ho to s nimi bavilo ovela viac ako s Megadeth-om, teda aspon co som postrehol s toho dvd tak som nadobudol dojem, ze si tu muziku riadne uziva.
Zaznamenané

Ibanez co ine? haha
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6 kedy: 21. November , 2008, 21:31:31 »

Tak to mas recht!  :) Oni su fakt vsetci namakani muzikanti. Warrelova solovka je tiez pecka, zase si clovek mohol vychutnat iny odtien jeho hlasu. Je ale skoda, ze Chris Broderick s nimi nebude hrat na dalsom cdcku, myslim, ze ho to s nimi bavilo ovela viac ako s Megadeth-om, teda aspon co som postrehol s toho dvd tak som nadobudol dojem, ze si tu muziku riadne uziva.

jj ono, problem je, ze Chris nebol nikdy plnohodnotnym clenom Nevermore, vzdy bol len session hrac. Inak kapela ako taka mala dost smolu.. ked nad tym rozmyslam, tak ani jedneho z nich neobisli vcelku fakt, ze zdravotne problemy.. asi preto, lebo pustali odzadu Karla Gotta, tam je odkaz diabla.. :D
Zaznamenané

sandmann
pravidelný návštevník

« Odpoveď #7 kedy: 21. November , 2008, 21:39:17 »

Bavím sa skvele jasne Karel je Dabel sam   Ja som čert..   Bravooo ale jasne mas pravdu, Warrel ma tusim cukrovku, koli comu museli zrusit aj cast turne ak sa nemylim a basak zase ma nieco s chrbitcou. Dufajme, ze Jeff nedostane lepru a neodpadnu mu prsty  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Ibanez co ine? haha
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #8 kedy: 21. November , 2008, 23:45:38 »

Tiez moj oblubenec. Ale solovka sa mi ovela viac paci Warrelova.  :)

Na albumoch ma vynikajuci zvuk.
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #9 kedy: 22. November , 2008, 00:17:52 »

Tiez si myslim ze je velka skoda ze v Nevermore uz nehra Chris, je to uzasny a univerzalny gitarista, ten by si tu asi tiez zasluzil samostatnu temu :). Zial nemyslim ze s Megadeth nahra nieco svetoborne, ta kapela ma uz casy svojej slavy davno za sebou, nerobia ani teraz sice nejaku zlu muziku, ale dalsi Countdown, alebo Rust in peace uz urcite nenahraju (myslim tym ze nenahraju dalsi tak vyrazny a kvalitny album ako tie dva spominane).

Duel Chris a Jeff :

Chris, "trosku" narocnejsi tapping a hooodne upraveny Ibanez RG1527RB :

Chris a Mozart :

Chris skusa Nevermore (btw nadherny custom sedemstrunovy Ibanez):
« Posledná zmena: 22. November , 2008, 00:20:56 od Semish » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #10 kedy: 22. November , 2008, 08:45:56 »

nevies nahodou co ma na nom upravene? lebo kdesi spominal, ze je to iba klasicky 1527, neviem uz pri akej prilezitosti.. teda okrem toho volume potaku..
« Posledná zmena: 22. November , 2008, 08:46:51 od kaolko » Zaznamenané

sandmann
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11 kedy: 22. November , 2008, 09:34:09 »

No donedavna pouzival 1527cku s bare knuckle snimacmi, ale po tom co sa pridal k Megadeth tak si dal spravit custom ibanez, tu si ho mozes aj pozriet
v komentaroch najdes aj aky material bol pouzity pri jeho vyrobe, kedze je ich dost tak sa mi tou uz znova nechcelo hladat  ha ha ha 
Zaznamenané

Ibanez co ine? haha
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #12 kedy: 22. November , 2008, 13:19:00 »

nezaujimavy ton a hra ako 1000 dalsich rovnakych gitaristov. technika super, ale tu uz maju dnes aj 8 rocne cinske deti :)

toto som nedavno s Pituom narychlo prehodil, ze naco je dobra masova vyucba mladuckych gitaristov. no podla mna presne na to, aby sme mali co najviac vselijakych takychto Luumisov  Bavím sa skvele
Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #13 kedy: 22. November , 2008, 17:10:07 »

nezaujimavy ton a hra ako 1000 dalsich rovnakych gitaristov. technika super, ale tu uz maju dnes aj 8 rocne cinske deti :)

toto som nedavno s Pituom narychlo prehodil, ze naco je dobra masova vyucba mladuckych gitaristov. no podla mna presne na to, aby sme mali co najviac vselijakych takychto Luumisov  Bavím sa skvele

ved uvidime ako to bude dalej :) dalsia generacia uz asi nasyti trh  ha ha ha
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #14 kedy: 22. November , 2008, 17:27:37 »

nevies nahodou co ma na nom upravene? lebo kdesi spominal, ze je to iba klasicky 1527, neviem uz pri akej prilezitosti.. teda okrem toho volume potaku..

Ine snimace, myslim ze ina kobylka a nulty prazec, nepouziva napriklad zamky.
Nejako som to ale dopodrobna neskumal. Ten jeho novy custom Ibanez je nadherny nastroj, hned by som ho bral :) (ale aj jeho techniku a muzikalnost).
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.043 sekund, 23 otázok.