Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 12:00:39
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jeff Loomis  (Prečítané 5850 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #15 kedy: 22. November , 2008, 18:32:37 »

Tiez si myslim ze je velka skoda ze v Nevermore uz nehra Chris, je to uzasny a univerzalny gitarista, ten by si tu asi tiez zasluzil samostatnu temu :). Zial nemyslim ze s Megadeth nahra nieco svetoborne, ta kapela ma uz casy svojej slavy davno za sebou, nerobia ani teraz sice nejaku zlu muziku, ale dalsi Countdown, alebo Rust in peace uz urcite nenahraju (myslim tym ze nenahraju dalsi tak vyrazny a kvalitny album ako tie dva spominane).

Duel Chris a Jeff :

Chris, "trosku" narocnejsi tapping a hooodne upraveny Ibanez RG1527RB :

Chris a Mozart :

Chris skusa Nevermore (btw nadherny custom sedemstrunovy Ibanez):

Chrisa som videl, kratko po tom, co akurat nastupil do Megadethu a v ten vecer mi vylozene vadil. Smútim Je to riadny makac, ale asi ho narychlo a na poslednu chvilu zavolali a nemal dost casu sa este s tym materialom, kapelou  a hlavne Martyho solami zzit. Takisto jeho zvuk nejako nepasoval do zvuku kapely... tu asi musim dat za pravdu Semishovi, ze Megadeth nie prave najvhodnejsia kapela prenho...treba tam potlacit vlastnu identitu a pokusit sa viac ci menej uspene namakat Friedmanove veci..
Zaznamenané

sandmann
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180

When it's too loud, you are too old

« Odpoveď #16 kedy: 23. November , 2008, 15:05:19 »

No, co som nasiel nejake rozhovory na webe z Chrisom tak sa vyjadroval v tom zmysle,ze je velkym fanusikom tvorby Martyho takze je kludne mozne, ze novy Megadeth bude z  jeho solami zniet ako keby tam hral Marty. Pravdupovediac radsej by som videl v Megadethe Martyho a Chrisa v Nevermore. Inak pocul si Jag Panzer z obdobia kedy tam este Chris hral? Bolo to dobre!
...a este k Rastisovi  :) Jasne ja chapem, ze zakladat tu temu o dalsom shredderovi asi nie je pre väcsinu zaujimave, ale ja mam tvorbu tohto gitaristu rad a myslim si, ze perfektne zapada do Nevermore. Temy s Vaiom, Morseom alebo z Petruccim tu uz su takze som sem hodil shreddera :)
..este asi hodim temu o Tonym MacAlpinovi som zvedavy ci aj ten je pre väscinu naprd :D
Zaznamenané

Ibanez co ine? haha
buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #17 kedy: 23. December , 2008, 13:10:26 »

pridavam sa, tiez moj oblubeny gitarista.. trosku az moc casto sa hybe v poltonovych stupniciach, ale vobec mi to neprekaza.. je uplny maniak.. uplne najradsej mam refren v songu Born.. to je az neuveritelne..ked som bol v dansku natrafil som na special edition nevermore 2 DVD / 2CD.. pekne ho spravili pripomina mi hru fallout.

Ten refren je pecka , nahodou som nasiel na youtube lesson ako ho hra , takma to zaujalo a stiahol som si nejake albumy.. a teraz to stale pocuvam  Na zdravie! 
Inac osm Nevermore púre dtym nepoznal vobec, iba tak ´´ z videnia´´ ale Jeff ma nieco do seba .. a ta jeho schectera  ?§!.
Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
sandmann
pravidelný návštevník

« Odpoveď #18 kedy: 23. December , 2008, 13:31:21 »

No poviem ti schectery ma dost sklamali. Mal som moznost hrat na damienovi a teda ta kobylka a celkovo aj hmatnik ... nic moc dufal som ze to bude ovela lepsi nastroj. Uz dlhsiu dobu som si brusil zuby na hellraisera ale po tejto skusenosti som sa rozhodol na schecter vykaslat. Skoda ze nemam moznost si vyskusat Jeffov model mozno ten je na tom podstatne lepsie alebo nejaky blackjack to je tusim najvyssia rada. No a inak mas pravdu Jeff je fantasticky gitarista, o to viac ho obdivujem ze je to samouk.  Bravooo
Zaznamenané

Ibanez co ine? haha
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #19 kedy: 23. December , 2008, 14:09:17 »

tak ale damien je trocha niekde inde.. :) to je low cost a to uz je co u schecteru povedat.. inak odporucam pobrowsovat net a hladat Schecter USA Custom shop modely.. to uz bolo ine kaficko.. okolo 5-8000 USD :)
Zaznamenané

sandmann
pravidelný návštevník

« Odpoveď #20 kedy: 23. December , 2008, 14:22:57 »

keby som mal 8000 USD tak uz nepozeram na schectera Žmurk  ale iste mas pravdu ze tie najvyssie modely pravdepodobne u ktorejkolvek znacky su uz riadne dela  :)
Zaznamenané

Ibanez co ine? haha
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #21 kedy: 23. December , 2008, 14:37:46 »

takto.. tie schectery samy o sebe stoja vcelku malo. ked si clovek uvedomi ze najdrahsi ponukany seriovo vyrabany model je Loomis signature v obchodoch u nas za cca 35 a ze tie ostatne modely su cca za 15-25, tak je to vcelku v pohode. tie US custom shopy som dal len pre zaujimavost..napr http://images.google.sk/imgres?imgurl=http://www.drumcityguitarland.com/drumcitygl/stores/1/images/Schecter%2520USA/Schecter%25202008%2520USA%2520CUSTOM%2520SHOP%2520007%2520Koa%2520Top%2520Custom%2520NAMM%2520SHOW%25207-String%2520Electric%2520Guitar.jpg&imgrefurl=http://www.sevenstring.org/forum/sevenstring-guitars/48270-schecter-2008-usa-custom-shop-007-premium-flame-koa-top-custom-namm-show.html&usg=__0RS9XwRJO2DVFvhQ5hVMbOi-Pj0=&h=641&w=900&sz=263&hl=sk&start=2&tbnid=_-EMe-iM15nNjM:&tbnh=104&tbnw=146&prev=/images%3Fq%3Dschecter%2Bus%2Bcustom%2Bshop%26gbv%3D2%26hl%3Dsk%26sa%3DG
Zaznamenané

sandmann
pravidelný návštevník

« Odpoveď #22 kedy: 23. December , 2008, 14:43:02 »

wow!!!! vyzera super!
Zaznamenané

Ibanez co ine? haha
JeffWaters
nováčik
*
Príspevkov: 58

Jimmy H

« Odpoveď #23 kedy: 23. December , 2008, 16:08:41 »

Velmi velmi dobry gitarista a k tomu este samouk  Zdravíčko
Zaznamenané

Jimmy
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #24 kedy: 13. Apríl , 2010, 00:03:46 »

Ukazky z noveho albumu Nevermore.
Zaznamenané
sandmann
pravidelný návštevník

« Odpoveď #25 kedy: 13. Apríl , 2010, 14:03:08 »

Znie to vyborne taky mix Godless a Dead Heart podla mna.
Zaznamenané

Ibanez co ine? haha
sandmann
pravidelný návštevník

« Odpoveď #26 kedy: 29. Apríl , 2010, 17:08:48 »

Najnovsie info o Nevermore.
Koncertnym gitaristom kapely sa stal Attila Voros z Madarska
http://www.myspace.com/vorosattila

tu hra inside four walls

Zaznamenané

Ibanez co ine? haha
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305

Treba hrať hrať hrať

« Odpoveď #27 kedy: 30. Apríl , 2010, 14:14:47 »

Najnovsie info o Nevermore.
Koncertnym gitaristom kapely sa stal Attila Voros z Madarska
http://www.myspace.com/vorosattila

ten madar hra super  Zdravíčko

Zaznamenané

Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #28 kedy: 30. Apríl , 2010, 14:15:43 »

tak to hej.. sikovny typek.. len.. hra viac ako loomis nez ako boderick cize aby to nedopadlo ze budu dvaja loomisovia :D on sa s broderickom krasne doplnal..
Zaznamenané

buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #29 kedy: 30. Apríl , 2010, 17:47:50 »

Sranda  Bavím sa skvele Davnejsie som pozeral jeho videa , ze mu to dobre ide a teraz toto... Bavím sa skvele
Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 23 otázok.