homar
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 29. November , 2008, 14:58:18 » |
|
pekne xD ale ja som zaciatocnik ves ..ty si nie
pocuj, toto je jedno kto ako hra, ja nejsom ziadna hviezda...ja som len tym chcel naznacit, ze tie male kombicka maju fakt napicu repraky, radsej nech mas nejake kombo s 1x12 reprakom, nikto netvrdi nech to mas naplno volume, len ten rozdiel vo zvuku pocut bude
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 01. December , 2008, 15:47:12 » |
|
na doma je super Rollnd microcube!!!!!!! lepsie ako hento co tu menujete
Môžem potvrdiť to pkombíčko na to aké je malé hraje dosť použitelne doma.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sunrise Madden
pravidelný návštevník
Príspevkov: 167
rock on
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 01. December , 2008, 21:49:28 » |
|
Môžem potvrdiť to pkombíčko na to aké je malé hraje dosť použitelne doma.
aha no jj ..tiez myslim...ale no ja nesom profik ...a inak znacka ako taka?? vsimol som si uz cele zostavy Orange boxov a hlav u roznych kapiel ....co vravite na kvalitu znacky ako takej...??
|
|
|
Zaznamenané
|
Yamaha Erg 121 - Orange Crush 15 - Line6 Spider II 150
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 01. December , 2008, 21:51:44 » |
|
aha no jj ..tiez myslim...ale no ja nesom profik ...a inak znacka ako taka?? vsimol som si uz cele zostavy Orange boxov a hlav u roznych kapiel ....co vravite na kvalitu znacky ako takej...?? Orange znacka ako taka, je porovnatelna s Mesa, Fender, VHT, prebudenym marshallom.... patri to do skupiny HI END zosilnovacov. Hovorime o lampe samozrejme. U mna patri do trojice mojich oblubenych ampov. Osobne typ OR 120.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 01. December , 2008, 21:51:57 » |
|
aha no jj ..tiez myslim...ale no ja nesom profik ...a inak znacka ako taka?? vsimol som si uz cele zostavy Orange boxov a hlav u roznych kapiel ....co vravite na kvalitu znacky ako takej...?? tak ako kvalita znacky...je to kvalitna znacka, neni to veru hanba hrat na Pomarance
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 01. December , 2008, 22:02:47 » |
|
znacka ako taka sa preslavila svojimi lampovymi aparatmi a je trosku milne hodnotit komba urcene pre zacinajucich gitaristov prave na zaklade reputacie vybudovanej aparatmi v diametralne odlisnej kategorii. moj skromny nazor.
ku konkrentemu kombu som sa vyjadril, je fajn, v ramci istych jeho zvukovych moznosti sa mi pacilo, na druhej strane pre mna to malo nepouzitelny skresleny kanal. okrem ineho si myslim, ze aj vdaka slavnej znacke je tak trosku predrazene na to, co dokaze.
|
|
« Posledná zmena: 01. December , 2008, 22:03:08 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 01. December , 2008, 22:04:21 » |
|
znacka ako taka sa preslavila svojimi lampovymi aparatmi a je trosku milne hodnotit komba urcene pre zacinajucich gitaristov prave na zaklade reputacie vybudovanej aparatmi v diametralne odlisnej kategorii. moj skromny nazor.
myslim ze toto nieje len tvoj nazor...to je skratka tak, logika nepusti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 01. December , 2008, 22:07:58 » |
|
Orange je super. Viem o čom hovorím. Vkapele sa presadí fantasticky. Ja som maximalne spokojny. A to mam hned vedal neho Mesy Rectifer a ten mi nič nehovori. Ten je skor vhodny na podladene nakádačky. Tam je ta mesa ako doma. Ale na moj rock, blues je pomaranč ako stvorený.
|
|
« Posledná zmena: 01. December , 2008, 22:08:46 od misofg »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 01. December , 2008, 22:14:20 » |
|
Ale na moj rock, blues je pomaranč ako stvorený.
to ano, hra ti to pekne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 02. December , 2008, 10:24:21 » |
|
to ano, hra ti to pekne No jo, ale hrozi tam, ze ostatni v kapele sa maju problem presadit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 02. December , 2008, 10:53:02 » |
|
No jo, ale hrozi tam, ze ostatni v kapele sa maju problem presadit Ale to nie je o presadeni hlasitosti,ale o presadeni "gitaroveho spektra".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 02. December , 2008, 10:54:28 » |
|
Ale to nie je o presadeni hlasitosti,ale o presadeni "gitaroveho spektra".
presne povedane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 02. December , 2008, 11:09:20 » |
|
Ale to nie je o presadeni hlasitosti,ale o presadeni "gitaroveho spektra". A o com som pisal?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|