proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 02. Január , 2009, 21:55:27 » |
|
Progy, na chrípku sa vykašli, tú treba ignorovať - ja by som kvôli nej už druhý týždeň musela trčať doma... Ja som si az dnes vsimol cas podujatia a ten mi bohuzial tiez nevyhovuje. Mal by som zabity cely den. Skoda, ze to nezacina neskor.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 02. Január , 2009, 21:56:12 » |
|
no teda, ake nezodpovedne... ak je clovek chory, nech len lezi doma a nesiri nakazu na ostatnych čo, veď sa nebudem s nikým bozkávať...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 02. Január , 2009, 21:59:35 » |
|
Ja som si az dnes vsimol cas podujatia a ten mi bohuzial tiez nevyhovuje. Mal by som zabity cely den. Skoda, ze to nezacina neskor.
prečo? výhodou je zase to, že ostáva celá noc voľná...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 02. Január , 2009, 22:01:50 » |
|
čo, veď sa nebudem s nikým bozkávať... chripka nieje pohlavna choroba... ta sa siri vzduchom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 02. Január , 2009, 22:03:44 » |
|
chripka nieje pohlavna choroba... ta sa siri vzduchom nie - šíri sa kvapôčkovou nákazou, teda slinami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 02. Január , 2009, 22:06:13 » |
|
nie - šíri sa kvapôčkovou nákazou, teda slinami. vzduchom tiez. urcite.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 02. Január , 2009, 22:07:32 » |
|
nie - šíri sa kvapôčkovou nákazou, teda slinami. a ako si ju dostala ty ? bozkom od progrockera ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 02. Január , 2009, 22:10:13 » |
|
a ako si ju dostala ty ? bozkom od progrockera ? ...myslíš, že len Progy má chrípku?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 02. Január , 2009, 22:11:43 » |
|
chripka nieje pohlavna choroba... ta sa siri vzduchom - co maju spolocne bozky a pohlavny styk ? a ako si ju dostala ty ? bozkom od progrockera ? - tie kvapocky mozu urazit vzdialenost aj meter pri rozpravani prskas sliny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 02. Január , 2009, 22:12:04 » |
|
vzduchom tiez. urcite. ten, kto aspoň raz do roka neprekoná chorobu s horúčkami, nevyburcuje svoj imunitný systém k obranyschopnosti... a vraj je pravdepodobné, že raz ochorie na rakovinu... ... bozkávanie je aj podľa lekárov zdravé - je to najprirodzenejší spôsob očkovania... robila som o tom projekt do školy - ak chcete, môžem ho sem zavesiť, možno bude mať väčší úspech, ako rozhovor s blue effekťákmi...
|
|
« Posledná zmena: 02. Január , 2009, 22:16:20 od bara »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 02. Január , 2009, 22:15:51 » |
|
ten, kto aspoň raz do roka neprekoná chorobu s horúčkami, nevyburcuje svoj imunitný systém k obranyschopnosti... ja som este tento rok nebol chory...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 02. Január , 2009, 22:53:35 » |
|
- co maju spolocne bozky a pohlavny styk ?
- tie kvapocky mozu urazit vzdialenost aj meter pri rozpravani prskas sliny.
keby si si precital aj moj prispevok predtym, tak pochopis,
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 03. Január , 2009, 00:31:11 » |
|
Tak podla mna nie je nic lepsie na chripku, ako davka zivo hraneho art rocku.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 03. Január , 2009, 02:01:10 » |
|
cas zaciatku je fakt divny. v kazdom pripade ja do druhej nemozem a potom sa nieco snad vymysli (Iggy, Roberto... )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 03. Január , 2009, 09:41:51 » |
|
Tak podla mna nie je nic lepsie na chripku, ako davka zivo hraneho art rocku. tak zas podla mna najlepsie sa chripka chyti z davky nazivo hraneho art rocku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|