musicman
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 13. December , 2008, 16:47:27 » |
|
Zmiatlo ta to? Jasne, ze gitarista je zivy. Bicie su EZ. ja som si myslel ze gitarista je preset a bubenik hra nazivo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 13. December , 2008, 16:49:43 » |
|
Ked vezmeme v uvahu,že sa vyrabaju stovky bicich sád z rôznych materialov,rôznych priemerov,osadenych rôznymi blanami,na ktorych hrá spusta hračov rôznymi spôsobmi a su nahravane a snimane rôznymi mikrofonmi, v rôznych študiach,rôznou technikou,tak polemizovat o tom,či na tej ukažke zneju živo,je zbytočne.A tak isto polemizovat o presetoch,či sa "podobaju" živym bicim je zbytočne. Preto je tych presetov take kvantum,aby bolo na vyber,čo sa kopu pači,respektive čo do daneho žanru/skladby pasuje.
|
|
« Posledná zmena: 13. December , 2008, 16:51:35 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 13. December , 2008, 16:49:55 » |
|
ja som si myslel ze gitarista je preset a bubenik hra nazivo
Teraz neviem, ci to myslis naozaj, alebo si robis srandu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 13. December , 2008, 16:52:41 » |
|
Ked vezmeme v uvahu,že sa vyrabaju stovky bicich sád z rôznych materialov,rôznych priemerov,osadenych rôznymi blanami,na ktorych hrá spusta hračov rôznymi spôsobmi a su nahravane a snimane rôznymi mikrofonmi, v rôznych študiach,rôznou technikou,tak polemizovat o tom,či na tej ukažke zneju živo,je zbytočne.A tak isto polemizovat o presetoch,či sa "podobaju" živym bicim je zbytočne. Preto je tych presetov take kvantum,aby bolo na vyber,čo sa kopu pači,respektive čo do daneho žanru/skladby pasuje. Samozrejme. Uplny suhlas. V podstate je to tak so vsetkym. S aparatom, gitarou, hracom...takisto spev samozrejme.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 14. December , 2008, 00:15:07 » |
|
zive bicie a zivy stratocaster
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 14. December , 2008, 00:18:12 » |
|
Uved značku,model, krajinu pôvodu, cenu s DPH a meno hráča, aby sme mohli hodnotit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 14. December , 2008, 00:19:45 » |
|
Uved značku,model, krajinu pôvodu, cenu s DPH a meno hráča, aby sme mohli hodnotit. ma kozene gate za 1200 EURO (Brano M.)
|
|
« Posledná zmena: 14. December , 2008, 00:28:08 od musicman »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 14. December , 2008, 00:39:26 » |
|
musicman, neojebavaj. toto nie su zive bicie ani z lietadla. na 'zive' bicie to znie dost mdlo a prilis dokonalo
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 14. December , 2008, 00:47:09 » |
|
musicman, neojebavaj. toto nie su zive bicie ani z lietadla. na 'zive' bicie to znie dost mdlo a prilis dokonalo dneska pisem vyrobcovi co mi to poslal za mrtveho bubenika. mal to byt zivy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 14. December , 2008, 00:56:32 » |
|
dneska pisem vyrobcovi co mi to poslal za mrtveho bubenika. mal to byt zivy nie, sak asi inak to treba efektovat, lebo divne to znie. ved urcite si pocul jak bubnuje dobry bubenik. ma to energiu, su tam presluchy, ma to drive a toto znie nejak podozrivo
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 14. December , 2008, 01:14:22 » |
|
Mne tam najviac vadi, ze vsetky rytmicaky zneju rovnako.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 14. December , 2008, 08:34:53 » |
|
dneska pisem vyrobcovi co mi to poslal za mrtveho bubenika.
Tak,tak.Poriadne ho do....b. A žiadaj nahradu výdavkov za pohrebnicke služby.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 14. December , 2008, 08:46:51 » |
|
nie, sak asi inak to treba efektovat, lebo divne to znie. ved urcite si pocul jak bubnuje dobry bubenik. ma to energiu, su tam presluchy, ma to drive a toto znie nejak podozrivo
Tie bicie zneju ovela živšie ako niektore živé bicie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 14. December , 2008, 09:47:30 » |
|
no neznie to zivo veru... neni to spatne, ale vhodne skor do podmazovej hudby o lyziarskych podmienkach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 14. December , 2008, 10:32:22 » |
|
Podmazova hudba je tiež hudba. A ked tie bicie do nej pasuju,tak je to o.K. / ked počuvaš väčšinou napr. metal,tak jazzove bicie ti môžu pripadat "nežive". A naopak. V každom hud. štyle maju bicie svoje "špecifiká". /čo sa samozrejme nemusi striktne dodržiavat/.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|