styrioci
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 23. Február , 2009, 20:48:22 » |
|
hmm...Schecter variacia na BC. Rich. hmmm mne by bolo aj trapne keby za mnou pride nejaka firma, ze mi spravi sign. model a ja poviem, ze nech mi spravi gitaru podla modelu od konkurencie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355
Fuck art, let's kill!!!
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 23. Február , 2009, 20:50:21 » |
|
hmm...Schecter variacia na BC. Rich. hmmm mne by bolo aj trapne keby za mnou pride nejaka firma, ze mi spravi sign. model a ja poviem, ze nech mi spravi gitaru podla modelu od konkurencie hlava je skoro celý beast ale telo k čomu by si prirovnal?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 23. Február , 2009, 20:52:07 » |
|
Ako sa vam pozdava spev ? zahral si to fajn, ale toho spevaka posli do kelu ti to kazi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 23. Február , 2009, 20:52:43 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 23. Február , 2009, 20:54:55 » |
|
fakt? nekecaj.. ten typek ma take iste boty jak ty..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 23. Február , 2009, 20:56:03 » |
|
fakt? nekecaj.. ten typek ma take iste boty jak ty..
Ku tebe som prisiel bosi, tak nevymyslaj...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 23. Február , 2009, 21:00:37 » |
|
hlava je skoro celý beast ale telo k čomu by si prirovnal?
tvar tela mi dost evokuje model eagle, pripadne reverzny tvar k mockingbird..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 23. Február , 2009, 21:04:54 » |
|
Si robite kozy? Nie je draha? Na to, ze nema lepeny alebo priebezny krk a ma iba tovarenske snimace, tak sa mi to zda vela. Neberiem v uvahu ani to, ze sa mi vobec nepaci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 23. Február , 2009, 21:06:52 » |
|
Na to, ze nema lepeny alebo priebezny krk
myslis, ze lepeny ci priebezny krk su meritkom nejakeho "luxusu"?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 23. Február , 2009, 21:09:37 » |
|
Si robite kozy? Nie je draha? Na to, ze nema lepeny alebo priebezny krk a ma iba tovarenske snimace, tak sa mi to zda vela. Neberiem v uvahu ani to, ze sa mi vobec nepaci.
Ja som myslel vo vseobecnosti ze nie su drahe tieto gitary, 1000 usd (samozrejme plus americke dane) mi nepride ako vela penazi, tak si nejak pamatam ze stali tie najdrahsie sedemstrunove od Schecter. Aj Loomis signature model tak nejak zhruba stoji. Samozrejme ze v Europe to asi tolko nebude stat, nejako to ale nesledujem, tak nemam prehlad. Keby som ju chcel tak si ju kupim v Statoch ... (ale nechcem, nesedi mi ten krk, ale tie gitary hraju fakt dobre).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 23. Február , 2009, 21:12:01 » |
|
A keby mali iny krk, tak hned jednu beriem . Ved to stoji smiesne malo za to ako je to kvalitne spravene. Nooo, ani jedna nema krk ako Ibanez Si robite kozy? Nie je draha? Na to, ze nema lepeny alebo priebezny krk a ma iba tovarenske snimace, tak sa mi to zda vela. Neberiem v uvahu ani to, ze sa mi vobec nepaci. Tak inak Custom nejak nestoji viac ovela a ten ma "znackove" snimace. Co mas proti srubovanym krkom, ved to nie je Les Paul. To nie jemritko Si uvedom, ze najlepsie gitary maju krky srubovane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 23. Február , 2009, 21:13:21 » |
|
Si uvedom, ze najlepsie gitary maju krky srubovane
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 23. Február , 2009, 21:18:39 » |
|
Sroubovany krk som bral s ohladom na vyrobu. Urcite s tym nie je tolko roboty ako s lepenym alebo priebeznym. A ano, je to meritko kvality, lebo najlepsie hraju gitary s lepenym krkom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 23. Február , 2009, 21:20:18 » |
|
Vsetci predsa davno vieme ze najlepsie hraju cierne gitary .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 23. Február , 2009, 21:22:12 » |
|
Vsetci predsa davno vieme ze najlepsie hraju cierne gitary . No kua A ja budem mat bielu... dpc
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|