Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 05:39:29
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 43 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Schecter gitary  (Prečítané 117752 krát)
0 užívateľov a 56 Hostí prehliada túto tému.
Zacky.V
Hosť
« Odpoveď #180 kedy: 24. Február , 2009, 17:58:06 »

Synyster.G  ja rozmyslam o tejto http://www.musicmarket.sk/1-gitary/599-schecter-s-1-scorpion-deluxe-black-elektricka-gitara/?page=1&back=view  sice neni to original Vengeance custom ale je to S-1...tVaroVo ta ista ...za Velmi skVelu cenu
« Posledná zmena: 24. Február , 2009, 18:02:13 od Progrocker » Zaznamenané
Zacky.V
Hosť
« Odpoveď #181 kedy: 24. Február , 2009, 18:02:01 »

Synyster a pre teba mam taketo neco   http://www.musicmarket.sk/9-gitary-elektricke-gitary/531-schecter-revenger-satin-black-elektricka-gitara/?page=1&back=view    Žmurk
Zaznamenané
Synyster.G
nováčik
*
Príspevkov: 17

« Odpoveď #182 kedy: 24. Február , 2009, 18:03:30 »

Zacky.V tak to mas teda pravdu no sice na zackyho to nema ale ne ma je super  aoc ved na farbe nazalezi :D:D
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #183 kedy: 24. Február , 2009, 19:25:19 »

hehe akoze je  to super ze su aj na slovensku synstrove gitary :D ehe  jeba heh eal eta cena je napicu hehe to z ameriky by ma mozno vysla lacnejsie ako tu zo slovneksa  sak v amerike stiji synstrovka Standard 500Eur a tu na slovensku pomaly 700Eur to b yosm uz radsej z z Amiriky bral D: hee len tie vybvovacky Beeee to bude jeba .D:D

Ty si priam nie z Azetu, ale z Mt. Kinley sem dopadol  ha ha ha

Tu 9/10 ludi vie, ze su gitary a ampy cca o tretinu lacnejsie v USA a tiez vie, ze major shops ti gitaru na rodnu hrudu neposlu, lebo to maju v zmluvach s vyrobcami v USA. A ked najdes niekoho kto ti to posle oficialne, zadarmo to asi tiez nebude, tak sa priprav na navstevu colnice a doplatenie cla a DPH. Keby to bolo take jednoduche, tak predam auta a domy, kupim (teda aj tunajsich forackych biznismenov zoberiem do teho, aby sa to zaplatilo  Na zdravie!) 3 kontajnery hudobnin v USA a potom to tu predavam ako kral. Praveze tie ceny Schecteru pojdu hore s novymi gitarami kvoli terajsim kurzom.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Zacky.V
Hosť
« Odpoveď #184 kedy: 24. Február , 2009, 19:31:12 »

Mt. Kinley Huh! Popiskujem si Fuuha zíram wtf ??  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #185 kedy: 24. Február , 2009, 19:35:12 »

Keby to bolo take jednoduche, tak predam auta a domy, kupim (teda aj tunajsich forackych biznismenov zoberiem do teho, aby sa to zaplatilo  Na zdravie!) 3 kontajnery hudobnin v USA a potom to tu predavam ako kral. Praveze tie ceny Schecteru pojdu hore s novymi gitarami kvoli terajsim kurzom.

A naco je Ebay? Žmurk Ale realita je aj taka, ze teraz tu nepredas takmer nic a nieto este drahe americke gitary. Ani keby si ich rovno predaval za polovicnu cenu oproti europskym maloobchodnym cenam.
« Posledná zmena: 24. Február , 2009, 19:35:37 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Synyster.G
nováčik
*

« Odpoveď #186 kedy: 25. Február , 2009, 13:05:58 »

Tu 9/10 ludi vie, ze su gitary a ampy cca o tretinu lacnejsie v USA a tiez vie, ze major shops ti gitaru na rodnu hrudu neposlu, lebo to maju v zmluvach s vyrobcami v USA. A ked najdes niekoho kto ti to posle oficialne, zadarmo to asi tiez nebude, tak sa priprav na navstevu colnice a doplatenie cla a DPH. Keby to bolo take jednoduche, tak predam auta a domy, kupim (teda aj tunajsich forackych biznismenov zoberiem do teho, aby sa to zaplatilo  Na zdravie!) 3 kontajnery hudobnin v USA a potom to tu predavam ako kral. Praveze tie ceny Schecteru pojdu hore s novymi gitarami kvoli terajsim kurzom.

:D:D dik :D no jo asi by to dopadlo tak ako vravis z tou colnicou to by bola ina kasa malta  :D fakt najlepsie to bude kupit tu na slovensku :D no ale inak diki za info
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #187 kedy: 25. Február , 2009, 14:11:03 »

A naco je Ebay? Žmurk Ale realita je aj taka, ze teraz tu nepredas takmer nic a nieto este drahe americke gitary. Ani keby si ich rovno predaval za polovicnu cenu oproti europskym maloobchodnym cenam.

Ako nepredas? Nikdy nie je tak zle, aby nebolo este horsie  Zdravíčko

No ale aj pri tom Ebay musis mat konexie na colnici, ci myslis, ze vzdy to prejde ako dar alebo balik? Je to na dlhe lakte loteria. O zaruke a podobnych srandach nehovorim.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Synyster.G
nováčik
*

« Odpoveď #188 kedy: 25. Február , 2009, 17:22:36 »

Ako potom objednavaju ostatny ludia ked si nieco objednaju z USA ? jako im to prejde cez colnicu???
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #189 kedy: 25. Február , 2009, 17:26:46 »

Ako potom objednavaju ostatny ludia ked si nieco objednaju z USA ? jako im to prejde cez colnicu???

povacsinou to preclia v pohode.. pomerne dost ludi odtialto uz tym procesom preslo.. len, je dobre mat tam nejaky kontakt nech sa nestane, ze im zahrabe a poslu to spat aj ked to uz clovek zaplatil
Zaznamenané

Synyster.G
nováčik
*

« Odpoveď #190 kedy: 25. Február , 2009, 17:43:43 »

povacsinou to preclia v pohode.. pomerne dost ludi odtialto uz tym procesom preslo.. len, je dobre mat tam nejaky kontakt nech sa nestane, ze im zahrabe a poslu to spat aj ked to uz clovek zaplatil
tak to mas naozaj pravdu ze mat tam najlepsie kontakat az to hentak nedopadne lebo im to jejedno ci poslu tebe alebo tu poslu naspät a netrapi ich ci si to uz zaplatil a ty si odkial??
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #191 kedy: 25. Február , 2009, 21:03:00 »

Nazdar Chlapci,

takze dnes som preskusal tu Schecteru.
Nebudem natahovat, prve dojmy su taketo:
Po vybaleni z mohutneho kufra ma gitara naozaj POZDRAVILA Si píš!!! Je to nadherny kusok, biela je krasna.
Po vybrati z kufra ma prekvapila docela nizka vaha. Pre istotu si ju zvazim a dam vediet presne.  ha ha ha Ale kazdopadne je gitara(nato, ze mahagon) lahka.
Gitara je nastavena ako profesionalna gitara, NIC, este raz NIC jej nechyba, celkom ladi, idem ju este prisposobit mojmu hraniu. - malicke zmeny(vyska snimacov, atd...). Podotykam, ze mi NIC nezavadzia, dokonca ani potaky, ktore na OBRAZKU vyzeraju, ze by mohli zavadzat pri pravacke. - ABSOLUTNA POHODA Si píš!!! Si píš!!! Si píš!!! Neskutocny luxus. Priznam sa, ze take nieco som este nezazil a to som drzal v ruke uz ine kusky...
Zvuk: MASAKER. Akord "H" nehra, ale VRCI ako stado zbesnetych krav a vlkov dohromady. Aparat(JSX) mam bezne nastaveny, no po zapojeni Hellraisera som musel prestavit komplet aparat. Gain na 10 hodin - BOHATE staci - na sola a rytmiku uplne, sola su tahave a dlhe ako púšť. Som velmi prekvapeny, ze sola z tejto gitary akokeby prenikali cez kapelu, co ma velmi tesi. - nie aby som bol co najhlasnejsie, ale skor to beriem ako plus. Doslova ako keby som zapol BOOST na solo.  Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert..
Potaky reaguju neskutocne dobre. Zlakol som sa kobylky, pricom tento typ naozaj nemusim, ale tu je to nieco ine... tazko to opisat, ale mozem garantovat, ze sola ala Petrucci su zahratelne bez jedineho problemu(fastpicking, legatka,...) - NIC nezavadzia, uplny LUXUS Si píš!!! moze sa zdat z obrazku, ale opak je pravdou.
Nehral som na tak dobrej SEDMICKE. Som frajer Hodnotim 10/10 po vsetkych strankach.
VRELO, bez vseliakych pochybnosti ODPORUCAM.

BTW: hral som na 7čke asi 5 krat v zivote. TOTO som chytil do ruky a HNED som bol doma. Akordy, sola, vsetko bez jedineho problemu. Vobec to nie je hruby krk, ako si niektori myslia. Ziadne zvykacie kúry sa tu nekonaju.  Bacha na vec kamo!
 Na zdravie!
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #192 kedy: 25. Február , 2009, 21:05:05 »

vyborna recenzia,normalne slintam teraz  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #193 kedy: 25. Február , 2009, 21:12:25 »

vychadza mi z toho ze je to najlepsia gitara so 7 strunami.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #194 kedy: 25. Február , 2009, 21:19:54 »

vychadza mi z toho ze je to najlepsia gitara so 7 strunami.

no tak to by musel Branko hrat na vsetkych 7ckach,co su na trhu :)..ale vyzeraju to byt fakt skvele gitary, skoda,ze si nemozem ani jednu vyskusat  Smútim
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 43 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.043 sekund, 23 otázok.