Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 05:29:30
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 43 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Schecter gitary  (Prečítané 117627 krát)
0 užívateľov a 43 Hostí prehliada túto tému.
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #255 kedy: 29. Máj , 2009, 11:34:11 »

az dovcera kym zacal frflat Cubo som si myslel, ze tieto azijske Schcecter su zazrak predciaci perpetum mobile... Kaolko, tak Ti dakujem pekne, uz si ziaden Schecter teda nekupim  Smútim

inak kupte si dve sady rovnakych strun, vymente ich, dajte to zostelovat jednemu cloveku a potom skumajte... tak si myslim...
No moje doterajsie dojmy su, ze tie gitary su za tu cenu spickove. Ked si pozriem, ze v tej cenovej relacii by som dostal akurat tak 7strunny chladny, sterilny a zabaci APEX2 od Ibanezu ( http://www.mydukkan.com/media/ibanez.ibanezk7apex2.jpg ) , tak nie je nad cim vahat. Ked karol nahodi tensie Ernie Bally a stale sa mu nebude nieco pozdavat, tak potom mozeme zacat spekulovat, ci je niekde chyba.   Zdravíčko
« Posledná zmena: 29. Máj , 2009, 11:35:15 od Misko » Zaznamenané
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #256 kedy: 29. Máj , 2009, 11:44:10 »

No moje doterajsie dojmy su, ze tie gitary su za tu cenu spickove. Ked si pozriem, ze v tej cenovej relacii by som dostal akurat tak 7strunny chladny, sterilny a zabaci APEX2 od Ibanezu ( http://www.mydukkan.com/media/ibanez.ibanezk7apex2.jpg ) , tak nie je nad cim vahat. Ked karol nahodi tensie Ernie Bally a stale sa mu nebude nieco pozdavat, tak potom mozeme zacat spekulovat, ci je niekde chyba.   Zdravíčko

Chladny, sterilny a zabaci APEX2 od Ibanezu je vyborna gitara. Hral som na troch kusoch a boli vyborne.  Zdravíčko
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #257 kedy: 29. Máj , 2009, 12:12:55 »

Chladny, sterilny a zabaci APEX2 od Ibanezu je vyborna gitara. Hral som na troch kusoch a boli vyborne.  Zdravíčko
Moze hrat aj uplne uzasne. Nedokazal by som to drzat v ruke. Vyzera ako pristroj z chirurgickeho oddelenia a nie ako hudobny nastroj z dreva.
Zaznamenané
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #258 kedy: 29. Máj , 2009, 12:15:00 »

Moze hrat aj uplne uzasne. Nedokazal by som to drzat v ruke. Vyzera ako pristroj z chirurgickeho oddelenia a nie ako hudobny nastroj z dreva.

Zdravíčko Nerozumiem, ale co uz...
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #259 kedy: 29. Máj , 2009, 12:16:53 »

az dovcera kym zacal frflat Cubo som si myslel, ze tieto azijske Schcecter su zazrak predciaci perpetum mobile... Kaolko, tak Ti dakujem pekne, uz si ziaden Schecter teda nekupim  Smútim

inak kupte si dve sady rovnakych strun, vymente ich, dajte to zostelovat jednemu cloveku a potom skumajte... tak si myslim...

neboj... maju sice nejake chybicky krasy ale zvuk ma aspon ta moja famozny  Zdravíčko aj look  Na zdravie!
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #260 kedy: 29. Máj , 2009, 13:24:23 »

neboj... maju sice nejake chybicky krasy ale zvuk ma aspon ta moja famozny  Zdravíčko aj look  Na zdravie!
Každá gitara má famózny zvuk...Akurát časom človek nájde lepšiu,ešte lepšiu,najsamlepšiu ...atď...
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #261 kedy: 29. Máj , 2009, 13:34:14 »

Každá gitara má famózny zvuk...Akurát časom človek nájde lepšiu,ešte lepšiu,najsamlepšiu ...atď...

ved presne o tom hovorim... uz som vcelku dost gitar poskusal tak viem preco to tvrdim  Žmurk a boli medzi nimi pekne drahe kusky... a pri nich ma prekvapilo ze to vobec nehra nejako specialne... jedina vynimka bolo ked som  prvy krat v zivote hral na Gibson LP Classic... ta mala v sebe akusi magiu... ale potom aj ostatne gibsony mi neprisli nejak magicke, az na jedno studio z roku 1996 ktoru ma kamos... stale ho drankam nech ju preda ale on si ju strazi ako oko v hlave...
no ale proste podla mna gitara nad 10000 uz moze hrat uplne profesionalne... samozrejme aj nemusi... ale medzi gitarami v tejto cenovej relacii najdes kusy ktore su uplne profi pouzitelne... Na zdravie!
Zaznamenané
ff
miestny štamgast

« Odpoveď #262 kedy: 29. Máj , 2009, 13:48:34 »

ved presne o tom hovorim... uz som vcelku dost gitar poskusal tak viem preco to tvrdim  Žmurk a boli medzi nimi pekne drahe kusky... a pri nich ma prekvapilo ze to vobec nehra nejako specialne... jedina vynimka bolo ked som  prvy krat v zivote hral na Gibson LP Classic... ta mala v sebe akusi magiu... ale potom aj ostatne gibsony mi neprisli nejak magicke, az na jedno studio z roku 1996 ktoru ma kamos... stale ho drankam nech ju preda ale on si ju strazi ako oko v hlave...
no ale proste podla mna gitara nad 10000 uz moze hrat uplne profesionalne... samozrejme aj nemusi... ale medzi gitarami v tejto cenovej relacii najdes kusy ktore su uplne profi pouzitelne... Na zdravie!
Jasnačka,ono je to skôr rozdiel v tých detailoch...Akurát v tých rozhodujúcich :)Tie čo sú prudko návykové. Zdravíčko
« Posledná zmena: 29. Máj , 2009, 13:51:38 od ff » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #263 kedy: 29. Máj , 2009, 13:53:19 »

Jasnačka,ono je to skôr rozdiel v tých detailoch...Akurát v tých rozhodujúcich :)Tie čo sú prudko návykové. Zdravíčko

ako napriklad detail zvany: pocet komentarov?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

ff
miestny štamgast

« Odpoveď #264 kedy: 29. Máj , 2009, 13:54:37 »

ako napriklad detail zvany: pocet komentarov?  Bavím sa skvele
e e e
Zaznamenané
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #265 kedy: 29. Máj , 2009, 15:54:19 »

Nepoddajnost strun som zazil na starej yamahe, ked som posral prebrusenie nulteho prazca. Struny mali vacsi sklon od nulaku ku kobylke a zacalo sa to spravat uplne inac. Brusil som ale dost, skoro milimeter. Potom som mal prve prazce moc blizko strun a nemohol som dat kobylku nizsie. Spravil som to celym prebrusenim prazcov. Potom som mohol dat kobylku nizsie a bolo.

Gitary boli zostelovane alebo aj bolo nieco robene z prazcami? A je problem iba pri stlacani alebo pri bendoch? Minule som prebehol prazce lestiacov pastov safe cut a smyka sa to ako dive. Este lepsie ako predtym so silichromom.
« Posledná zmena: 29. Máj , 2009, 15:59:37 od mcmaros » Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #266 kedy: 29. Máj , 2009, 16:39:59 »

som to nakoniec presunul sem nech tam neni bordel.. mam taku issue.. s kamaratom sme si kupili kazdy schecteru c-7... ja mam bielu on cervenu a ta moja hra, napriek tomu, ze je to konstrukcne cca rovnake- inak.. neviem cim to moze byt, ale moja je ako keby taka tvrdsia, u neho je to na dotyk nespocetnekrat pohodlnejsie a pritom by to malo mat rovnake rozmery vsetko.. obe gitary boli zostelovane u Neuszera, no napriek tomu mam z toho nejake zmiesane pocity. Proste sa namakam jak fras na tej mojej, vyslovene mam pocit ako keby som mal prekazku pri hre.. na tej jeho pohoda.. (aj sme robili test ze ci naslepo viem ktora je ktora.. 12/12 som tafil krasne.. ) neviete cim to moze byt sposobene? cele je to take tvrde a nepoddajne, vyslovene ze nepohodlne.. vlastne zvukovo je to rovnake, ale ja si pripadam jak keby som presiel 2fazovym treningom na mr. Olympia (trochu pomohlo ze som dal okusok nizsie kobylu) .. co sa strun tyka on ma ernie ball 9/10 hybridy.. ja mam DR 10iny.. (tenke by mali byt rozdiel na hrubych by to prave malo byt cca to iste)

sisi mal kupit ibanez  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #267 kedy: 29. Máj , 2009, 17:31:04 »

Nepoddajnost strun som zazil na starej yamahe, ked som posral prebrusenie nulteho prazca. Struny mali vacsi sklon od nulaku ku kobylke a zacalo sa to spravat uplne inac. Brusil som ale dost, skoro milimeter. Potom som mal prve prazce moc blizko strun a nemohol som dat kobylku nizsie. Spravil som to celym prebrusenim prazcov. Potom som mohol dat kobylku nizsie a bolo.

Gitary boli zostelovane alebo aj bolo nieco robene z prazcami? A je problem iba pri stlacani alebo pri bendoch? Minule som prebehol prazce lestiacov pastov safe cut a smyka sa to ako dive. Este lepsie ako predtym so silichromom.

ono je to cele tvrde uz pri samotnej hre.. opisal by som to ako prekazku pri hre..
na gitare boli prebrusene prazce a bola zostelovana..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #268 kedy: 29. Máj , 2009, 17:31:59 »

sisi mal kupit ibanez  Bavím sa skvele

za tie prachy by som ibanez -7 strunny -co by tak hutne hral na 100% nedostal..
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #269 kedy: 30. Máj , 2009, 14:17:44 »

Zdravíčko Nerozumiem, ale co uz...
Comu nerozumies? Ved som napisal uplne jednoduchu vetu.  Bavím sa skvele
Mne zalezi aj na tom ako gitara vyzera a ako na mna posobi. Ak tebe nezalezi, tak kludne hraj na APEX2.    Žmurk
To je cele.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 43 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.12 sekund, 23 otázok.