Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 01:28:00
Strán: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 43 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Schecter gitary  (Prečítané 117279 krát)
0 užívateľov a 22 Hostí prehliada túto tému.
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #525 kedy: 18. Január , 2012, 22:38:40 »

No malo ho tam neni  Žmurk
Zaznamenané
motorman
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« Odpoveď #526 kedy: 19. Január , 2012, 00:50:44 »

Fender tele skoruje aj tak. A je uplne jedno aka farba.  Bavím sa skvele
Ved o to ide ...ja chcem nieco co je ako tele a hra ako LP
majitel mi pisal ze tento schecter ma hruby krk skoro ako LP tak to nekupujem
ja som zmenil kobylkovy snimac na mojej tele na mini humbuck a uplne stratila twang takze davam naspet singlecoil a potrebujem novu tele z mahagonu a s dvoma humbuckmi
« Posledná zmena: 19. Január , 2012, 04:04:02 od motorman » Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #527 kedy: 19. Január , 2012, 10:17:12 »

Ved o to ide ...ja chcem nieco co je ako tele a hra ako LP
majitel mi pisal ze tento schecter ma hruby krk skoro ako LP tak to nekupujem
ja som zmenil kobylkovy snimac na mojej tele na mini humbuck a uplne stratila twang takze davam naspet singlecoil a potrebujem novu tele z mahagonu a s dvoma humbuckmi
daj si postavit mahagonove tele, vratane hrubeho krku. Pripadne nejaky stary rocnik TELE, ale pocitaj s tym, ze bude to kua drahe. :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #528 kedy: 19. Január , 2012, 12:11:04 »

...
majitel mi pisal ze tento schecter ma hruby krk skoro ako LP tak to nekupujem...

kde si dosiel k tomu, ze LP ma hruby krk ?
Zaznamenané
motorman
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« Odpoveď #529 kedy: 19. Január , 2012, 15:48:58 »

kde si dosiel k tomu, ze LP ma hruby krk ?

zatial vsetky LP co som mal v ruke maly hruby krk ci 50s alebo 60s profil
najlepsi krk ma tele, strat alebo music man ...aspon z mojej skusenusti
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #530 kedy: 19. Január , 2012, 15:55:39 »

zatial vsetky LP co som mal v ruke maly hruby krk ci 50s alebo 60s profil
najlepsi krk ma tele, strat alebo music man ...aspon z mojej skusenusti

Krky na LP sa velmi lisili podla ery vzniku. By si sa divil, ako mali tenke a placate krky mnohe kusy zo 70tych rokov napr.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #531 kedy: 19. Január , 2012, 16:01:27 »

Krky na LP sa velmi lisili podla ery vzniku. By si sa divil, ako mali tenke a placate krky mnohe kusy zo 70tych rokov napr.
Taku placatu LP by som velmi rad oskusal. Zatial jediny krk co sa mi ako LP pozdavalo bolo na LTD EC1000 a to nebol ani  Džipson
Zaznamenané

Im a little princess
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #532 kedy: 19. Január , 2012, 16:12:42 »

Taku placatu LP by som velmi rad oskusal. Zatial jediny krk co sa mi ako LP pozdavalo bolo na LTD EC1000 a to nebol ani  Džipson

To mas mnoystvo LP zo 70tych rokov takych, potom LP Classic a Custom Shop 60 reediciu. Ja tiez nemam rad bakule ako su na vacsine Custom Shopov inak. Aj to je jeden z dovodov, preco uprerdnostnujem 70s LP.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #533 kedy: 19. Január , 2012, 22:36:05 »

ja mam krk na Custome o nic hrubsi, ako sucasny USA Standard Stratocaster a trebars USA Standard Tele ma krk podstatne korompacovitejsi... tak neviem... jasne, ze su gitary s ovela tensimi krkmi, ale Gibsony, co som mal cest ja (cize nie nejake origose zo 60tych ci dokonca 50tych) neboli nikdy ziadne krompace...
Zaznamenané
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #534 kedy: 04. Marec , 2012, 14:52:36 »

už sú nejaké 2012 modely na stránke schecteru

//ok asi len Omen
 http://www.schecterguitars.com/Products/Guitar/Omen-7-2012.aspx
« Posledná zmena: 04. Marec , 2012, 14:53:50 od majso » Zaznamenané
casey82
nováčik
*
Príspevkov: 49

« Odpoveď #535 kedy: 19. Jún , 2012, 12:59:46 »

Neviete ktora predajna v BA ma dobry vyber Schecterov na predajni ? Chcem si kupit Demona alebo Damiena 6 ale chcem si ich vyskusat. V Cechach som na jednej predajni skusal Demona 7 a ta mal brutal vysoky dohmat tak neviem ci len bola zle nastavena ale maju vsetky tieto lacne Schetery tak vysoko struny.
Zaznamenané
Rectifier
pravidelný návštevník
Príspevkov: 239

« Odpoveď #536 kedy: 19. Jún , 2012, 15:59:42 »

Neviete ktora predajna v BA ma dobry vyber Schecterov na predajni ? Chcem si kupit Demona alebo Damiena 6 ale chcem si ich vyskusat. V Cechach som na jednej predajni skusal Demona 7 a ta mal brutal vysoky dohmat tak neviem ci len bola zle nastavena ale maju vsetky tieto lacne Schetery tak vysoko struny.

Celý problém tých lacných schecter je práve v tom dohmate. Pár ľudí ti povie že nato si zvykneš... zvykneš ale čím sú tie struny vyššie tak tie dohmaty ti budú znieť rozladené.

Zas na druhej strane ten zvuk je celkom vhodný na metal.

Skus skôr pokúkať po tých hellraiseroch  Som frajer
Zaznamenané
casey82
nováčik
*

« Odpoveď #537 kedy: 19. Jún , 2012, 18:52:47 »

No praveze si nechcem zvyknut...mam 2 roky Ibanezu ktora ma taky zly dohmat a niektore veci na tom neviem kvoli tomu dohmatu hrat.....mozno keby som mal makke struny ale ja davam 12 s 56 basovym E a ladim do drop C tak tie struny niesu take makke.
Skoda tak si kupim radsej nieco ine....zoberem asi potom Corta KX1Q Custom ten som videl s krasnym nizuckym dohmatom.
ale preda este otazocka tyka sa to len tych Cinyskych Schecterov Omen a Demon ? Serie od Damiena vyssie sa myslim uz nastavuju v USA nie ci to je celkovo dane kobylkou a je to aj na vyssich modeloch ?
Zaznamenané
Rectifier
pravidelný návštevník
Príspevkov: 239

« Odpoveď #538 kedy: 19. Jún , 2012, 21:09:16 »

po Omen ani nepozeraj to je strašne... koľko chceš do toho investovať ?
Zaznamenané
casey82
nováčik
*

« Odpoveď #539 kedy: 19. Jún , 2012, 21:12:17 »

Nieco v rozmedzi 400-500 max 550 euro. Chcem nieco na metal s pevnou kobylou, slusnymi snimacmi a dobrym spracovanim.....tvar moze byt superstrat.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 43 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.034 sekund, 21 otázok.