rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 16. December , 2008, 16:32:56 » |
|
ak sa NG a skreslenie berie za 1 zo 4 moznych efektov, suhlasim s Pitum, ze 4 najviac moze byt malo pre toho, co reverb ma tiez defaultne zapnuty a efekty inak bezne ku svojej hre pouziva.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 16. December , 2008, 16:34:23 » |
|
mozes, klebo ked chces ine skreslenie si ho tam das a nemas dve nazar, naco a to aj s inymi... hral som s tym vela pesniciek live a nic nechybalo... naraz viac ako 4 efekty sa aj mojej komercnej dusi zda uz vela... myslim 4 kvalitne efekty...toto ma take, ze ti staci jeden a je to tam!!!! a to uz nehovorim o povabe sterea!!!!!!!!
nechcem rozpisovať to isté z môjho minulého príspevku. Nestačí jeden, ak chceš mať hotový vlastný zvuk. Používam stereo efekty, veď mám tiež Line6.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 16. December , 2008, 16:35:55 » |
|
ver mi, ze toto s inymi Line6 nema nic spolocne... esteraz pisem kto nepocul neuveri a opytajte sa tych co boli u mna....je to ina trieda!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 16. December , 2008, 16:38:43 » |
|
ver mi, ze toto s inymi Line6 nema nic spolocne... esteraz pisem kto nepocul neuveri a opytajte sa tych co boli u mna....je to ina trieda!!!
Som si istý, že to má tie isté efekty, aké mám ja + nejaké navyše a v tej istej kvalite. Len si na to prišiel až teraz. Kvalita tých efektov je veľmi dobrá. A v prípade, že to má možnosť dať len 4 efekty naraz, nemenil by som s mojim Line6 XT Live, prípadne X3 live. Kde sa dajú na jednu gitaru použiť 2 cesty efektov do sterea, čo je úplná paráda.
|
|
« Posledná zmena: 16. December , 2008, 16:40:51 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 16. December , 2008, 16:40:17 » |
|
ja som na to neprisiel teraz a egekty som vyskusal skoro vsetky dostupne... ale este raz, verte mi ze toto je ine a lepsie o triedu ako ine produkty... neviem co mam k tomu este povedat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 16. December , 2008, 16:44:30 » |
|
ja som na to neprisiel teraz a egekty som vyskusal skoro vsetky dostupne... ale este raz, verte mi ze toto je ine a lepsie o triedu ako ine produkty... neviem co mam k tomu este povedat...
Cize chces povedat, ze je to lepsie ako napr. G- system od T.C. ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 16. December , 2008, 16:48:10 » |
|
uz som to tu raz pisal, ze mam doma obidva systemy a M13 vitazi na celej ciare!!!!! Mam usi a snazim sa byt objektivny nemam ziadny vztah ani k jednej ani k druhej firme!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 16. December , 2008, 16:48:38 » |
|
teraz som klikol na ten test a ziadne zvukove ukazky tam nemam,vymazal ich niekto odtial?
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 16. December , 2008, 16:49:20 » |
|
Som si istý, že to má tie isté efekty, aké mám ja + nejaké navyše a v tej istej kvalite. Len si na to prišiel až teraz. Kvalita tých efektov je veľmi dobrá.
co takto to priamo porovnat? to by mohlo nieco napovedat.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 16. December , 2008, 16:49:53 » |
|
dusky mohol si porobit ukazky aj z tej Novy, pre porovnanie
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 16. December , 2008, 16:53:07 » |
|
co takto to priamo porovnat? to by mohlo nieco napovedat.
Jasne, som za. Verím, že efekty z dielne tej istej firmy budú na rovnakej úrovni. Ostatne aj cena tomu nasvedčuje. A to ich nikdy nespochybňujem, ale vyzdvihujem. Nebavím sa teraz o simuláciach aparátov v XT live!!, ale o modulačných efektoch, delayoch, reverboch a pod..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 16. December , 2008, 16:54:17 » |
|
dusky mohol si porobit ukazky aj z tej Novy, pre porovnanie
skusim, ale ak bude mat zakky cas...ma toho strasne vela, ale ved mozme aj po sviatkoch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 16. December , 2008, 17:22:30 » |
|
Mne takto podla testov pride Nova lepsia, inak pribudne cochvila, zalezi od mojej lenivosti, ta Nova na nemenovany eshop :-D a budu ukazky cez vikend porobene.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 16. December , 2008, 17:22:58 » |
|
uz som to tu raz pisal, ze mam doma obidva systemy ...
Branko sa pytal na G-system (aj ked neviem preco) - ty mas doma G-System ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 16. December , 2008, 17:25:12 » |
|
Mne takto podla testov pride Nova lepsia, inak pribudne cochvila, zalezi od mojej lenivosti, ta Nova na nemenovany eshop :-D a budu ukazky cez vikend porobene.
mal si to vedla seba ako ja? ?? vsetci pisete o tom co ste videli na nete a poculi, ze brat mal prospekt! a ked nieco napisem ja co to mam doma vedla seba uz tyzden, tak vsetci pochybuju, ale ved je to kazdeho osobna vec!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|