musicman
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 23. December , 2008, 16:26:56 » |
|
zvukovo je to slabe ale ked to je domaci demac ok. vidiet ze vies hrat uz docela na urovni. ale na to ako vies hrat su tam pouzite chudobne napady, omielane dokola.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 23. December , 2008, 16:32:00 » |
|
Je mi to jedno co napise pokial mna nezjebe Henry Toth tak mi je to ukradnute Mne je to u p*či keby ma zjebal Henry, sú ľudia ktorých slovo pre mňa znamená o mnoho viac ako 10 Tóthov a nie sú to žiadny virtuózi(za virtuóza neberem ani Henryho).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sandmann
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180
When it's too loud, you are too old
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 23. December , 2008, 16:33:43 » |
|
to myslis vazne? prepac ale pan Henry Toth si asi ako jediny na slovensku moze vraviet virtuoz na svetovej urovni IMO. no offense
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez co ine? haha
|
|
|
JeffWaters
nováčik
Príspevkov: 58
Jimmy H
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 23. December , 2008, 16:34:23 » |
|
zvukovo je to slabe ale ked to je domaci demac ok. vidiet ze vies hrat uz docela na urovni. ale na to ako vies hrat su tam pouzite chudobne napady, omielane dokola. Kakaik pozrel som si tvoje ukazky na myspace a ako nic v zlom ale tiez tam vsetko odmielas len dokola cim to je?
|
|
|
Zaznamenané
|
Jimmy
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 23. December , 2008, 16:37:57 » |
|
Kakaik pozrel som si tvoje ukazky na myspace a ako nic v zlom ale tiez tam vsetko odmielas len dokola cim to je?
je to tym ze ja sa neurazim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Human
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 23. December , 2008, 16:40:08 » |
|
to myslis vazne? prepac ale pan Henry Toth si asi ako jediny na slovensku moze vraviet virtuoz na svetovej urovni IMO. no offense
Ty asi nepoznáš veľa slovenských gitaristov. Hovoria ti niečo mená Šeban, Griglák atď atď... To sú virtuózi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
JeffWaters
nováčik
Jimmy H
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 23. December , 2008, 16:40:22 » |
|
je to tym ze ja sa neurazim.
ja som sa neurazil to zase nie
|
|
|
Zaznamenané
|
Jimmy
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 23. December , 2008, 16:41:57 » |
|
Ty asi nepoznáš veľa slovenských gitaristov. Hovoria ti niečo mená Šeban, Griglák atď atď... To sú virtuózi Riso, definuj slovo VIRTUOZ.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sandmann
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 23. December , 2008, 16:43:27 » |
|
Riso neboj sa poznam a velmi dobre ja ti tvoj nazor neberiem len uz som v poslednej dobe trosku naprudeny z reakcii na Henryho pre mna je No.1 on a pan Seban, na slovensku su tu aj dalsi super muzikanti ale proste u mna vedu tito dvaja
|
|
« Posledná zmena: 23. December , 2008, 16:44:42 od sandmann »
|
Zaznamenané
|
Ibanez co ine? haha
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 23. December , 2008, 16:44:20 » |
|
ja som sa neurazil to zase nie tak potom vies ze to co si zahral je taky odvar ako satriani ked strati inspiraciu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
JeffWaters
nováčik
Jimmy H
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 23. December , 2008, 16:46:42 » |
|
tak potom vies ze to co si zahral je taky odvar ako satriani ked strati inspiraciu
OK kazdemu vyhoviet nemozem niekomu sa to moze pacit niekomu nie a po dalsie pocul si len 15% zo skladby ale fajn
|
|
|
Zaznamenané
|
Jimmy
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 23. December , 2008, 16:49:41 » |
|
keby si to nedal ako vlastne ja by som kludne povedal ze to je satriani z garaze
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Human
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 23. December , 2008, 16:55:51 » |
|
Riso, definuj slovo VIRTUOZ. Pre mňa nie je virtuoz človek, ktorý cvičí denne 12 hodín, teóriu sa učí 6 hodín denne. To je stroj Resp. aj taký človek je pre mňa virtuózom ale musí dať do hudby aj niečo zo seba...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 23. December , 2008, 16:56:36 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sandmann
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 23. December , 2008, 16:58:07 » |
|
(za virtuóza neberem ani Henryho).
Pre mňa nie je virtuoz človek, ktorý cvičí denne 12 hodín, teóriu sa učí 6 hodín denne. To je stroj Resp. aj taký človek je pre mňa virtuózom ale musí dať do hudby aj niečo zo seba... henry do svojej hudby nedava nieco zo seba?
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez co ine? haha
|
|
|
|