myso
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 13. Január , 2009, 01:05:44 » |
|
ja to nedokazem posudit. ja hole tracky viem ako znejavaju... ale ci sa da podla nich niekam posunut ? ze ked im zneje holy track takto, tak aj ja ho spravim aby znel podobne a potom to bude v mojom celku fungovat ?... neviem...
Minimalne vies posudit ako to znelo v ich celku, v ich style atd... Ja ked som pocul Even flow basu skoro som grcal, ze jak mohli toto pustit zo studia. A v celku to znie super. Podla mne vsetci tito nasi home-recorderi maju tendenciu urobit kazdy nastroj osve, aby im uplne sedel. A potom celku to moze vadit. A to su prave tie skusenosti, ktore ma na Slovensku malokto - ze vie, co si moze dovolit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 13. Január , 2009, 01:07:11 » |
|
vsak to tu tusim este Predator pre rokmi pisal, ze treba si uvedomit frekvencne rozlozenie nastrojov a ekvalizermi spektrum vyupratovat, nech sa nemelu veci jedni cez druhe... ze tam kde je kopak, nemoze byt sucasne basa, tam kde je basa, nemozu byt sucasne gitary, atd...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 13. Január , 2009, 01:09:14 » |
|
Rastis, to je jasne. Da sa to aj takto pekne napisat. Ok. A da sa tiez prihodit do prispevku profi nahravka a z nej dat po samomom len basu a len bicie a len gitary a pod, nech si to citatel aj vypocuje a osaha, ze ako ktory nastroj cca hra, kde funguje v mixe a ta predstava je uplne ina, ako par mudrych viet.
|
|
« Posledná zmena: 13. Január , 2009, 01:10:32 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 13. Január , 2009, 01:12:39 » |
|
dobre. cize ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 13. Január , 2009, 01:13:36 » |
|
Cize to vyznam ma.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 13. Január , 2009, 09:37:27 » |
|
ok..tak pri nahadzovani mixnutych ukazok na forum, mozes uploadnut aj samotny projekt, nech si to vie kazdy vypocut po jednotlivych stopach a moze sa radit ako a co spravit lepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 16. Január , 2009, 11:44:53 » |
|
ja chcem ten bohemian rhapsody! konecne zanalyzujem tie zbory co ti blazni nahrali.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 22. Marec , 2009, 13:55:10 » |
|
Akurat pocuvam Sweet child o mine. Vazne doporucujem popocuvat konkretne stopy. Je to pecka. V nahravke to uplne inak vyznie, ako samotne. Slash je bohovsky priklad. Solo doslova dosmudla... Lenny Kravitz to iste. Super zvuky. Odporucam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 01. Júl , 2009, 15:41:47 » |
|
Oprasim staru temu. Prave sa mi dostali do ruk wav-ka kazdeho nastroja( aj samotne sola JP a JR) z novej dosky DT. Opat musim povedat, ze je to velka skola. Znovu odporucam, je to zabava pocuvat ako zneju jednotlive stopy. PS: Pokial sa vam zda byt Myung slaby aj tentoraz, tak ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 01. Júl , 2009, 17:19:40 » |
|
posli mi prosim Ta kusocek beznej beglajtovej gitary, aj basy, aj kopaku. staci par sekund. ja vobec neviem, kde to mam hladat, ani co a ako, nikdy som to neskumal, ale tak ako zo zvedavosti iba... dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 01. Júl , 2009, 21:19:19 » |
|
posli mi prosim Ta kusocek beznej beglajtovej gitary, aj basy, aj kopaku. staci par sekund. ja vobec neviem, kde to mam hladat, ani co a ako, nikdy som to neskumal, ale tak ako zo zvedavosti iba... dik Posli mi mail a poslem Ti to. Neni problem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 01. Júl , 2009, 22:41:10 » |
|
Posli mi mail a poslem Ti to. Neni problem. nikto nema verejnejsi mail, ako ja. jeden mam priamo pod avatarom, druhy mam na stranke, treti mam rastis@ska2tonics.sk ... pouzi trebars posledny, tam sa mi celkom lubi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 03. Júl , 2009, 19:20:45 » |
|
su aj nejake metalove tracky? lebo mne sa podarilo najst maximalne disturbed a faith no more
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku