Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 05:37:52
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Trojnásobná nominace pro výrobky BEHRINGER  (Prečítané 35424 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #120 kedy: 01. Január , 2009, 20:11:06 »

prave to prinutenie firiem aby stlacili ceny dolu a orientovali sa aj na low end segment je prudko dvojsecna zbran. ked ma niekto zaplatit vyvoj novych vyrobkov, tak sa to musi odrazit aj v cene. a ked si chce udrziavat vysoku ziskovost, tak niekde musi usetrit - bud to ojebe na lacnejsich komponentoch, alebo nemina peniaze inde (marketing, vyskum a vyvoj...).
cize je otazne aka zostava kvalita a dnes sa na kvalitu a trvanlivost vyrobkov picuje celkom dost.

tie rebricky su zial casto tak ako to opisal rasto. postova banka si svojho casu pravidelne podobne umiestnenia kupovala.

a co keby vyvoj nechali tak a sami si znizili zisky ako sme to teraz videli a vidime pri rope?Huh!??
Zaznamenané

Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #121 kedy: 01. Január , 2009, 20:31:11 »

tebe to nikto nenuka, ale co by sme dali kedysi za taketo veci ked sme zacinali ....ja si na to az moc dobre pamatam!!!!!

ale Dusky, volakedy bolo uplne hovno, Ta doba sa neda porovnavat, akurat s tym, ze ked sme zacinali mi, tak sme tuzili mat fender, gibson a marshall. nebolo to ako dnes, ze si to mozes kupit. boli len vermony a jolany (v obchodoch) a hlavne, vacsina z nas sme to brali vazne a tuzili sme mat tie najlepsie veci. keby som zacinal v tejto dobe, jebem cely behringer. kupim si marshall jcm 800 za 15 000,- a ne picovinu za 6000,-
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #122 kedy: 01. Január , 2009, 20:34:56 »

ale Dusky, volakedy bolo uplne hovno, Ta doba sa neda porovnavat, akurat s tym, ze ked sme zacinali mi, tak sme tuzili mat fender, gibson a marshall. nebolo to ako dnes, ze si to mozes kupit. boli len vermony a jolany (v obchodoch) a hlavne, vacsina z nas sme to brali vazne a tuzili sme mat tie najlepsie veci. keby som zacinal v tejto dobe, jebem cely behringer. kupim si marshall jcm 800 za 15 000,- a ne picovinu za 6000,-

ale aspon ma mlady MOZNOST si kupit nieco na com vyskusa ci ho to bude vobec bavit... ved ani bicykel si kekupis prvy za 200 litrov aby si skusal ci budes pretekar... je fajn ze su aj lacne firmy na istej urovni... naco by mi bol doma k compu maly mix MIDAS za 20 litrov. behringer za 2 je na to ako novy!!! ani vsetky auta nie su porsche... su aj dacie a ludia ich kupuju...
Zaznamenané

Dorian
stály hosť

« Odpoveď #123 kedy: 01. Január , 2009, 20:36:46 »

Nie, je to výstupákom ... odpor je furt len odpor, kondenzátor detto, v dnešnej dobe sú ich tolerancie veľmi malé, ale výstupák pre lampáč je tak trochu alchýmia. Treba nájsť správny materiál plechov, správne počty závitov, ich správne rozmiestnenie atď atď ... Preto kópie hrajú odlišne. Odpory a kondenzátory pozapájaš do identického zapojenia, ale pokiaľ nemáš originálny výstupák, nebude to nikdy ono. Veľakrát sa stalo, že ak na Marshalle zhorelo trafo a nejaký miestny borec ho previnul podľa seba, hralo to síce, ale nie ako Marshall.

preto vzdy treba kupit orig. nove marshall trafo. inak mas velku pravdu..  Na zdravie!
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #124 kedy: 01. Január , 2009, 20:37:17 »

otazka je mas zaco ?  jcm 800 za 15.000 si kupim aj ja len neviem kde ju predavaju.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #125 kedy: 01. Január , 2009, 20:40:16 »

otazka je mas zaco ?  jcm 800 za 15.000 si kupim aj ja len neviem kde ju predavaju.
to uz su ceny v eurach!!!!!!
Zaznamenané

Dorian
stály hosť

« Odpoveď #126 kedy: 01. Január , 2009, 20:43:09 »

nebudem za kokota, ked to vratim k tej Behringer debate ?

mam a bezne od nich pouzivam 3-4 vyrobky, ktore boli de facto zadarmo a pritom na moje pouzite su docela vyhovujuce. konkretne mam 1 par monitorov, 1 par mikrofonov, 1 dibox a 1 midi pedal. vobec ma nezaujima, ci to niekde ukradli. ak hej, nech ich niekto za to zazaluje a nech ide niekto za to do basy alebo zaplati pokutu, je mi to uplne jedno.

Behringeru sa podarilo prinutit velky firmy ist s cenami dole alebo aspon zacat vyrabat aj v low end segmente. na toto niekto chcete nadavat ? alebo na co sa vlastne nadava ?

ti, co mate pri slove Behringer penu okolo ust, tak.... .... tak neviem - robte co chcete - chodte s transparentami pred ministerstvo hospodarstva a ziadajte embargo na dovoz Behringer vyrobkov :) v kazdom pripade nezabudnite si mrknut na najblizsom koncerte zvukarov rack, mozno budete prekvapeni, mrknite aj na podium, co sa tam vala za diboxy...

k tym cenam a vyhlasovaniam a casopisom... to je bezny kseft, firma si zaplati ocenenie za vyrobok, ktory momentalne chcu trochu potlacit na trhu. je na tom nieco zvlastne ?

1,najvacsie zlavy na trhu sposobila celosvetova hosp. kriza...
2, ak sa vala na podiu nieco od behringer a este nedajboh racky... tak je to slovensky "hluchar"...
3, cena je fakt umerna kvalite, bez ohladu na to, ci niekto nieco pajcol, alebo nie...
4, behringer je nechutny shit, co mal ostat casovych pasmach tretieho sveta...
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
Dorian
stály hosť

« Odpoveď #127 kedy: 01. Január , 2009, 20:45:50 »

ale aspon ma mlady MOZNOST si kupit nieco na com vyskusa ci ho to bude vobec bavit... ved ani bicykel si kekupis prvy za 200 litrov aby si skusal ci budes pretekar... je fajn ze su aj lacne firmy na istej urovni... naco by mi bol doma k compu maly mix MIDAS za 20 litrov. behringer za 2 je na to ako novy!!! ani vsetky auta nie su porsche... su aj dacie a ludia ich kupuju...

tazko mi nanutis tento nazor. ja som vedel uz 15. ze chcem byt muzikant a to som na to potreboval len fotrovu Cremonu a taborak Žmurk
na bicykel mozem jebat, mam motorku   Beeee
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
Dorian
stály hosť

« Odpoveď #128 kedy: 01. Január , 2009, 20:46:41 »

inzercia, znami ebay atd   Žmurk
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #129 kedy: 01. Január , 2009, 20:48:22 »

inzercia, znami ebay atd   Žmurk

asi to atd  Bavím sa skvele   za 15.000 ani valla nenakupi suciastky
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Dorian
stály hosť

« Odpoveď #130 kedy: 01. Január , 2009, 20:48:49 »

asi to atd  Bavím sa skvele   za 15.000 ani valla nenakupi suciastky

ked myslis
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #131 kedy: 01. Január , 2009, 20:51:12 »

ked myslis

kupim hned dve a dam 16000 za kus.
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #132 kedy: 01. Január , 2009, 20:51:57 »

zaujimalo by ma keby niekto porobil z toho nahravky na origoz bedni ze by menil iba hlavy kto by to rozoznal.

Ale no tak, za to ze sa to tvari dizajnovo ako kopia niecoho, tak to neznamena ze to tak aj bude hrat. Ja myslim, ze kazdy vlastnik 6505 alebo JSX rozozona spolahlivo svoj aparat od Bugery.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Dorian
stály hosť

« Odpoveď #133 kedy: 01. Január , 2009, 20:52:06 »

kupim hned dve a dam 16000 za kus.

nepredam  Beeee
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #134 kedy: 01. Január , 2009, 21:31:34 »

a tak po 15 by som aj ja dve zobral
Zaznamenané

Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.