Kimlo
|
|
« kedy: 13. Január , 2009, 21:17:47 » |
|
tak pridam uz cosi aj ja... kamarat mi vcera poslal jednu jeho skladbu, a tak ma napadlo, ze mu tam skusim dohrat nejaku gitaru.. i ked on tam mal povodne svoju. sam je bubenik, a vsekty nastroje zlozil, zahral, a nahral uplne sam. ja som len doma do toho skusil domrvit nejaku gitaru... je to v podstate len taka "pracovna improvizovana verzia" ... z mojej strany je este vela co doladovat... ale tak... nebudem cakat kym zo mna bude majster pan gitarista... a dam sem uz cosi teraz je to len kratucky uryvok z celej skladby EDIT 29.01.2009 kedze tu na fore mam este jednu moju ukazku (interpretaciu) v inom vlakne, tak si ju dam aj sem. Je to akoze solo Comfortably Numb... teda iba jeho kratucka cast... chyby tam su, takze tie mi spominat nemusite
|
|
« Posledná zmena: 29. Január , 2009, 22:22:52 od Kimlo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 13. Január , 2009, 21:27:40 » |
|
Kimlo hra na gitare a hra dobre! Paci sa mi to, prijemne, vesmirne. Neboj sa, viac si to vylepsil, ako pokazil. Avsak napriklad ku koncu, kde je rytmicak pod tym solom, tam by to chcelo nejaku rytmicku sekacku na gitare k nemu. Napriklad.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 13. Január , 2009, 21:28:28 » |
|
Kimlo hra na gitare a hra dobre! Paci sa mi to, prijemne, vesmirne. Neboj sa, viac si to vylepsil, ako pokazil. Avsak napriklad ku koncu, kde je rytmicak pod tym solom, tam by to chcelo nejaku rytmicku sekacku na gitare k nemu. Napriklad.
dik, tam aj ide sekacka... na 7micke ale tu si tam hra sam bubennik... ja som sa ponukol len na toto kratucke akoze solo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 13. Január , 2009, 21:29:56 » |
|
daj si menej gainu..je to dobre...takato kapela by sa mi pacila
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 13. Január , 2009, 21:32:42 » |
|
daj si menej gainu..je to dobre...takato kapela by sa mi pacila
jj, gain som uz potom uberal ... inac chalan hlada ludi do kapely!!! je sam... ja si s nim netrufam... na mna je moc dobry... on cvici kady den bicie, gitaru, klavesy, basu... este si aj sklada, a nahrava... ak chcete, piste mu http://bandzone.cz/matodrummerhttp://www.youtube.com/user/matodrummer
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 13. Január , 2009, 21:34:05 » |
|
pokulhava Ti teoria. treba si uvedomit, co za podklad sa hra a aky tonovy material do neho vybrat. hras tzv. nedoskalne - Tvoj vyber tonov sa bije s harmonoiu podkladu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 13. Január , 2009, 21:36:28 » |
|
pokulhava Ti teoria. treba si uvedomit, co za podklad sa hra a aky tonovy material do neho vybrat. hras tzv. nedoskalne - Tvoj vyber tonov sa bije s harmonoiu podkladu
co sa tyka teorie.. tak moze byt... vychodil som len 4 triedy ZUSky ale mas pravdu.... kedze je to len "pracovna verzia" tak na tej finalnej to upravim. dik za postreh.. take potrebujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 13. Január , 2009, 21:36:51 » |
|
detailista.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 13. Január , 2009, 21:42:07 » |
|
Da sa to aj teoreticky popisat, ale aj to citit bez akehokolvek teoretizovania. Tie kvazy rychle behy su trochu harmonicky od veci a aj kusok odsmodrchane, ale to vies aj sam, ako si pisal.. Ale tie dlhe tony v uvode sa mi velmi pacili, sadli tam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 13. Január , 2009, 21:43:54 » |
|
Da sa to aj teoreticky popisat, ale aj to citit bez akehokolvek teoretizovania. Tie kvazy rychle behy su trochu harmonicky od veci a aj kusok odsmodrchane, ale to vies aj sam, ako si pisal.. Ale tie dlhe tony v uvode sa mi velmi pacili, sadli tam.
povodne to malo byc cele o dlhych tonoch... no nechal som sa zviest... a potom to odsmodrchal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 13. Január , 2009, 21:44:52 » |
|
perfektny je chalan.. pocuvam ten bandzone a presne nieco take by ma bavilo.. collapse of a mountain.. lepsi nazov tomu asi ani dat nemohol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 13. Január , 2009, 21:47:32 » |
|
perfektny je chalan.. pocuvam ten bandzone a presne nieco take by ma bavilo.. collapse of a mountain.. lepsi nazov tomu asi ani dat nemohol
mu tam nechaj komentar, bude rad
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 13. Január , 2009, 21:48:41 » |
|
inac fotky som mu ja robil... aj moj LP tam je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 29. Január , 2009, 22:23:44 » |
|
do uvodneho prispevku som pridal este jednu ukazku... comfnumbsolo.mp3
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 29. Január , 2009, 22:31:26 » |
|
Nemozem uverit, ze ten skoro ton v 0:16 by bol zamerom. Ton nie pekny, rytmus - kde? (aj s tymto mam problem aj ja, preto cvicim okrem 16tiek, triol a sextol aj osmicky; slubujem si, ze sa potom budem lepsie vediet orientovat v rytme pri dlhsich tonoch) Prepac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|