|
joe
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 14. Január , 2009, 22:49:11 » |
|
už zase? ,oni mi už pripadaju ako taka zabavofka a povodny tam neni už ani šofer kamionu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
martin1
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 14. Január , 2009, 22:56:57 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 15. Január , 2009, 15:36:46 » |
|
no co uz asi pojdem
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 15. Január , 2009, 15:45:42 » |
|
v tych plesnivych kulturakoch kde pred 30 rokmi hrali zabavove kapely ich covery teraz budu hrat original DP, Modern Talking a Rick Astley. DP bude na stadione
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 15. Január , 2009, 15:52:03 » |
|
DP bude na stadione obrazne povedane, za komancov keby ti niekto povedal ze DP bude hrat niekde na slovensku tak by na neho zavolali STB a smer uranove bane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 15. Január , 2009, 16:18:41 » |
|
Robia parodiu sami na seba.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 15. Január , 2009, 16:19:31 » |
|
Robia parodiu sami na seba.
pocuj, mozme zase neist spolu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 15. Január , 2009, 16:22:28 » |
|
pocuj, mozme zase neist spolu Ja urcite nejdem. Na Purplov.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 15. Január , 2009, 16:27:28 » |
|
Ja urcite nejdem. Na Purplov.
ale na Rika Estliho dufam ides
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 15. Január , 2009, 16:28:40 » |
|
ale na Rika Estliho dufam ides To by som isiel radsej, pookukavat vintage fanynky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 15. Január , 2009, 16:30:59 » |
|
To by som isiel radsej, pookukavat vintage fanynky. a tie vyzeraju ako?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 15. Január , 2009, 17:15:06 » |
|
pisete tu o nich jak keby to bol robo kazik...videl som ich 2-krat a pojdem zase lebo je skurvene dobry hard rock
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 15. Január , 2009, 17:37:59 » |
|
az predas tolko platni, co Kazik a rozkuse Ta vlastny pes, potom si o neho otieraj hubu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|