Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 27. Január , 2009, 13:15:02 » |
|
predpokladam ze asi neprezradis ake prekvapenie to je, vsak? no ale snad sa podari, cim viac kapiel, tym lepsie Zatial nie, nechcem to vykecat a potom to zasa nevyjde, tak trapas. Dnes vecer sa chceme dohodnut ci do toho ideme alebo nie. Podla mna by to vsak bolo super. Viac nepoviem . (vlastne som nic nepovedal ). A vyzera to tak ze sa to bude aj natacat na tri kamery
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 27. Január , 2009, 13:28:57 » |
|
hmm zeby svablast? vystrel naslepo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 27. Január , 2009, 13:34:33 » |
|
hmm zeby svablast? vystrel naslepo To som povodne tiez planoval, ale chalani zo Svablastu krstia cd asi tyzden pre nami (tiez to bude v Randal). Urcite zahraju vyborny koncert, takze sa asi vidime aj tam, pridite. Velka skoda je tiez ze pripravovany "reunion" Testimony este nie je kompletny, inak by zahrali mozno tiez Vecer sa na skuske dohodneme ci to bude alebo nie.
|
|
« Posledná zmena: 27. Január , 2009, 13:36:16 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 27. Január , 2009, 14:59:21 » |
|
A vyzera to tak ze sa to bude aj natacat na tri kamery Tak to tam budeme musiet poriadne hrozit a metlit, nech nemate hanbu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 27. Január , 2009, 15:49:36 » |
|
to bude velika akcia,uz sa tesim jak hovado
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 27. Január , 2009, 16:14:59 » |
|
mam pocit ze tam bude celkom dost ludi. aby sme sa tam fakt zmestili este
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 27. Január , 2009, 16:18:18 » |
|
ja tam pridem skor ale o siestej
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 27. Január , 2009, 17:53:23 » |
|
brain scan zneju vyborne. maju cerstve demo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 27. Január , 2009, 17:53:29 » |
|
ja tam pridem skor ale o siestej dobry napad, ja tiez tak, pre istotu
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 27. Január , 2009, 17:54:07 » |
|
kaslite na to, dojdite o siedmej, o siestej pridem ja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 27. Január , 2009, 17:56:57 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 27. Január , 2009, 18:02:37 » |
|
Kks, toto bude mat narodny level, tento koncert. Zasa mi hlava odleti niekam prec. Inak ste vedeli, ze headbang je skodlivy? Kapely by mali platit divakom za to, ze si nicia kvoli nim svoje zdravie.
|
|
« Posledná zmena: 27. Január , 2009, 18:08:13 od Misko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 27. Január , 2009, 18:05:20 » |
|
Kks, toto bude mat narodny level, tento koncert. Zasa mi hlava odleti niekam prec. Inak ste vedeli, ze headbang je skodlivy? Kapely by mali platit divakom za to. preto mam kratke vlasy...aby som to nemusel robit
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 27. Január , 2009, 20:42:27 » |
|
kaslite na to, dojdite o siedmej, o siestej pridem ja o siestej je cca idem po obede na jednu akciu tak neviem ci zvladnem dojst do randalu rezervujte mi flek pre istotu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 27. Január , 2009, 21:31:26 » |
|
Zaciatok bude uz o siedmej, na zaver vystupia este aj : Big Bastard Beat Band