Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 06:44:16
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 35 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 6.2.Randal - Krst Rumburax+Metropolis,From our hands, VadimpolkeBlavy, Brainscan  (Prečítané 78438 krát)
0 užívateľov a 38 Hostí prehliada túto tému.
Golev
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

« Odpoveď #180 kedy: 07. Február , 2009, 02:21:44 »

No tak uz som doma. chcem podakovat chalanom z Rumburaxu za skvely koncert. Vadim nieje moja salka kavy ,ale bolo to fajn, brainscan boli vymakany , Rumburax chalani kebyze mam 100 klobukov , tak ich po jednom dam pred vami dole. tak ako som sa dneska zabavil na vasom koncerte som sa nezabavil uz dlho . vsetka ucta, cest a ja neviem co vsetko, proste parada  Zdravíčko Zdravíčko
a dakujem za cdcka, triko a podpisy  Na zdravie!
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #181 kedy: 07. Február , 2009, 03:37:39 »

teraz som dosiel domov, a musim povedat ze sa naozaj oplatilo tahat tie 3 fullstacky do randallu, vstko do jedneho hralo popici

brainscan vyborny dvaja popici spvaci v jednej kapele sa len tak nevidi pacilo sa mi to.
vadim polke blavy bolo tiez fajn, krasne super vadim hral velmi pekne s prehladom, vyborny zvuk
metropolis - megakul dobra show, jimi ultraarpegia, dobre pesnicky pacilo sa
rumbagulex - ultramegapopici, aj arpegia boli :), masaker cely randal sa hybal
bbbbb - vtipne :)

malo to gradaciu nadherne vsetko vyborna akcia
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #182 kedy: 07. Február , 2009, 04:08:32 »

Krst Rumburaxu sa vydaril. Pre mňa fajn akcia, hlavne preto, že tam bolo dosť známych. Okrem nich som videl len Metropolis a tí šlapú na naše pomery veľmi dobre. Nie je to ale moja krvná skupina, takže to nevydržím extra dlho sledovať. Podobne ani Rumburax, ale posnažil som sa ich vnímať pozorne a môj dojem z nich sa dá vykresliť asi takto:

* Rumburax.jpg (72.02 KB, 701x523 - prehliadnuté 387 krát.)
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #183 kedy: 07. Február , 2009, 04:59:47 »

vyyyyborna akcia. Len pred chvilou som prisiel domov. Vsetky kapely boli vyborne. Bolo vela znamych ludi, pokecal som, zabavil som sa, opil som sa...special thankx to Rumburax za zorganizovanie takehoto podujatia!
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #184 kedy: 07. Február , 2009, 09:01:20 »

Po dlhej dobe som aj ja vyrazil a nelutujem.Bolo to vrcholne profesionálne zorganizované.Všetci makali aby to malo spád,žiadné velké prestávky.Kapely všetky podali jedinečný výkon.Super práca pri striedaní kapel.Spolupráca.Bolo evidentné že maju jeden ciel-podat čo najlepší výkon aby sme si my došli na svoje a to sa im podarilo.Pred každým jedným muzikantom klobuk dole.Vidno že to robia zo srdcom a baví ich to.Spoznal som vela skvelých ludí osobne.Celý Randal sa skvele zabával.VELMI,VELMI podarená akcia.  Zdravíčko  Bravooo
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #185 kedy: 07. Február , 2009, 09:19:14 »

vyborna akcia, brianscan boli super, vadim hrali vyborne, ale dlho, metropolis slapali ako hodinky, rumburax boli super, az na niektore aspekty (spev straasne naefektovany, vsetko mu tam vazbilo, kurvilo to cely zvuk), menej je niekedy viac...

stretol som tam kopu ludi z fora, matoLM, majoFero, pitu, zakky, iggy, exhumer, zazrel som tam kdesi pistu, baru..., takze vyborna podpora z fora
« Posledná zmena: 07. Február , 2009, 09:22:15 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #186 kedy: 07. Február , 2009, 09:57:55 »

poznal som tam asi 50% celeho publika, takze som sa uz ani nesnazil kazdemu prihovorit ?§!. sorac, koho som minul, som rad z esom vas vsetkych zase videl po dlhej dobe.

tento koncert je v top 3 z toho co som randali videl, este mi piska v usiach a som z neho zniceny. spravil som si nejake videa aj fotky, mozno z toho bude nakoniec aj cisto subjektivny report (narazam na iggiho, ktory tam vyhlasil na uz neviem co, ze to nepocuva, takze to moze ohodnotit len velmi objektivne Bavím sa skvele) moje fotakove videa su celkom podarene ale verim ze budem moct videt aj tie profi veci co tam natacali profi ludia.

pre mna boli vcera top - brainscan a rumburax.

dik za akciu, nemalo to chybu, cd rumburaxu co som si kupil, prosim podpisat vsetkymi clenmi potom.
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #187 kedy: 07. Február , 2009, 10:19:52 »

dobra akcia....najviac sa mi pacil vadim polke blavy....to co daval motor na bicich nemalo chyby, v zivote som nepocul dvojkopy v smokovi  ha ha ha malo to neskutocne gule....potom brain scan...2 spevy to nemalo chybu...rumburax som bol tosku prekvapeny lebo z nahravok co som pocul pred tym som cakal nieco ine trocha-trochu to bolo prebasovane mozno-ale to sa len mne mozno zda-stale som hluchy este na lave ucho  Bavím sa skvele...najvacsie sklamanie pre mna bol metropolis ale tym sa nechcem nikoho dotknut...proste pre mna nuda-po profesionalnej stranke urcite vyborne ale ta hudba ee....jak slaby desmod...
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #188 kedy: 07. Február , 2009, 10:39:05 »

fakt popici akcia, som rad ze som bol, neviem kedy sa taketo nieco bude opakovat nabuduce, ale dufam ze co najskor  Som metlak

tazko mozem napisat ktora kapelka sa mi pacila najviac, dopredu som poznal len tvorbu Metropolisu, cize dost nove veci pre mna v podstate, ale Rumburax ma gule, aj ked to neni moj naj styl, tak som si kupil ich nove CD a uz mi to tu hra na plne gule, nech sa aj susedia trosku osviezia takto rano  Bavím sa skvele

Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202

Out of reality

« Odpoveď #189 kedy: 07. Február , 2009, 10:59:55 »

....jak slaby desmod...

To skor desmod je slaby metropolis ;)super akcia malo kedy vydrzim sledovat vsetky kapely od zaciatku koncertu az dokonca:)
Zaznamenané

homar
inventár podniku

« Odpoveď #190 kedy: 07. Február , 2009, 11:02:59 »

....to co daval motor na bicich nemalo chyby, v zivote som nepocul dvojkopy v smokovi  ha ha ha malo to neskutocne gule....
tak to nemalo chybu, to by ma vazne nikdy nenapadlo, ale malo to vazne gule a atmosferu
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #191 kedy: 07. Február , 2009, 11:11:21 »

tak to nemalo chybu, to by ma vazne nikdy nenapadlo, ale malo to vazne gule a atmosferu
Na zdravie!

inac podla ohlasov to vyzeralo byt na fajn akciu, skoda, ze som to mal tak od ruky :)
« Posledná zmena: 07. Február , 2009, 11:11:54 od styrioci » Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #192 kedy: 07. Február , 2009, 11:12:05 »

inak to ste si vsimli ako taky jeden mlady nazelenaly chlapec oplul spevaka metropolisu a on mu to hned aj vratil?  ha ha ha velmi pohotovy flus. mam to na videu, skvely moment.
Zaznamenané
homar
inventár podniku

« Odpoveď #193 kedy: 07. Február , 2009, 11:13:55 »

inak to ste si vsimli ako taky jeden mlady nazelenaly chlapec oplul spevaka metropolisu a on mu to hned aj vratil?  ha ha ha velmi pohotovy flus. mam to na videu, skvely moment.
Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele co ti jebe? na mieste spevaka by som mu asi najebal
Zaznamenané

homar
inventár podniku

« Odpoveď #194 kedy: 07. Február , 2009, 11:14:54 »

Na zdravie!

inac podla ohlasov to vyzeralo byt na fajn akciu, skoda, ze som to mal tak od ruky :)
akcia bola fakt super, ale to video mi nejde otvorit..
Zaznamenané

Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 35 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.091 sekund, 23 otázok.