Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 03:53:57
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 35 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 6.2.Randal - Krst Rumburax+Metropolis,From our hands, VadimpolkeBlavy, Brainscan  (Prečítané 78300 krát)
0 užívateľov a 14 Hostí prehliada túto tému.
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #225 kedy: 07. Február , 2009, 13:44:43 »

to solo v 1:26 som akosi nepochopil
vsak sa spytaj Semisha
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #226 kedy: 07. Február , 2009, 13:45:05 »

och Temko, tak dúfam, že Ťa to nebolí...  Smútim
Jasné že bolí  Smútim ale čo mám robiť.Dúfam že na najbližšej podobnej akcii sa už uvidíme    Cmuk chlapci  Cmuk chlapci  Cmuk chlapci
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #227 kedy: 07. Február , 2009, 13:45:46 »

Dakujeme vsetkym za ucast a za super atmosferu.

Sorry za tie chybicky, ale sme radi ze sme to vobec nejako odohrali, niektori boli chori, niektori zasa totalne unaveni z celeho tyzdna a aj z riesenia veci ohladom cd, ale nakoniec sme to vsetko stihli.

to solo v 1:26 som akosi nepochopil

To nie je solo, to je len taka vsuvka, hraval to tak povodny gitarista, je to tak nahrate na cd, tak to tam musim hrat aj ja :).
Zaznamenané
bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #228 kedy: 07. Február , 2009, 13:48:28 »

Jasné že bolí  Smútim ale čo mám robiť.Dúfam že na najbližšej podobnej akcii sa už uvidíme    Cmuk chlapci  Cmuk chlapci  Cmuk chlapci

uvidíme, jasné...  Žmurk  Cmuk chlapci
Zaznamenané
Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #229 kedy: 07. Február , 2009, 13:50:01 »

kua co to mate za podniky v BA ked o 4tej mate tam zaverecnu Bacha na vec kamo!
sak to je konc horsie ako v MA Bavím sa skvele
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #230 kedy: 07. Február , 2009, 13:53:16 »

Pitu: krasny obrazok, vedel by som si to predstavit aj ako obal CDcka, fakt pekne Zdravíčko

Uplny suhlas, ten obrazok je fantasticky. Peto dakujeme a ak sa bude dat, tak to asi aj niekde pouzijeme, je to uplne vystizne a strasne som sa potesil ked si mi to vcera ukazal  Na zdravie!

A aby som nezabudol :

Velmi dakujem Majovi Ferovi a DusanoviUk ze prisli na koncert az z Trenicina, posnazim sa prist na oplatku v piatok do Trencina na koncert Majovho fantastickeho tria.

Dakujem tiez vsetkym ktori nam pomoholi pri noseni veci, Zakky, Jakub, Tibor, MartinLM a aj chalanom ( a vlastne aj nadhernej dame z Big bastaru) z ostanych kapeli ze prisli a odohrali VYBORNY koncert.
« Posledná zmena: 07. Február , 2009, 14:07:20 od Semish » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #231 kedy: 07. Február , 2009, 14:08:01 »

jo pridam aj ja dojmy..
Brainscan som videl 4 songy mohlo by to byt fajn, kebyze to nie je take tazkopadne a az prisli sablonovito rovnake..vcelku mi prislo vtipne ze vidim na podiu 2 spevakov nepochopil som zamer, kedze obaja robili to iste-nebolo im rozumiet..
Metropolis - uz som to tu raz spominal, chalani si vybrali svoju cestu, je to ich vec, mna to nudi a texty songov ako 10,9..8..7 a spadla hruska zelena (cize naivne) ma vobec neoslovuju... celkovo hudobnici vyborni, netusim ale preco su tam 2 gitary ked namiesto druheho gitaristu by tam mohol byt radsej klavesak, co bude hrat tie naloopovane patterny, ale to je ich vec. spevakova poza mi je vrcholne nesympaticka.. celkovo je to ani ryba ani rak tato kapela.. aby prerazili a utreli rit Desmodu su az moc tvrdi, na to aby mohli byt vrcholom undergroundu je to az moc gay..
VPB- hard rock, mna to nebavi, aj ked je Vadim moj ucitel..vobec sa z toho nejdem posrat ako poniektori tu (nebudem ukazovat prstom nie sme deti) ..  viem, ze to robia zo zabavy, motor bol vcera plnohodnotny 4valec:) je rok 2009 len tolko poviem.. hmm este doplnok.. VPB vlastne nie je ani tak o hudbe ako skor o radosti zo zivota, ventilacii, stretnuti sa so znamymi.. proste pohodka..
Rumburax, minuly koncert bol lepsi aj zvukovo aj co sa odohrania tyka.. CD ma potesilo, ale ked som ho otvoril a zistil som ze som dal 10 eur za 35 miutove EP a myslel som ze tam najdem toho viac, tiez som sa neubranil sklamaniu.. tak ci tak verim, ze sa dozijem plnohodnotneho albumu so vsetkym, co k tomu patri.
B5..aneb Bastardi.. skoda ze az tak neskoro sli, lebo ma vcelku prebrali k zivotu. toto bol vyborny tah, aj ked ma unava po asi 5..6. songu premohla a ja som sa pomaly odobral domov.. ocenujem ich vokalistku, ktora vo mne aj v tomto zimnom case vyvolala pocity blizke pareniu sa.. mnam mnam..
Celkovo som si vecer asi ani z dovodu vlastnej vycerpanosti nemohol plnohodnotne uzit, napriek tomu som rad, ze som postretaval kopec ludi nielen z fora. vsetkym kapelam zelam..hmm..(a teraz ked poviem ze skore uzdravenie to bude zniet divne) vela uspechu  Bavím sa skvele  Na zdravie!
« Posledná zmena: 07. Február , 2009, 14:19:15 od kaolko » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #232 kedy: 07. Február , 2009, 14:12:10 »

je rok 2009 len tolko poviem

A?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #233 kedy: 07. Február , 2009, 14:19:41 »

A?

no ved ten text pokracuje tak citaj dalej..
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #234 kedy: 07. Február , 2009, 14:20:46 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Mne sa paci ako par ludi z fora dava rady, ako zhodit Desmod, alebo NIECO v tom zmysle.  ha ha ha ha ha ha
Osobne tiez nemam velmi v laske Desmod, hoci niektore starsie songy su celkom fajn. Ale je mi jedno, kde su. Idem svojou cestou.

Napadlo ma na to take porekadlo: Tí, ktorí nedokážu človeka premôct, radšej ho ponižujú. - to bolo myslene obrazne. Nechcem tym na nikoho osobne poukazat, ale stretol som sa s tym viackrat.

Je mi jedno, kto sa ako k comu dostane. Dolezity je vysledok. Ako hokej...nie sila hracov, ale goly rozhoduju.  Žmurk
 Na zdravie!

PS: Sorrac za OT.  Na zdravie!

EDIT: Verim, ze koncert bol super. Drzim kapelam prsty a prajem im, aby boli v spravny cas na spravnom mieste na ceste k uspechu.  Na zdravie!
« Posledná zmena: 07. Február , 2009, 14:23:28 od Branko » Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #235 kedy: 07. Február , 2009, 14:23:05 »

CD ma potesilo, ale ked som ho otvoril a zistil som ze som dal 10 eur za 35 miutove EP a myslel som ze tam najdem toho viac, tiez som sa neubranil sklamaniu.. tak ci tak verim, ze sa dozijem plnohodnotneho albumu so vsetkym, co k tomu patri.

Karol a problem je v dlzke alebo v cene toho cd?
My sme vsetko okolo tohto cd brali ako taky experiment do ktoreho sa zatial nikto zo slovenskeho "undergroundu" nepustil, nahrali sme to v "ozastnom" studiu s "ozajstnym" producentom, chceli sme tomu dat "ozastny" profi obal a snad sa nam to aj podarilo. Kedze vsak cela tato sranda stala naozaj nemale prachy, tak sme museli stanovit takuto cenu, podla mna je to uplne adekvatne. Ci by bolo lepsie keby sme to nahrali niekde za 5 Euro a predavali napalene cd za 1 Euro v papierovom obale?

(to nijako do teba nerypem, len sa pytam na nazor).
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #236 kedy: 07. Február , 2009, 14:26:39 »

Mne sa paci ako par ludi z fora dava rady, ako zhodit Desmod, alebo NIECO v tom zmysle.  ha ha ha ha ha ha
Osobne tiez nemam velmi v laske Desmod, hoci niektore starsie songy su celkom fajn. Ale je mi jedno, kde su. Idem svojou cestou.

http://www.cas.sk/clanok/104659/kuly-pojde-do-vietnamu-ale-ma-fobiu-z-lietania.html

vidis desmod ma uz ine problemy ako bezne slovenske kapely.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #237 kedy: 07. Február , 2009, 14:27:28 »

Napadlo ma na to take porekadlo: Tí, ktorí nedokážu človeka premôct, radšej ho ponižujú. - to bolo myslene obrazne. Nechcem tym na nikoho osobne poukazat, ale stretol som sa s tym viackrat.

Je mi jedno, kto sa ako k comu dostane. Dolezity je vysledok. Ako hokej...nie sila hracov, ale goly rozhoduju.  Žmurk
 Na zdravie!

PS: Sorrac za OT.  Na zdravie!

EDIT: Verim, ze koncert bol super. Drzim kapelam prsty a prajem im, aby boli v spravny cas na spravnom mieste na ceste k uspechu.  Na zdravie!
nikto tu desmod neurazal len porovnaval s najlepsou slovenskou kapelou  Zdravíčko
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #238 kedy: 07. Február , 2009, 14:28:39 »

http://www.cas.sk/clanok/104659/kuly-pojde-do-vietnamu-ale-ma-fobiu-z-lietania.html

ha ha ha ha ha ha
Ked sme s nimi mali turne, tak jeho basaka vynasali na podium...  Bleee Dusan, ci ako sa vola...
 Bavím sa skvele Bavím sa skvele
 Na zdravie!
Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #239 kedy: 07. Február , 2009, 14:29:05 »

Fuj ten je škaredý  ?§!.
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 35 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 23 otázok.