Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 03:48:48
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 35 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 6.2.Randal - Krst Rumburax+Metropolis,From our hands, VadimpolkeBlavy, Brainscan  (Prečítané 78286 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #240 kedy: 07. Február , 2009, 14:29:47 »

nikto tu desmod neurazal len porovnaval s najlepsou slovenskou kapelou  Zdravíčko
Asi si nepochopil, ako som to myslel, ale v poriadku.

Nenapisal som, aby tu niekto niekoho urazal. To, co som pisal v tom porekadle, som tak musel napisat. Nemieril som na nikoho.  Na zdravie!
Zaznamenané

Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #241 kedy: 07. Február , 2009, 14:32:37 »

ha ha ha ha ha ha
Ked sme s nimi mali turne, tak jeho basaka vynasali na podium...  Bleee Dusan, ci ako sa vola...
 Bavím sa skvele Bavím sa skvele
 Na zdravie!
sak tak to ma byt Na zdravie!
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #242 kedy: 07. Február , 2009, 14:32:52 »

Asi si nepochopil, ako som to myslel, ale v poriadku.

Nenapisal som, aby tu niekto niekoho urazal. To, co som pisal v tom porekadle, som tak musel napisat. Nemieril som na nikoho.  Na zdravie!
tk potom neviem jak si to myslel  Bavím sa skvele
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582

Matej Šipkovský

« Odpoveď #243 kedy: 07. Február , 2009, 14:33:30 »

So vcerajskom som nad mieru spokojny. Vsetky kapely co vcera hrali sa mi velmi pacili, pricom kazdu som videl prvy krat. Kupil som si aj nove CD Rumburakov a po prvom vypocuti som nadseny. Asi najkvalitnejsi kusok v mojej rozrastajucej sa zbierke sklovenskych metalovych skupin (zatial zhruba 7-8  :) ) Chyba mi tam uz iba Semishov podpis :) zvysok kapely som uz zastihol

Nech sa vam dari a nech ide CDcko na dracku!!!
Zaznamenané

www.facebook.com/BreakItDownOfficial
www.bandzone.cz/breakitdown         
www.youtube.com/user/BreakItDownOfficial
Ibanez SZ320   ->   Mesa Boogie Studio preamp   ->   Mesa Boogie 50/50 poweramp   ->   Marshall 1936
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #244 kedy: 07. Február , 2009, 14:33:30 »

sak tak to ma byt Na zdravie!

ale ked idu lietadlom tak sa maju na co aspon vyhovorit  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #245 kedy: 07. Február , 2009, 14:33:51 »

fotecky nejake niesu z akcie? dnesnej noci Bavím sa skvele
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #246 kedy: 07. Február , 2009, 14:46:33 »

Karol a problem je v dlzke alebo v cene toho cd?
My sme vsetko okolo tohto cd brali ako taky experiment do ktoreho sa zatial nikto zo slovenskeho "undergroundu" nepustil, nahrali sme to v "ozastnom" studiu s "ozajstnym" producentom, chceli sme tomu dat "ozastny" profi obal a snad sa nam to aj podarilo. Kedze vsak cela tato sranda stala naozaj nemale prachy, tak sme museli stanovit takuto cenu, podla mna je to uplne adekvatne. Ci by bolo lepsie keby sme to nahrali niekde za 5 Euro a predavali napalene cd za 1 Euro v papierovom obale?

(to nijako do teba nerypem, len sa pytam na nazor).

vlastne mas pravdu.. produkcia za to stoji, len som bol cely cas v tom, ze ide o album, kde najdem aj nejake dalsie songy, ktore ste neuverejnili,  cize moja chyba  Zdravíčko
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #247 kedy: 07. Február , 2009, 15:27:25 »

vlastne mas pravdu.. produkcia za to stoji, len som bol cely cas v tom, ze ide o album, kde najdem aj nejake dalsie songy, ktore ste neuverejnili,  cize moja chyba  Zdravíčko

Ja som sa snazil vyvarovat sa vyhlaseni ze ide o album, aj v rozhovore a myslim ze aj tu som spomenul ze to bude len taky maxac.
Kedze tento "experiment" sa zatial vydaril a snad sa zopar kusov toho cd aj preda, tak nabuduce do toho pojdeme uz uplne naplno, cize bude regulerny album s poriadnym obalom a poriadnou produkciou. Snad sa nam podari aj vymysliet nejake kvalitne songy, nech je aj muzika adekvatna kvalitnemu obalu :).

So vcerajskom som nad mieru spokojny. Vsetky kapely co vcera hrali sa mi velmi pacili, pricom kazdu som videl prvy krat. Kupil som si aj nove CD Rumburakov a po prvom vypocuti som nadseny. Asi najkvalitnejsi kusok v mojej rozrastajucej sa zbierke sklovenskych metalovych skupin (zatial zhruba 7-8  :) ) Chyba mi tam uz iba Semishov podpis :) zvysok kapely som uz zastihol

Nech sa vam dari a nech ide CDcko na dracku!!!

dik moc :). A co si si ma neodchytil? Ved som sa tam motal furt niekde :).
Rad ti to samozrejme podpisem kedykolvek.
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #248 kedy: 07. Február , 2009, 15:28:27 »

fotecky nejake niesu z akcie? dnesnej noci Bavím sa skvele

Nejake fotky uz dala nasa kamaratka Janka na Facebook : http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=60752571544&ref=mf
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #249 kedy: 07. Február , 2009, 15:32:20 »

boli ma hlava, takze bolo super. skoda, ze sbskar najebal mne a ne tomu kokotkovi, co tam flusal. ked tam nad tym spatne premietam, tak sme strasne fajn chalani vsetci, pretoze vacsina ludi uz by mu zlomila tvar.

pamatam si utrzkovite, ale mozem zhrnut jednym slovom koncert: POPICI

viac slovami:
strasne ma nebavila prva kapela. rucanie patri do lesa medzi jelene a ne na podium. neviem, kedy to chlapci pochopite, ale cim skor, tym budem radsej. locksmith, neviem co som ti urobil, ze musis citovat moje najebane vyroky  Bavím sa skvele

VPB boli uplne popici, akoze absolutne ma netrapi, ze kaolko nasiel v kuchyni na stole kalendar a podarilo sa mu precitat ake je na nom cislo. vlastne mam komplet u prdele kopec kapiel co hraju super moderne a s dobou, pretoze 99% z nich stoji za picu. teda nestoji za nic, aby aj damy rozumeli. dneska som si hned musel vypocut 'konecna je peklo' a 'mat', lebo to je proste cele DOBRE. jedine je mi luto, ze na koncerte kapela znela popici vyborne a na cd je to cele take uschnute riedke slabe odstavene. ne nejak katastrofalne, ale oproti zivemu to tak teraz vnimam. aha a este si myslim, ze by nezaskodilo, keby Brano trosku popracoval na speve, aby bol istejsi a hlas plnsi. a este si neodpustim, ze ten Vadimov ton, to je teda pan Ton. strasne super zvuk aj hranie, kludne sa servilne poserem, nech kaolko ma o dovod viac obracat oci v stlp  Som frajer

Metropolis boli uplne popici, neviem co komu pripada nemastne-neslane, ja teraz zerem taky obed, kapely sa (aspon pokial viem) nedochucuju potravinami. jediny problem metropolisu bol vcera v tom, ze jimi bol tichsie a mal zvuk totalne bez vysok, takze ho pocul clovek len ked stal pred nim. ale stal som pred nim, cize zazitecek v poradecku. a text spadla hruska je tiez uplne v poradecku, kaolko, to je humor, vies  Cmuk chlapci aha a neviem preco som to nepovedal ako prve, ale jimiho hranie, no skapinacka amen. nechapem naco nam toto robi, nebudem uz ani youtube so shreddermi kukat.

Rumburax boli uplne popici, ale asi som ignorant, lebo necitil som, ze to len z rumburaxu ide energia a z ostatnych kapiel nie. ak sudim podla seba, tak skakacky na Rumburax boli sposobene skor mnozstvom alkoholu a rozpustilostou publika, ktora postupom vecera logicky gradovala. inak velice ocenujem pristup pri krsteni. ak fakt hentych dvoch nikto s kapely nepozna a bolo to take uprimne a spontanne ako to vyzeralo, tak palce hore.

cize co som zabudol? jaj, ze super, ze bolo tolko ludi z fora, dufam, ze tato akcia bola len zaciatok. a este som chcel, ze popici bolo.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202

Out of reality

« Odpoveď #250 kedy: 07. Február , 2009, 15:32:45 »

Cize aby som bol v obraze album rumburax obsahuje process its over a veci zo starsich demacov alebo ako?nejak tomu nechapem..ze nic nove tam nieje
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #251 kedy: 07. Február , 2009, 15:37:05 »

vlastne mam komplet u prdele kopec kapiel co hraju super moderne a s dobou, pretoze 99% z nich stoji za picu. teda nestoji za nic, aby aj damy rozumeli.

Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #252 kedy: 07. Február , 2009, 15:46:05 »

Cize aby som bol v obraze album rumburax obsahuje process its over a veci zo starsich demacov alebo ako?nejak tomu nechapem..ze nic nove tam nieje

Tu je zoznam toho co toto cd obsahuje :

There's no way
Process
It's over
Scout
You'll like it
Lines (Ygloo mix)
Process (devil's dam remix)
It's over (devil's dam remix)
It's over (radio edit)

Ma to vraj zhruba tych 35 minut, je to teda E.P.

Neobsahuje to nic zo "starsich" demacov, je to regulerna studiova nahravka spravena za ucelom vydania tohto cd.
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #253 kedy: 07. Február , 2009, 15:48:20 »

Iggy, ano, ten napad s krstom bol uplne spontanny a uprimny, tych dvoch typkoch si vsimame na skoro kazdom koncerte co hrame, su to verni fanusikovia a ozaj sme sa az do vcera s nimi nepoznali.
Radsej sme dali moznost pokrstit toto cd prave im ako by sme si mali pozyvat nejake "celebrity" ale nieco podobne.
Sme radi ze sme chalanov takto mohli potesit.
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #254 kedy: 07. Február , 2009, 16:22:43 »

locksmith, neviem co som ti urobil, ze musis citovat moje najebane vyroky  Bavím sa skvele

nic v zlom, len mi to rezonovalo v hlave ako super vyrok. som rad ze som ta tam videl :) ako aj ten strasny kopec inych ludi. takyto koncert chcem minimalne raz mesacne.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 35 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 21 otázok.