joe
|
|
« Odpoveď #300 kedy: 08. Február , 2009, 10:38:12 » |
|
Ludia a já čo?Já už ani neviem ako také portfolio vyzerá.A nikto ma nezavolal. To nieje fér.Len pre vyvolených.Aj já chcem byť vyvoléný... najdi si voličov ked si ta zvolia budeš vyvoleny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #301 kedy: 08. Február , 2009, 10:39:29 » |
|
Semish je pravičiar-len tým sa portfola ukazuju.Lavičiari si musia len predstaviť
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #302 kedy: 08. Február , 2009, 10:40:01 » |
|
Jimi bol dosť ticho, čo sa týka sól. Máločo vyznelo, ak sa mu teda neodčítavalo z prstov. Ale nemal som náladu niečo riešiť so zvukárom, ako inokedy.. A v tomto prípade by ma zaujímalo, či Jimi pri svojej obrovskej výbave nepoužíva aspoň volume pedál, prípadne iný prepínač, na pridanie sa počas sól. Je divné sa spoliehať na zvukára. Potom vyjde veľa úsilia nazmar.. polarized - o tebe sme teda nevedeli, že si tam.. bara - ty si s nami pekne vybabrala, čo sa týka portfolia. Nakoniec ho nikto nevidel a najviac sa o ňom rozprávalo.. ja som portfolio videl.. pani prisli ste ovela.. bol som sokovany, lebo tie prace boli naozaj vyborne!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #303 kedy: 08. Február , 2009, 10:41:24 » |
|
ty si kery????pravyčar alebo lavyčar? gitary zneju pekne ,kopaky nahlas a spevak ma slabučky hlas mikrofon skoro zjedol nech nefajči a chodi hulakat na hokej tam sa vyspieva,v celku sa mi to pači Praviciar veru Spevak este den pred koncertom lezal doma s horuckami, takze tak, sme boli radi ze vobec na to podium vyliezol ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #304 kedy: 08. Február , 2009, 10:41:44 » |
|
Semish je pravičiar-len tým sa portfola ukazuju.Lavičiari si musia len predstaviť myslim na ktorej strane javiska od nas sa nachadza,nie politicke zmyšlanie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #305 kedy: 08. Február , 2009, 10:42:24 » |
|
myslim na ktorej strane javiska od nas sa nachadza,nie politicke zmyšlanie Ten skaredy napravo ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #306 kedy: 08. Február , 2009, 10:42:36 » |
|
najdi si voličov ked si ta zvolia budeš vyvoleny Voliči prosím.....Urobím pre vás všetko.Slubím tolko čo vám nikto na svete neda len ma volte nech viam ako také portfolio vyzerá
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #307 kedy: 08. Február , 2009, 10:44:15 » |
|
Praviciar veru Spevak este den pred koncertom lezal doma s horuckami, takze tak, sme boli radi ze vobec na to podium vyliezol ... potom klobuk dole že spieval,to si nikto nevie predstavit čo to je chory spievat,Pavaroti zrušil kšeft aj ke mal zacpu pravy z ktorej strany?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #308 kedy: 08. Február , 2009, 10:45:19 » |
|
Ten skaredy napravo ...
Ako škaredý??? To by si nevidel portfolio.To sa len pekným ukazuje.Preto ja navidel-nie že starý
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #309 kedy: 08. Február , 2009, 10:46:11 » |
|
potom klobuk dole že spieval,to si nikto nevie predstavit čo to je chory spievat,Pavaroti zrušil kšeft aj ke mal zacpu pravy z ktorej strany? Na pravej strane monitora .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #310 kedy: 08. Február , 2009, 10:46:36 » |
|
Voliči prosím.....Urobím pre vás všetko.Slubím tolko čo vám nikto na svete neda len ma volte nech viam ako také portfolio vyzerá nitkto ta nebude volit ani synator,musiš viac klamat,chod skontrolovat mladeho či nenasava potom ho presveč že si osobnost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #311 kedy: 08. Február , 2009, 10:47:12 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #312 kedy: 08. Február , 2009, 10:48:08 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #313 kedy: 08. Február , 2009, 10:50:23 » |
|
čo je portfolio??,ja mam folio na aute aby ma nebolo vidiet
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #314 kedy: 08. Február , 2009, 10:50:25 » |
|
to myslim uplne seriozne, pretoze poznam ludi, co as hlasili na VSVU a ani po 2 rokoch priprav nerobili tak dobre veci.. snad to vyjde s tymi prijmackami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|