Radomír
|
|
« Odpoveď #330 kedy: 08. Február , 2009, 11:05:15 » |
|
Mimochodom ten pluvací magor bol kto?To ho nikto nepozná?By som ho este dodatočne prehol a rakoskou mu nasekal ked už som o Barunkine skvosty došiel
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #331 kedy: 08. Február , 2009, 11:09:06 » |
|
Ja som tiez velmi rad ze Majo prisiel, pre mna je to jeden fantasticky clovek a muzikant, urcite jeden z najlepsich slovenskych gitaristov.
Majo je super muzikant a super chalan asi nieje z našho sveta raz darmo my trenčania
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #332 kedy: 08. Február , 2009, 11:10:33 » |
|
Jimi inak musím suhlasiť-bolo Ta málo počut-kolega s tou SZkou Ta neustále prehlušoval-aspon tam kde som stál ja.Ale ked on mal pauzu tak to bolo super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #333 kedy: 08. Február , 2009, 11:13:04 » |
|
Jimi inak musím suhlasiť-bolo Ta málo počut-kolega s tou SZkou Ta neustále prehlušoval-aspon tam kde som stál ja.Ale ked on mal pauzu tak to bolo super
kolega ma PRSku...
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #334 kedy: 08. Február , 2009, 11:13:08 » |
|
Majo je super muzikant a super chalan asi nieje z našho sveta raz darmo my trenčania Veru-z iného sveta.Naozaj skvelý človek a muzikus a stačilo mi pár minut s ním-Vy trenčania to už máte v génoch asi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #335 kedy: 08. Február , 2009, 11:15:35 » |
|
kolega ma PRSku...
Z miesta kde som bol vyzerala ako prestige SZ.Tak potom sory.Už aj zle vidím.Musím nejaké škulky kúpiť. Pritom sa mi zdálo že tam ma intarzie-vtakov na hmatníku.
|
|
« Posledná zmena: 08. Február , 2009, 11:17:15 od Radomír »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #336 kedy: 08. Február , 2009, 11:16:32 » |
|
Majo je super muzikant a super chalan asi nieje z našho sveta suhlasim radost ho pocuvat a vidiet ako hra na gitaru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #337 kedy: 08. Február , 2009, 11:18:20 » |
|
Ja som to portfolio videl , ukazovala ho v satni . Dakujeme za super videa Semish, si tam vyzeral uplne ako Muhammed Suiçmez. Len si mal krajsiu gitaru,
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #338 kedy: 08. Február , 2009, 11:25:34 » |
|
Semish, si tam vyzeral uplne ako Muhammed Suiçmez. Len si mal krajsiu gitaru, Len som tak nehral ako on .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #339 kedy: 08. Február , 2009, 11:47:25 » |
|
V Randali som hral na trojkanal a na sola som mal zvlast zvuk podstatne hlasnejsi, ako doprovodny.Ja som bol so zvukom na podiu spokojny, ale logicky netusim co islo dopredu.Sudiac podla ohlasov (na sola) usudzujem, ze pravdepodobne boli gitary dost rozhodene v panoramach cize ludia na druhej strane odomna nepoculi sola.V doprovodnych pasazach to az tak nemuselo vyzniet a to preto, ze obaja gitaristi hrame vacsinou striktne to iste, takze sa jednotlive gitary tazsie identifikuju a doprovody su pocut na oboch stranach.
ja som bol pred koncertom Metropolis za Sumom (zvukarom), nech sa snazi Jimiho sola vytahovat.. aj som mal pocit, ze to robil.. a jimi nehral na trojkanaly ale obycajnom dvojkanaly so solo spinacom.. a kedze zvykneme tlacit gitary z podia, tak rozdiel medzi solovym a normalny zvukom bol mozno 10%.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
wildchild
nováčik
Príspevkov: 10
|
|
« Odpoveď #340 kedy: 08. Február , 2009, 12:00:46 » |
|
ja som bol pred koncertom Metropolis za Sumom (zvukarom), nech sa snazi Jimiho sola vytahovat.. aj som mal pocit, ze to robil.. a jimi nehral na trojkanaly ale obycajnom dvojkanaly so solo spinacom.. a kedze zvykneme tlacit gitary z podia, tak rozdiel medzi solovym a normalny zvukom bol mozno 10%.
a jasne, zeto ta kaj brano robil, len mal kopec problemov tam neustale (cele to bolo enjake zle inak ten vecer v klietke, hlavne ten adamov bomba efekt) a nedalo sa vzdy stihnut jimmyho :D minule to bolo lepsie ked hrali v randali myslim, ale tam mal aj vlastny aparatik... co sa tyka koncertu, tak parada, som spokojny ako nikto!!! ondree, nestihol som ti doneist daresek na podium ako zvycajne, ospraveldnujem sa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #341 kedy: 08. Február , 2009, 12:04:58 » |
|
Mal som k dispozicii 3 zvuky - z toho som usudzoval na 3 kanal.Kazdopadne som bol so zvukom spokojny a ja som potom este pomer medzi solovym a doprovodnym menil.Mne sa zase pacilo, ze som mal za sebou poriadne vyhuleny aparat:-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #342 kedy: 08. Február , 2009, 12:09:01 » |
|
Bolo to komplet super ako som už parkrát napísal.Ale jednu chybu ma Randal-že nemá dve podia Každý by mohol hrať na svojom ako su zvyknutí a bolo by dost času na prípravu.Ale aj tak to zvládali super podla mna.Už som zažil kopu koncertov kde boli enormne dlhé pauzy medzi kapelami a zmatok na hovado.Tato akcia mala spád a prestavky minimálné.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
laci
|
|
« Odpoveď #343 kedy: 08. Február , 2009, 12:48:03 » |
|
ten koncert sa podaril bolo to uplne ppc... super kapeli dobra zabava a vsetko... uplna supa to bola
|
|
|
Zaznamenané
|
...
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #344 kedy: 08. Február , 2009, 12:57:01 » |
|
Keď to tu tak čítam,tak vás tam tuším tí biletári nejak obtĺkali zvesela taky je uz randal, otrasny zvuk a uchylne hlavohrude pri v stupe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|