Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 18. Január , 2009, 14:26:03 » |
|
prdel je ta, ze som slasha v zivote nevidel s goldtopom a zrazu mu 15 rokov po rozpadnuti spravi gibson goldtop
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 18. Január , 2009, 14:29:44 » |
|
Goldtop používal naživo Napr na November Rain, Sweet Child o Mine, Estranged, tuším aj dont cry, Live n Let die atd... Stači pozrieť pár koncertov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 18. Január , 2009, 14:30:57 » |
|
och, koncerty nemozem.. neviem ci cela tlupa bola viac spita, alebo zhulena a je to casto bolestive pocuvat. albumy su fajn.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 18. Január , 2009, 14:31:19 » |
|
prdel je ta, ze som slasha v zivote nevidel s goldtopom a zrazu mu 15 rokov po rozpadnuti spravi gibson goldtop casto som ho videl praveze s Goldtopom... inak Kubog - ten Goldtop je vazne sexi, nevidi sa casto medzi ludmi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 18. Január , 2009, 14:34:23 » |
|
Roberto musím uznať že niektoré ich koncerty (rozumej asi väčšina ) sú fakt pain in the ass. Ale Paríž a Tokio sú masakre najväčšie Rastis : Ďakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 18. Január , 2009, 15:16:44 » |
|
hej dobry je ten goldtop len by mi vadil ten cierny pickguard a ramceky ..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 18. Január , 2009, 16:13:19 » |
|
hej dobry je ten goldtop len by mi vadil ten cierny pickguard a ramceky .. To by mi vadilo najmenej.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 18. Január , 2009, 20:42:36 » |
|
Treba Plexinu na ten Goldtop.
smirgel na ten goldtop podla mna je to najzvratenejsia farba aku som videl na gitare nastastie vzhlad nehra a verim, ze z toho lezie celkom pekny rockovy zvucik
|
|
« Posledná zmena: 18. Január , 2009, 20:42:53 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 18. Január , 2009, 20:47:24 » |
|
smirgel na ten goldtop podla mna je to najzvratenejsia farba aku som videl na gitare nastastie vzhlad nehra a verim, ze z toho lezie celkom pekny rockovy zvucik jeziiis, to by bola skoda, tiez to neni moja najoblubenjesia farba na LP, ale prave s tym ciernym pickguardom sa mi to velmi paci, take netradicne mi to pripada
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 18. Január , 2009, 20:50:29 » |
|
Rozoberat farbu Ta čierna na Marshalloch nevadi ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 18. Január , 2009, 20:56:56 » |
|
Rozoberat farbu Ta čierna na Marshalloch nevadi ? nie, to je rockova farba, ta moze byt..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 18. Január , 2009, 21:00:52 » |
|
Rozoberat farbu Ta čierna na Marshalloch nevadi ? jasne ze ne, vsak marshall je najkrajsi v ciernom, aj ked mam doma aj modry
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 18. Január , 2009, 21:05:01 » |
|
jasne ze ne, vsak marshall je najkrajsi v ciernom, aj ked mam doma aj modry Kamoš mal kedysi dááávno červeny. A všetci šli na nom oči nechat.A ešte tie reči,aky to ma super zvuk. / a vnutri mal prerobenu Tesla 130 /
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 18. Január , 2009, 21:05:54 » |
|
Kamoš mal kedysi dááávno červeny. A všetci šli na nom oči nechat.A ešte tie reči,aky to ma super zvuk. / a vnutri mal prerobenu Tesla 130 /
tak ja mam origos
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 18. Január , 2009, 21:07:52 » |
|
tak ja mam origos No,len aby. Od koho si kupoval ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|