Zdravím, ako vidíte chcel som naištalovať cubase, ktorý som dostal k zoom G2.u1. Tak som si zobral tento návod čo som pridal a šiel krok po kroku, ale keď som sa dostal na číslo 6 nastal problém.
Neviem proste nájsť čo to asi tak myslí
a to som preklikal už celé ovládacie panely a žiadnu tabuľku čoby sa tejto tam podobala nevidím. Ten posledný krok 7 viem urobiť. a tie ostatné neoskenované snaď nejako zvládnem...
jednoducho nemôžem donútiť cubase aby mi nahrával. Lebo vraj nemám nastaveny imput a output či čo...a to ak sa nemýlim je práve ten 6. krok v prílohe.
Totiž ak mám len nejaký obyčajný program čo len nahráva a neumožňuje prácu so zvukom ako spájať stopy atď, tak tie mi vždy idú...
mám cubase Le 1.0.10
Vie niekto z Vás poradiť, kde v tých nastaveniach zvuku vo windows nájdem čo ten návod po mne chce??
Alebo prípadne by mi stačil aj program čo jednoducho spojí dve a viac stop dokopy...myslím tým to žeby som napr. do nejakej mp3 bez spevu a gitary nahral seba ako hrám
dúfam, že nejako vidno tie keci z návodu, neviem o lepšiom spôsobe, ale ak by niekto chcel tak to tam dám inak.