jtakac
|
|
« Odpoveď #240 kedy: 25. Február , 2009, 23:08:48 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #241 kedy: 25. Február , 2009, 23:08:52 » |
|
presne vsetko co sa dalo napisat o gitarach tu uz napisane je ,takze nikdo nemoze prist s niecim plnohodnotnym tak potom sa to forum moze cele zamknut, ked uz netreba nic viac pisat
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #242 kedy: 25. Február , 2009, 23:09:18 » |
|
Temo sex je len pre decka my rokači chlastame a vyryvame
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #243 kedy: 25. Február , 2009, 23:09:22 » |
|
podla mna na skutocne odbornu diskusiu tu nie su ani ludia, ani vola. skor ta vôla. ludia by sa aj nasli si skromne myslim...ale vacsina z tych, co by mohli niecim zaujimavym prispiet si radsej dohodnu pivo a zadru, nech sa neriesia picoviny ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bebbenka
nováčik
Príspevkov: 49
|
|
« Odpoveď #244 kedy: 25. Február , 2009, 23:09:30 » |
|
babenka a ked poviem, ze valla nadaval a este aj smajle pisal ? a to fakt ze dost nadaval. tak co sme s nim mali spravit ?
Poockaj..mis a asi zle chapeme. :)mne e jedno ze niaky vall ci kto ti nieje kedze ho nepoznam..=)..mna len zarazilo to ze niekoho rajcuju smajle.. ....aa etse jednu vec...ja ked som tu prisla som nevedela pisat riadne...skus sa ty naucit citat...nie babenka ale bebenka...mali rozdiell
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #245 kedy: 25. Február , 2009, 23:10:21 » |
|
vsetko co sa dalo napisat o gitarach tu uz napisane je ,takze nikdo nemoze prist s niecim plnohodnotnym Presne o takych sektaroch som pisal, co ziju v idealnom svete mimo realitu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #246 kedy: 25. Február , 2009, 23:10:45 » |
|
Uplne si to vystihol, zial je to tak. A je to ozaj velka skoda.
podla mna este riesenim moze byt oznacit sekcie v ktorych URCITE nebude tolerovane OT (za OT okamzite ban, atd.), a v ostatnych nech sa deje vola bozia. je to na vas, ako sa rozhodnete.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #247 kedy: 25. Február , 2009, 23:10:58 » |
|
Poockaj..mis a asi zle chapeme. :)mne e jedno ze niaky vall ci kto ti nieje kedze ho nepoznam..=)..mna len zarazilo to ze niekoho rajcuju smajle.. ....aa etse jednu vec...ja ked som tu prisla som nevedela pisat riadne...skus sa ty naucit citat...nie babenka ale bebenka...mali rozdiell a co, ty zas nevies precitat Valla ako vidim
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #248 kedy: 25. Február , 2009, 23:11:41 » |
|
podla mna este riesenim moze byt oznacit sekcie v ktorych URCITE nebude tolerovane OT (za OT okamzite ban, atd.), a v ostatnych nech sa deje vola bozia. je to na vas, ako sa rozhodnete. kde presne urcis hranicu OT, vzdy sa najdu pripady kde to neni presne urcitelne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #249 kedy: 25. Február , 2009, 23:12:22 » |
|
Ked sa tam kecalo najviac, tak tam asi chceli ludia byt a kecat, nie? !!!NIE ZMAZAT A CHODTE VSETCI DO SERIOZNYCH TEM este raz - sme na fore pre gitaristov, vsimini si na co su primarne zamerane sekcie tohoto fora...ak si chcu ludia seriozne pokecat o niecom inom, tak preco by mali zasierat gitarove forum OTckami?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #250 kedy: 25. Február , 2009, 23:12:36 » |
|
podla mna este riesenim moze byt oznacit sekcie v ktorych URCITE nebude tolerovane OT (za OT okamzite ban, atd.), a v ostatnych nech sa deje vola bozia. je to na vas, ako sa rozhodnete. Keby to malo byt dodrziavane na 100%, tak banadminatori poletia zaroven so mnou a s tebou. A tak stvorime umelu intelgenciu, lebo forum zacne zit vlastnym zivotom... paradicka...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #251 kedy: 25. Február , 2009, 23:12:52 » |
|
podla mna este riesenim moze byt oznacit sekcie v ktorych URCITE nebude tolerovane OT (za OT okamzite ban, atd.), a v ostatnych nech sa deje vola bozia. je to na vas, ako sa rozhodnete. konecne niekto navrhol aspon neake riesenie kolko stran to trvalo ??
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #252 kedy: 25. Február , 2009, 23:13:05 » |
|
kde presne urcis hranicu OT, vzdy sa najdu pripady kde to neni presne urcitelne...
ved da sa urcit, dajme tomu za 3 OT v jednej teme >>> ban 3 dni
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #253 kedy: 25. Február , 2009, 23:13:33 » |
|
Idem si tusim radsej dat dva rumi a bude pokoj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #254 kedy: 25. Február , 2009, 23:14:21 » |
|
Keby to malo byt dodrziavane na 100%, tak banadminatori poletia zaroven so mnou a s tebou. A tak stvorime umelu intelgenciu, lebo forum zacne zit vlastnym zivotom... paradicka...
ale o com? ved prisny rezim bude iba v par sekciach, alebo v par temach a v ostanych sa moze vykecavat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|