MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #285 kedy: 25. Február , 2009, 23:44:46 » |
|
z coho ? jaka naddimenzia ? chces porovnavat vyhodenim niekoho z fora pre zle spravanie, so zabitim cloveka vo svete ? Myslel som viacero veci, nie len toto. Berete to tak vazne, ze som z vas tazko chory ..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #286 kedy: 05. Marec , 2009, 12:38:33 » |
|
Chcelo by to tusim zalozit nejaku separatnu temu o Gibsonoch celkovo. Casto sa k tomu sklzne a aspon by som mal kde filozofovat (vid teraz v teme Guns...).
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #287 kedy: 05. Marec , 2009, 12:39:35 » |
|
Chcelo by to tusim zalozit nejaku separatnu temu o Gibsonoch celkovo. Casto sa k tomu sklzne a aspon by som mal kde filozofovat (vid teraz v teme Guns...). Ved zaloz, pokecas si .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #288 kedy: 05. Marec , 2009, 12:39:46 » |
|
lenze tam by si si musel pisat sam so sebou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #289 kedy: 05. Marec , 2009, 12:41:14 » |
|
Casto Progac k tomu sklzne a aspon by mal kde filozofovat
toto je vystiznejsie.a vsak si zaloz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #291 kedy: 05. Marec , 2009, 23:16:15 » |
|
ale s nim aj nove pravidla o mazani v nom, takze ziadne stazonavie, ze zmizla len tak bez varovania kulturistika a ako vravi samotny nazov, to forum uz NIE JE o vsetkom a su tam tiez urcite hranice.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #292 kedy: 05. Marec , 2009, 23:16:45 » |
|
ale s nim aj nove pravidla o mazani v nom, takze ziadne stazonavie, ze zmizla len tak bez varovania kulturistika a ako vravi samotny nazov, to forum uz NIE JE o vsetkom a su tam tiez urcite hranice.
kde si môžem prečítať tie pravidlá?
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #293 kedy: 05. Marec , 2009, 23:17:02 » |
|
teraz som Ti ich povedal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #294 kedy: 05. Marec , 2009, 23:17:34 » |
|
teraz som Ti ich povedal takže sa tam bude mazať podla nálady?
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #295 kedy: 05. Marec , 2009, 23:17:39 » |
|
teraz som Ti ich povedal no fakt na urovni pravidla :D
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #296 kedy: 05. Marec , 2009, 23:18:20 » |
|
presne tak. ked bude mat admin/upratovac pocit ze stacilo, tak to tam zmaze aj cele
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #297 kedy: 05. Marec , 2009, 23:24:38 » |
|
Nevieme sa dohodnut Podla mna je dobra tema o posilnovani na nasom fore viac vytana, ako nadavanie v teme o Desmode.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #298 kedy: 05. Marec , 2009, 23:25:43 » |
|
ale ved to bol martin priklad toho, ze ked sa zmazala, tak aka vzbura tu nastala. mne ta tema neprekazala
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #299 kedy: 05. Marec , 2009, 23:27:07 » |
|
Nevieme sa dohodnut Podla mna je dobra tema o posilnovani na nasom fore viac vytana, ako nadavanie v teme o Desmode. plne súhlasím. téma o posilovaní bola úplne korektná, desmod sa síce aspoň trošku týka hudby( ), ale urážať by sme nemuseli nikoho.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|