Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 09:26:13
Strán: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 129 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: pripomienky / otazky  (Prečítané 410381 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
zakky
Hosť
« Odpoveď #420 kedy: 18. Máj , 2009, 13:59:15 »

treba trochu napatia do metalovej andergraundovej sceny nebudte baby zas
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #421 kedy: 18. Máj , 2009, 13:59:23 »

to sa musis spytat majitelov a adminov tohto fora

tak ako to je?
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #422 kedy: 18. Máj , 2009, 13:59:32 »

nemam slov na to, co sa deje. Vam to nieje ani trosku blbe, nebodaj to ma byt smiesne ? zosmiesnovat niekoho poza chrbat ? tuna niekedy pisete, ze kolko ma kto rokov a smejete sa z lacrosseho, ze co robi a aky je, ale podla spravania a urovne ste na tom asi horsie ako on  ?§!.
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #423 kedy: 18. Máj , 2009, 14:00:05 »

nemam slov na to, co sa deje. Vam to nieje ani trosku blbe, nebodaj to ma byt smiesne ? zosmiesnovat niekoho poza chrbat ? tuna niekedy pisete, ze kolko ma kto rokov a smejete sa z lacrosseho, ze co robi a aky je, ale podla spravania a urovne ste na tom asi horsie ako on  ?§!.

Na zdravie!
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #424 kedy: 18. Máj , 2009, 14:00:33 »

ako poza jeho chrbat? vsak sem moze chodit ban nema  Bavím sa skvele
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #425 kedy: 18. Máj , 2009, 14:01:32 »

zas male deti ? vies dobre ako je to myslene. nepoviem, ze sa raz o tom debatne a konec, ale tahat to vsade, davat to do podpisov a veci podobne, no neviem...
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #426 kedy: 18. Máj , 2009, 14:02:11 »

vsak ale ake smiesne co smiesne? nic na tom nie je smiesne a ani to nie je zosmiesnovanie, vsak na tom nie je nic vymyslene, nic domyslene, z kontextu sa to vytrhnut neda... proste to hra popici, co je natom???
Zaznamenané

stoka!
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #427 kedy: 18. Máj , 2009, 14:02:15 »

ako poza jeho chrbat? vsak sem moze chodit ban nema  Bavím sa skvele

a vies preco sem nechodi? lebo si tu z neho zopar uzivatelov uplne bezdovodne robi uplne suchu prizemnu srandu...
pritom bol jeden z mala co pisali prispevky k veci...
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #428 kedy: 18. Máj , 2009, 14:03:07 »

vsak ale ake smiesne co smiesne? nic na tom nie je smiesne a ani to nie je zosmiesnovanie, vsak na tom nie je nic vymyslene, nic domyslene, z kontextu sa to vytrhnut neda... proste to hra popici, co je natom???

pred chvilou si povedal ze to bolo myslene ako zosmiesnenie... a zrazu to nieje? neser si do huby...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #429 kedy: 18. Máj , 2009, 14:03:10 »

ani sa nedivim, ze predator odisiel  Žmurk

miso_kolo, musicman, zakky, semish: mozte to staviat do tej roviny, ze su to jeho vyroky a stoji si za nimi, tak je to OK, ale rovnako nepopriete fakt, ze to, co stvarate prekypuje takou hnusnou ironiu, navyse sa jedno o niekoho, kto sem uz nechodi, ze mi toto vase spravanie nepride o nic lepsie  od toho, co tu kedysi predvzadzal "guitar god" sam osobne

btw: miso nedavno, ked sme sa natahovali, si mal nieco proci mne, ze nemas rad kokotov, ked som do teba rypal. toto ti ako kokotizmus vobec nepride, ze?
« Posledná zmena: 18. Máj , 2009, 14:04:39 od styrioci » Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #430 kedy: 18. Máj , 2009, 14:03:26 »

a vies preco sem nechodi? lebo si tu z neho zopar uzivatelov uplne bezdovodne robi uplne suchu prizemnu srandu...
pritom bol jeden z mala co pisali prispevky k veci...

este prispieva na muziker forum, mozes sa prestahovat tam ak ti velmi chyba
Zaznamenané

stoka!
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #431 kedy: 18. Máj , 2009, 14:03:35 »

ano, vytrhnuty z kontextu a pouzity na nasledne zosmiesnenie... sorry nechcel som rozputavat flamewar ale z vystupovania musicmana na tomto fore je mi do grcky...

sam si hovoril ze jes tabletky od psychiatra. mozna by si nemal citat taketo veci ked ti to nerobi dobre.  alebo si kup behringer alebo uz ti neviem poradit
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
zakky
Hosť
« Odpoveď #432 kedy: 18. Máj , 2009, 14:04:19 »

ked je niekto slavny tak je rieseny na verejnosti, universum ide hore, cdcka pojdu ako teple rozky. stale neviem kde je problem
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #433 kedy: 18. Máj , 2009, 14:04:29 »

navrhujem potrestat tuto predatoromaniu banmi... je to podla pravidiel fora?
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #434 kedy: 18. Máj , 2009, 14:04:49 »

Je škoda, že sem nechodí..niekedy mal čo povedať..na druhej strane, ale ak vyhlásil a niekomu to príde vtipné, osobne v tom nevidím zosmiešňovanie...mne sa tiež veľmi páči tá štylizácia..Marshally mám rád, ale takéto slová by ma napadli skôr pri rozprávaní o nejakej ženskej alebo sexe, než ampe..netreba to všetko tak prežívať chalani... Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 129 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.098 sekund, 23 otázok.