Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #1785 kedy: 10. Apríl , 2013, 09:10:14 » |
|
Inak je ale fakt na povazenie, ze za hakovy krizik hrozi trestne stihanie a za symboly a propagaciu komunizmu nie, pricom "polozil" viac ludi
asi tak.. takyto avatar je minimalne prejav kokotizmu, tak si aspon odpustite osobne utoky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #1786 kedy: 10. Apríl , 2013, 09:12:39 » |
|
nech niekto spraví štatistiku kolko životov položil kapitalizmus - ja hlásam matriarchat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1787 kedy: 10. Apríl , 2013, 09:23:57 » |
|
nech niekto spraví štatistiku kolko životov položil kapitalizmus - ja hlásam matriarchat manzelka ti hackla account.. sprav si doma poriadky.. 10000 ocenasov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #1788 kedy: 10. Apríl , 2013, 09:24:04 » |
|
stalin zabil statisíce to je fakt - ale ty ludia zomreli pri lopate ked niečo budovali / na rozdiel od fašistov/ - potiahli elektriku do celeho ruska vybudovali mesta ................... - neobhajujem konštatujem
....ty vole, kde je reeller aby Ti napísal že si úplne mimo nech niekto spraví štatistiku kolko životov položil kapitalizmus - ja hlásam matriarchat takže vlastne priznávaš že si pod papučou ....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #1789 kedy: 10. Apríl , 2013, 09:32:31 » |
|
keď máš dobru ženu pod papučov je super je tam teplo a pokoj , matriarchat je najlepšie zriadenie ked fungoval nejestvovala armáda neboli vojny spoločnosť prosperovala ...... a potom prišli arici všetko vytrtkali rozbili a od vtedy je to naprd . Muži si vždy len budu dokazovať kto je vačši kkt a hrabať pre seba - žena ma v sebe geneticky zakodovane starať sa - prírodu neojbš
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #1790 kedy: 10. Apríl , 2013, 09:36:02 » |
|
Sa furt niekto potrebuje stazovat. To som jediny co je spokojny s tym ako to je? Proste si uzivam zivot, vacsinu casu robim co ma bavi, a posledne co potrebujem je analyzovat niekoho kktnost na zaklade centimeter klrat centimeter obrazku, a polemizovat o tom ktore historicke obdobie bolo krutejsie. Budte radi ze je to tak jak to je a nedeprimujte sa lebo vam prdne z toho cevka v mozgu.
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #1791 kedy: 10. Apríl , 2013, 09:37:21 » |
|
....aha tak si zober napríklad Rakúsku a neskôr Rakúsko-Uhorskú monarchiu....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1792 kedy: 10. Apríl , 2013, 09:38:47 » |
|
keď máš dobru ženu pod papučov je super je tam teplo a pokoj , matriarchat je najlepšie zriadenie ked fungoval nejestvovala armáda neboli vojny spoločnosť prosperovala ...... a potom prišli arici všetko vytrtkali rozbili a od vtedy je to naprd . Muži si vždy len budu dokazovať kto je vačši kkt a hrabať pre seba - žena ma v sebe geneticky zakodovane starať sa - prírodu neojbš
starat sa do toho do coho ju nic
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #1793 kedy: 10. Apríl , 2013, 09:40:19 » |
|
Sa furt niekto potrebuje stazovat. To som jediny co je spokojny s tym ako to je? Proste si uzivam zivot, vacsinu casu robim co ma bavi, a posledne co potrebujem je analyzovat niekoho kktnost na zaklade centimeter klrat centimeter obrazku, a polemizovat o tom ktore historicke obdobie bolo krutejsie. Budte radi ze je to tak jak to je a nedeprimujte sa lebo vam prdne z toho cevka v mozgu.
tak tak dobre je len aby horšie nebolo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #1794 kedy: 10. Apríl , 2013, 10:26:19 » |
|
Komunizmus a fašizmus patria na smetisko dejín, rovnako ako zatvárame vrahov či zlodejov, do basy patria aj fašouni a komanči. Ide totiž o porušenie niekoľkých zákonov, okrem spomínanej propagácie, ide často aj o popieranie či obhajovanie zločinov fašizmu/komunizmu, či dokonca o spoluúčasť, zločiny proti ľudskosti atď atď. Inak odporúčam prečítať si krásnu esej snáď najväčšieho Českoslovesnkého spisovateľa - Karla Čapka "Proč nejsem komunistou" http://capek.misto.cz/komunista.html
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #1795 kedy: 10. Apríl , 2013, 10:57:06 » |
|
Komunizmus a fašizmus patria na smetisko dejín, rovnako ako zatvárame vrahov či zlodejov, do basy patria aj fašouni a komanči. Ide totiž o porušenie niekoľkých zákonov, okrem spomínanej propagácie, ide často aj o popieranie či obhajovanie zločinov fašizmu/komunizmu, či dokonca o spoluúčasť, zločiny proti ľudskosti atď atď. Inak odporúčam prečítať si krásnu esej snáď najväčšieho Českoslovesnkého spisovateľa - Karla Čapka "Proč nejsem komunistou" http://capek.misto.cz/komunista.htmlFasista aj komunista patria do basy len v tom pripade ak to propaguju na verejnosti, inak si moze Fasista doma veselo kreslit hakove krize po stenach a tesit sa z toho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1796 kedy: 10. Apríl , 2013, 11:30:44 » |
|
...A áno, považujem vás za kokotov, pičusov a hlupákov BAN - 3dni. trolinku cez mieru by som povedal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #1797 kedy: 10. Apríl , 2013, 12:35:24 » |
|
kurnik to si tu uz clovek pomaly ani jedinecny avatar nemoze dat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #1798 kedy: 10. Apríl , 2013, 12:41:39 » |
|
....to som si nevšimol čo bolo pred tým kvôli tomu avataru, to som si pozrel až teraz ....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #1799 kedy: 10. Apríl , 2013, 13:00:11 » |
|
kurnik to si tu uz clovek pomaly ani jedinecny avatar nemoze dat zarad sa do radu, ovca, a daj si nieco gitarove...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|