Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 00:50:26
Strán: 1 ... 118 119 [120] 121 122 ... 129 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: pripomienky / otazky  (Prečítané 409404 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #1785 kedy: 10. Apríl , 2013, 09:10:14 »

Inak je ale fakt na povazenie, ze za hakovy krizik hrozi trestne stihanie a za symboly a propagaciu komunizmu nie, pricom "polozil" viac ludi

asi tak.. takyto avatar je minimalne prejav kokotizmu, tak si aspon odpustite osobne utoky
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #1786 kedy: 10. Apríl , 2013, 09:12:39 »

nech niekto spraví štatistiku kolko životov položil kapitalizmus - ja hlásam matriarchat  Bravooo
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1787 kedy: 10. Apríl , 2013, 09:23:57 »

nech niekto spraví štatistiku kolko životov položil kapitalizmus - ja hlásam matriarchat  Bravooo

manzelka ti hackla account.. sprav si doma poriadky.. 10000 ocenasov
Zaznamenané

garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #1788 kedy: 10. Apríl , 2013, 09:24:04 »

stalin zabil statisíce to je fakt - ale ty ludia zomreli pri lopate ked niečo budovali / na rozdiel od fašistov/ - potiahli elektriku do celeho ruska vybudovali mesta ................... - neobhajujem konštatujem

....ty vole, kde je reeller aby Ti napísal že si úplne mimo Nechajte ma vydýchať

nech niekto spraví štatistiku kolko životov položil kapitalizmus - ja hlásam matriarchat  Bravooo

takže vlastne priznávaš že si pod papučou Huh! Bavím sa skvele ....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
stevino179
Hosť
« Odpoveď #1789 kedy: 10. Apríl , 2013, 09:32:31 »

keď máš dobru ženu pod papučov je super je tam teplo a pokoj , matriarchat je najlepšie zriadenie ked fungoval nejestvovala armáda neboli vojny spoločnosť prosperovala ...... a potom prišli arici všetko vytrtkali rozbili a od vtedy je to naprd . Muži si vždy len budu dokazovať kto je vačši kkt a hrabať pre seba - žena ma v sebe geneticky zakodovane starať sa - prírodu neojbš
Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #1790 kedy: 10. Apríl , 2013, 09:36:02 »

Sa furt niekto potrebuje stazovat.
To som jediny co je spokojny s tym ako to je? Proste si uzivam zivot, vacsinu casu robim co ma bavi, a posledne co potrebujem je analyzovat niekoho kktnost na zaklade centimeter klrat centimeter obrazku, a polemizovat o tom ktore historicke obdobie bolo krutejsie.
Budte radi ze je to tak jak to je a nedeprimujte sa lebo vam prdne z toho cevka v mozgu.
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #1791 kedy: 10. Apríl , 2013, 09:37:21 »

....aha tak si zober napríklad Rakúsku a neskôr Rakúsko-Uhorskú monarchiu....
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1792 kedy: 10. Apríl , 2013, 09:38:47 »

keď máš dobru ženu pod papučov je super je tam teplo a pokoj , matriarchat je najlepšie zriadenie ked fungoval nejestvovala armáda neboli vojny spoločnosť prosperovala ...... a potom prišli arici všetko vytrtkali rozbili a od vtedy je to naprd . Muži si vždy len budu dokazovať kto je vačši kkt a hrabať pre seba - žena ma v sebe geneticky zakodovane starať sa - prírodu neojbš

starat sa do toho do coho ju nic  Bavím sa skvele
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #1793 kedy: 10. Apríl , 2013, 09:40:19 »

Sa furt niekto potrebuje stazovat.
To som jediny co je spokojny s tym ako to je? Proste si uzivam zivot, vacsinu casu robim co ma bavi, a posledne co potrebujem je analyzovat niekoho kktnost na zaklade centimeter klrat centimeter obrazku, a polemizovat o tom ktore historicke obdobie bolo krutejsie.
Budte radi ze je to tak jak to je a nedeprimujte sa lebo vam prdne z toho cevka v mozgu.
Bravooo tak tak dobre je len aby horšie nebolo
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #1794 kedy: 10. Apríl , 2013, 10:26:19 »

Komunizmus a fašizmus patria na smetisko dejín, rovnako ako zatvárame vrahov či zlodejov, do basy patria aj fašouni a komanči. Ide totiž o porušenie niekoľkých zákonov, okrem spomínanej propagácie, ide často aj o popieranie či obhajovanie zločinov fašizmu/komunizmu, či dokonca o spoluúčasť, zločiny proti ľudskosti atď atď.

Inak odporúčam prečítať si krásnu esej snáď najväčšieho Českoslovesnkého spisovateľa - Karla Čapka "Proč nejsem komunistou"
http://capek.misto.cz/komunista.html
Zaznamenané
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #1795 kedy: 10. Apríl , 2013, 10:57:06 »

Komunizmus a fašizmus patria na smetisko dejín, rovnako ako zatvárame vrahov či zlodejov, do basy patria aj fašouni a komanči. Ide totiž o porušenie niekoľkých zákonov, okrem spomínanej propagácie, ide často aj o popieranie či obhajovanie zločinov fašizmu/komunizmu, či dokonca o spoluúčasť, zločiny proti ľudskosti atď atď.

Inak odporúčam prečítať si krásnu esej snáď najväčšieho Českoslovesnkého spisovateľa - Karla Čapka "Proč nejsem komunistou"
http://capek.misto.cz/komunista.html

Fasista aj komunista patria do basy len v tom pripade ak to propaguju na verejnosti, inak si moze Fasista doma veselo kreslit hakove krize po stenach a tesit sa z toho
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1796 kedy: 10. Apríl , 2013, 11:30:44 »

...A áno, považujem vás za kokotov, pičusov a hlupákov  Zdravíčko

BAN - 3dni. trolinku cez mieru by som povedal.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #1797 kedy: 10. Apríl , 2013, 12:35:24 »

kurnik to si tu uz clovek pomaly ani jedinecny avatar nemoze dat  Bavím sa skvele
Zaznamenané
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #1798 kedy: 10. Apríl , 2013, 12:41:39 »

....to som si nevšimol čo bolo pred tým kvôli tomu avataru, to som si pozrel až teraz Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele ....
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #1799 kedy: 10. Apríl , 2013, 13:00:11 »

kurnik to si tu uz clovek pomaly ani jedinecny avatar nemoze dat  Bavím sa skvele
zarad sa do radu, ovca, a daj si nieco gitarove...   Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 ... 118 119 [120] 121 122 ... 129 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.05 sekund, 23 otázok.