Valla
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 03. Február , 2009, 23:33:36 » |
|
no aj tak to vypada ,že na koncerte ma 10 ludi za sebou čo mu šteluju zvuk a prepinaju .... inač som aj videl ,že niektory pacienti mali dve hlavy jednu na skresleny a druhu na čisty kanal aj to je riešenie ano to je najlepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 03. Február , 2009, 23:33:48 » |
|
no aj tak to vypada ,že na koncerte ma 10 ludi za sebou čo mu šteluju zvuk a prepinaju .... inač som aj videl ,že niektory pacienti mali dve hlavy jednu na skresleny a druhu na čisty kanal aj to je riešenie iba dve
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 03. Február , 2009, 23:34:54 » |
|
iba dve jop tak teda ešte ten crunch ale ten hadam s volume na gitare spravi a su aj ostatne hlavy na yvstavu poukladane alebo prazden boxi na image
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 03. Február , 2009, 23:35:46 » |
|
iba dve je to malo? pod kazdu dve bedne a potom to je rokets
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 30. December , 2009, 11:52:57 » |
|
no 2x TB v krabičke ako hammond(MXR) prepchate :-D
|
|
« Posledná zmena: 30. December , 2009, 16:05:49 od tipek »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 30. December , 2009, 14:53:23 » |
|
vyzera to velmi dobre.... to je ta moja krabicka?
|
|
|
Zaznamenané
|
Respectable people do not write music or make love as a career.
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 30. December , 2009, 15:54:48 » |
|
vyzera to velmi dobre.... to je ta moja krabicka? jj to je ono našiel som čas to sem dat ked som to fotil pri vyrobe , najprv som sa bal že to tam nenarvem . OK rastis, zmenšim ich teedaa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 30. December , 2009, 16:08:57 » |
|
jj to je ono našiel som čas to sem dat ked som to fotil pri vyrobe , najprv som sa bal že to tam nenarvem . vyzera to velmi dobre...maximalne narvate Good Job uz uvazujem nad dalsou ulohou pre teba
|
|
|
Zaznamenané
|
Respectable people do not write music or make love as a career.
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 30. December , 2009, 16:12:58 » |
|
vyzera to velmi dobre...maximalne narvate Good Job uz uvazujem nad dalsou ulohou pre teba ešte ani prve nemaš doma a už dalšie :-D prečo nie :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 30. December , 2009, 16:21:10 » |
|
super, mne nakoniec veci od tipka neboli treba ale aspon som poradil jurinkovi (teda ak sa dobre pametam). vyzera to na super robotu
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 30. December , 2009, 18:02:29 » |
|
pekne Juro,ked su otvorené hranice tak sa pekne stavá len tie šroby na AC jack si mohol dat krajšie a bolo by to tip top. nemohol :-D lebo to je presne rozmer na jack .. keby som to skratil ,jack by proste nepriliehal..... ono su tam 2 podložky keby je material hrubši tenši.... ale tuna tom musel posunut tu samicu ,inak sa nedalo nemestilo by sa to tam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 01. Január , 2010, 14:13:47 » |
|
preco to ma napajanie ? iba kvoli tym 2 ledkam ? to sa neoplati, to by lepsie boli AA baterky a je pokoj a vydrzi to dlho
|
|
« Posledná zmena: 01. Január , 2010, 14:15:47 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 01. Január , 2010, 15:28:02 » |
|
preco to ma napajanie ? iba kvoli tym 2 ledkam ? to sa neoplati, to by lepsie boli AA baterky a je pokoj a vydrzi to dlho
no ved to bude v pedal borde.. a baterky sa tam už nemestia.... ked som to poletoval je tam kopec kablov a nechcem aby sa to otvaralo a manipulovalo tam s niečim....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 01. Január , 2010, 15:46:39 » |
|
medzi tymi prepinacmi je miesto a kable mozes pekne zakryt alebo zviazat dokopy a myslim, ze uzivatel komu to robis bude aj opatrny...len vies, tahat jeden kabel kvoli dvom LEDkam mi pride neefektivne. ale ak je poziadavka na pedal board, tak mi to je jedno, ale hentak by to fungovalo vsade, a spinalo by sa to zasunutim gitaroveho kabla
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 01. Január , 2010, 16:33:34 » |
|
ale ved to je kvazi jedno či mám tahat 2 káble od dc konektora alebo od baterky a+ ten protikus na baterku tiež niečo zabera, baterka samotná tam vokde ale už s tym konektorom nie! a aj keby vošiel tak je to tam už uplne na tesno už by som absolutne nevedel z tych 3pdt swičou tahat tolko kablou.. in a out jack samice su skoro kolko naotčene a na o nich sa už opiera spodok škatule
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|