rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 01. Marec , 2009, 10:48:28 » |
|
...ale nemam dojem, ze by mal iggy zrovna nieco proti pantere ako takej...
nie ? ... no ked to hraju presne tak, ako je original, tak potom je pantera dobry kanal alebo sa znovu pytam a co si ty v zivote nepocul Panteru ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 01. Marec , 2009, 10:54:20 » |
|
dik endy.. jj last chance som myslel.. ti su naslapani
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202
Out of reality
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 01. Marec , 2009, 11:04:51 » |
|
Pretoto mam rad iggiho..ja uz cely sklamany ze nikdo ani len nenapise nepochvali neskritizuje (cest vynimkam) a on to tu jednym prispevkom ozivi na dalsie min 2 strany:)
Mimochodom ako Pantera revival je super....ale podla mna dost nevydareny setlist zahrali hrali take tie panteracke brutality ktore ani ja nezvladam niekedy....Sli neskoro bohuzial lebo prva kapela nechcela zacat kedy mala a kamorthonu to vzdy trochu trva bohuzial...tento krat pretoze sme riesili setlist z osvetlovačom ktremu sme museli vysvetlit ktory song je ktory aby vedel co ma kde robit a este nefungovala vysielacka:whistle: ale dufam ze sa pacilo ludom a dik tym co prisli aj odtialto s fora...sipko s aneurysmou,endy,iggi z boogiesoundu tusim Darthez,,,,neviem nepoznam cas tu vela ale dik ze ste prisli:zdar:
|
|
« Posledná zmena: 01. Marec , 2009, 11:10:24 od omen »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 01. Marec , 2009, 11:41:27 » |
|
omen, jasne ze sa lubilo. poslem Ti potom link s reportom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 01. Marec , 2009, 12:29:16 » |
|
...tento krat pretoze sme riesili setlist z osvetlovačom ktremu sme museli vysvetlit ktory song je ktory aby vedel co ma kde robit ...
cize zato, ze vy ste riesili cosi s osvetlovacom (v Randali ??), tak posledna kapela hrala pre vyprazneny podnik ? charakterne sice proti prvej kapele este stale asi v pohode...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202
Out of reality
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 01. Marec , 2009, 12:47:07 » |
|
Ako ze sa dostali na rad o pol noci...chcel som aby hrali tak o 11tej ....mimochodom ja revival kapely berem iba ako show ....tym nechem nic zle povedat...iba Pantera revival si nemusi robit "meno" ak vedia hrat vzdy na nich pridu ludia bez ohladu na poradie tak isto Intrepid..metallica revival...klude idu posledny a nechaju na seba hodinu cakat...zalezi ako tu show tento druh kapiel pojme...mimochodom chalani s Pantery povedali ze to bol ich najlepsi Bratislavsky koncert;)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 01. Marec , 2009, 12:56:38 » |
|
cize zato, ze vy ste riesili cosi s osvetlovacom (v Randali ??), tak posledna kapela hrala pre vyprazneny podnik ? charakterne sice proti prvej kapele este stale asi v pohode... nie, za to ze prva kapela zacala neskoro, nemal som pocit ze by chlapci z kamorthonu nejak markantne oddialili svoj zaciatok. a bol si tam vobec? ze si dovolis tvrdit taku chujovinu ze posledna kapela hrala pre vyprazdneny podnik? to je dost odvazne moralizovat potom...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 01. Marec , 2009, 13:00:22 » |
|
nie, za to ze prva kapela zacala neskoro, nemal som pocit ze by chlapci z kamorthonu nejak markantne oddialili svoj zaciatok. a bol si tam vobec? ze si dovolis tvrdit taku chujovinu ze posledna kapela hrala pre vyprazdneny podnik? to je dost odvazne moralizovat potom...
o 12 tej tam bolo tolko ludi, ako o 18.30 ? alebo markantne menej ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 01. Marec , 2009, 13:02:33 » |
|
o 12 tej tam bolo tolko ludi, ako o 18.30 ? alebo markantne menej ?
ja som dosiel po 8, do 12 akurat odisli opite deticky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 01. Marec , 2009, 13:06:39 » |
|
ja som dosiel po 8, do 12 akurat odisli opite deticky
takze o 12tej bol Randal plny alebo znacne preriedeny ? a zakomponuj do svojho rozhorcenia este fajciarov...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 01. Marec , 2009, 13:13:05 » |
|
takze o 12tej bol Randal plny alebo znacne preriedeny ?
a zakomponuj do svojho rozhorcenia este fajciarov...
hej boli tam aj fetaci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 01. Marec , 2009, 13:24:48 » |
|
hej boli tam aj fetaci
ty zomres skorej na psychosomaticke problemy z dusevnej nepohody, ako ja na rakovinu pluc
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 01. Marec , 2009, 13:30:17 » |
|
ty zomres skorej na psychosomaticke problemy z dusevnej nepohody, ako ja na rakovinu pluc preco myslis? ja som v klude, to sa ti len zda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proton
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 01. Marec , 2009, 13:42:52 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
the hourglass is never right side up...
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 01. Marec , 2009, 13:43:51 » |
|
nie? nie, pretoze podstatna a vsetko vysvetlujuca cast prispevku je prva polovica vety no ked to hraju presne tak, ako je original, tak potom je pantera dobry kanal ale nebol som na koncerte, tak neviem posudit..len reagujem na iggyho tvrdenie a nasledne reakcie..a mozno vie iggy nieco, co mi nie a pantera je naozaj kanal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|