kaolko
|
|
« Odpoveď #195 kedy: 20. Október , 2009, 20:14:08 » |
|
Brankove sikovne prstiky sa ocitli najnovsie aj v Mirovi Jarosovi a Peti Humenanskej.. musim povedat ze fajn pesnicka.. aj to solicko uplne presne ako ma byt.. cize velka pocta panu Brankovi..teda je to velka pocta pre pana Jarosa, ze mal takeho muzikanta na nahravke
|
|
« Posledná zmena: 20. Október , 2009, 20:15:04 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #196 kedy: 20. Október , 2009, 20:17:00 » |
|
Brankove sikovne prstiky sa ocitli najnovsie aj v Mirovi Jarosovi a Peti Humenanskej.. musim povedat ze fajn pesnicka.. aj to solicko uplne presne ako ma byt.. cize velka pocta panu Brankovi..teda je to velka pocta pre pana Jarosa, ze mal takeho muzikanta na nahravke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #197 kedy: 20. Október , 2009, 20:19:15 » |
|
inak velmi sa mi paci solo zvuk, pocujem tam nejaky fender, ale pan muzikant mi nechce ani zasvet prezradit aky aparat bol pouzity.. vraj by som mu zavidel este a to predsa nechceme
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #198 kedy: 20. Október , 2009, 20:19:43 » |
|
Brankove sikovne prstiky sa ocitli najnovsie aj v Mirovi Jarosovi a Peti Humenanskej..
.. no,napisal si to tak,jak keby ich strčil Mirovi do ..... a Peti do ........
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #199 kedy: 20. Október , 2009, 20:20:36 » |
|
ja viem.. vidis aky som kreativny ze som dokazal vyuzit nazov tejto temy a otocit to na brankovu orientaciu bez toho aby si si nieco vsimol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #200 kedy: 20. Október , 2009, 22:13:38 » |
|
Brankove sikovne prstiky sa ocitli najnovsie aj v Mirovi Jarosovi a Peti Humenanskej.. musim povedat ze fajn pesnicka.. aj to solicko uplne presne ako ma byt.. cize velka pocta panu Brankovi..teda je to velka pocta pre pana Jarosa, ze mal takeho muzikanta na nahravke Ta prva veta je kruta... inak dobrovolne by som tu pesnicku nepocuval, trosku dost nuda. Aj na radiosong. Ta gitara je tam to najzaujimavejsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #201 kedy: 21. Október , 2009, 11:05:27 » |
|
vkusne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #202 kedy: 21. Október , 2009, 11:14:19 » |
|
mne ta pesnicka vobec nevadi aj ked to je Jaro Miros, urcite by som si ju dobrovolne nepustil len tak ze chcem pocuvat nieco, ale neuraza ma, takze v radiu ju prezijem ak ju parkrat do roka zahraju urcite sa mi paci viac nez Urobena pre mna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #203 kedy: 21. Október , 2009, 11:37:35 » |
|
ten "spevak" to je chlap alebo zena ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #204 kedy: 21. Október , 2009, 11:49:05 » |
|
Gitara celkom vkusna, inak dokonale synteticka odroda slovenskeho popiku.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #205 kedy: 21. Október , 2009, 12:44:24 » |
|
Podla mna,najväčší "problem" tejto pesničky su obidvaja protagonisti. Jak Miro,tak Peta su spevaci bez vyrazu.Spievaju bez drajvu,je to take "bojazlivé akokeby sa svojho spevu báli." Celkovo ta skladba je bežna "tuctovka" slov. sceny..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #206 kedy: 21. Október , 2009, 13:01:07 » |
|
mne ta pesnicka vobec nevadi aj ked to je Jaro Miros, urcite by som si ju dobrovolne nepustil len tak ze chcem pocuvat nieco, ale neuraza ma, takze v radiu ju prezijem ak ju parkrat do roka zahraju urcite sa mi paci viac nez Urobena pre mna V radiu by som ju prepol A ci je lepsia ako ta Urobena pre mna? To su take preteky jednookych. To co tu niektori ohrnovali nosom nad Sunlips, tak to je intelektualna svieza moderna proti tymto AOR pesnickam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #207 kedy: 21. Október , 2009, 19:52:22 » |
|
pesnicku nekomentujem, nic pre mna, ale ta gitara je znamenita, lubi sa mi to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
SRV
nováčik
Príspevkov: 14
Stevie Ray Vaughan
|
|
« Odpoveď #208 kedy: 21. Október , 2009, 20:43:03 » |
|
pesnicku nekomentujem, nic pre mna, ale ta gitara je znamenita, lubi sa mi to súhlasím pesnička ako no comment ale tá gitara tam je dosť dobrá hlavne ten záver sa mi páči a Peťa vie dobre spievať, len by to musela vybaliť ona má aj dobrý drive, len do tejto pesničky sa mi to veľmi nehodí a mirošovi ako no comment to nieje spevák...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #209 kedy: 21. Október , 2009, 20:45:19 » |