Branko
|
|
« Odpoveď #495 kedy: 28. November , 2011, 21:00:25 » |
|
cize si mohol vsetkym tu pritomnym usetrit cas klikanim a pokusmi o stihnutie ukazky, ktora nema ziadnu vypovednu lehotu a este je aj nahrata pochybnym sposobom
akym pochybnym sposobom je nahrata ? A vlastne, co ta trapi ? Sak obchadzaj tuto temu dalekym krokom, aj vsetci ostatni, ktorych to nezaujima. Ja si nehonim doma na tom, aby teraz niekto chvalil do nebies a ani neplacem, ak niekto napise, ze napicu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #496 kedy: 28. November , 2011, 21:01:56 » |
|
Ale sak je to jeho tema, nech si sem dava ake ukazky chce.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #497 kedy: 28. November , 2011, 21:03:51 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #498 kedy: 28. November , 2011, 21:03:56 » |
|
cize si mohol vsetkym tu pritomnym usetrit cas klikanim a pokusmi o stihnutie ukazky, ktora nema ziadnu vypovednu lehotu a este je aj nahrata pochybnym sposobom
vypovednu lehotu dostanes zajtra v robote ked si nevyberes ten kolik z riti co ti tlaci na mozog momentalne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #499 kedy: 28. November , 2011, 21:05:10 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #500 kedy: 28. November , 2011, 21:08:25 » |
|
vypovednu lehotu dostanes zajtra v robote ked si nevyberes ten kolik z riti co ti tlaci na mozog momentalne sefov? nemyslim A vlastne, co ta trapi ?
nic, len princip. inde prudis na niekoho, kto robi ukazky aspon poriadne a sam tu potom hodis nieco taketo. sice to uz zacina zavanat argumentom "a co si ty spravil pre slovensky romantizmus?" ale teba snad tiez niekto nenutil vypisovat jak su tie ukazky nahovno a nebavia ta, chapes ..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #501 kedy: 28. November , 2011, 21:09:33 » |
|
a captavy lamb of god cez simulacie je na co dobry? ale zas ano, dana ukazka nema ziadnu vypovednu lehotu, kedze asi nema pracovnu zmluvu
|
|
« Posledná zmena: 28. November , 2011, 21:10:04 od vikur »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #502 kedy: 28. November , 2011, 21:10:44 » |
|
S tou lehotou 4oci pobavil asi kazdeho ako pozeram
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #503 kedy: 28. November , 2011, 21:14:09 » |
|
a captavy lamb of god cez simulacie je na co dobry? nahovno, si to priznam rovno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #504 kedy: 28. November , 2011, 21:32:33 » |
|
zvucik tenucky a tonicek pretiahnuty do nebies, ale inak to je taky celkom zaujimavy charakter a viem si to asi predstavit aj v "naozajstnom" prevedeni. hra zo srdiecka, slape to jak ma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #505 kedy: 28. November , 2011, 21:39:26 » |
|
mne sa to paci jak to hra aj co to hra, nic mi v tom zvuku nejak nechyba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #506 kedy: 28. November , 2011, 23:32:50 » |
|
oooo Dakujem velmi pekne nic, len princip. inde prudis na niekoho, kto robi ukazky aspon poriadne a sam tu potom hodis nieco taketo. sice to uz zacina zavanat argumentom "a co si ty spravil pre slovensky romantizmus?" ale teba snad tiez niekto nenutil vypisovat jak su tie ukazky nahovno a nebavia ta, chapes .. Koho niekoho prudim zas ? To, ze poviem, ze mu to hra vsetko rovnako neznamena, ze negativne kritizujem alebo co. Kde som napisal, ze ma Ola ukazky nahovno ? Skus najst citaciu. To zaujima aj mna. zvucik tenucky a tonicek pretiahnuty do nebies, ale inak to je taky celkom zaujimavy charakter a viem si to asi predstavit aj v "naozajstnom" prevedeni. hra zo srdiecka, slape to jak ma Ano, je tenky, atd... ja viem, ze to je absolutne nepouzitelne na hocijaku nahravku, chcel som len priblizit charakter toho skreslenia. Pokusim sa najblizsie v co najrealnejsich podmienkach robit tie ukazky. A dakujem taktiez, samozrejme.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #507 kedy: 02. Máj , 2012, 22:04:04 » |
|
Kamarat nahrava nejake reklamne jingle do zahranicia, tak ma zavolal nahrat nejake gitary. Je to cele neupravene, nezmastrovane, nic. Len surovina, kratucka. Musicman - Pod PRO (ano, rackovy pod pro , zvuk natoceny za par sekund a som velmi prekvapeny) - Tascam zvukovka, atd...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #508 kedy: 02. Máj , 2012, 22:05:25 » |
|
co to bude za produkt? kravske mlieko?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #509 kedy: 03. Máj , 2012, 01:18:00 » |
|
Kamarat nahrava nejake reklamne jingle do zahranicia, tak ma zavolal nahrat nejake gitary. Je to cele neupravene, nezmastrovane, nic. Len surovina, kratucka. Musicman - Pod PRO (ano, rackovy pod pro , zvuk natoceny za par sekund a som velmi prekvapeny) - Tascam zvukovka, atd... no pecka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|