Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 11:45:45
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Je počet poslucháčov merítkom kvality  (Prečítané 89646 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
predator
Hosť
« Odpoveď #60 kedy: 25. Február , 2009, 12:11:32 »

podla mna všetko uspešne ma svoje opodstatne ,nepadlo to nikomu z neba a ked sa mi niečo nepači nemusi to byt automaticky tym ,že je to zle ,možno tomu nerozumiem ,alebo mne to nechuti, Zdravíčko
Súhlasím, všetko úspešné má svoje opodstatnenie a nikomu to nepadlo z neba. Svätá pravda. Otázne je, nakoľko to opodstatnenie súviselo s hudbou a jej kvalitou  Som frajer  Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #61 kedy: 25. Február , 2009, 12:13:10 »

Toto som tvrdil:

1. Niečo tak subjektívne ako umenie sa nedá hodnotiť nijakým definovaným estetickým technicky definovaným kritériom.
2. Počet ľudí počúvajúcich muziku nespĺňa parametre na objektívne estetické kritérium ani zďaleka.

Beatles a ABBA by sa ľuďom páčili bez ohľadu na to, či boli najpredávanejšími alebo nie. To, že je to umelecká kvalita, ešte nevylučuje, že to je komerčne úspešné a dobre sa to predáva. Bohužiaľ, obrátene to neplatí, ak je niečo dobre predávané, nemusí sa automaticky jednať o umeleckú kvalitu. Dobre sa predávali hudobné diela v rôznej kvalitatívnej stupnici - od hudobných skvostov po sračkový gýč, preto údaj o predávanosti ešte sám o sebe nič nehovorí.
preto si ich kupovali ,lebo sa  pačili a pačili sa pre to lebo boli najlepši?
ta dvojka je zbitočna ved to je jasne načo si to tu rozviril potom z teba urobili tortla..nepiš romany nik to cele nečita a potom si vytvara každy inu pointu Zdravíčko
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #62 kedy: 25. Február , 2009, 12:18:58 »

preto si ich kupovali ,lebo sa  pačili a pačili sa pre to lebo boli najlepši?
ta dvojka je zbitočna ved to je jasne načo si to tu rozviril potom z teba urobili tortla..nepiš romany nik to cele nečita a potom si vytvara každy inu pointu Zdravíčko
Prečo som to rozvíril? Lebo ma baví dávať otázky, o ktorých si väčšina myslí, že sú dávno vyriešené, a v skutočnosti to zďaleka tak jasné nie je ... kto sa miesto zamyslenia nad tým, či fakt sú veci okolo nás tak samozrejmé ako sa javia, snaží urobiť zo mňa trotla, prezentuje iba seba, mne to neublíži  :) Maj sa a nech sa darí  Na zdravie!
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #63 kedy: 25. Február , 2009, 12:27:21 »

Ze sa vam to vobec chce riesit...picoviny jak z dela.
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #64 kedy: 25. Február , 2009, 12:31:31 »

Hovorí sa tomu intelektuálna diskusia ... nie každý vie pochopiť jej zmysel. A zaplať pán Boh za to, že také niečo tu existuje s ľudstvom od začiatku civilizácie. Ináč by sme miesto na internete diskutovali niekde pri ohníčku v jaskyni bez slov, pomocou emotívnych hrdelných zvukov.
« Posledná zmena: 25. Február , 2009, 12:31:58 od Predator » Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #65 kedy: 25. Február , 2009, 12:33:28 »

Ale nehovor...hlavne, ze ty chapes vsetko..asi mas okno do ulice, co?
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #66 kedy: 25. Február , 2009, 12:34:31 »

Ja som netvrdil, že nechápem, prečo tu rozoberáme také veci  :)
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #67 kedy: 25. Február , 2009, 12:36:50 »

Ale ani ja, zlatko .. Cmuk chlapci
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #68 kedy: 25. Február , 2009, 12:38:27 »

Ze sa vam to vobec chce riesit...picoviny jak z dela.
Tak to potom bol niekto iný  Som frajer
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #69 kedy: 25. Február , 2009, 12:38:58 »

Pozorne čítajte, čo píšem, každé slovo má svoj význam ... nechce sa mi vysvetľovať dva dni, ako som to myslel

..kde to mas v popise, tak aj ty citaj, co pisu ini ludia.
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #70 kedy: 25. Február , 2009, 12:39:48 »

Tak to potom bol niekto iný  Som frajer

Ze sa vam to chce ...je to iste ako...neviem preco?   AAAle co..
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #71 kedy: 25. Február , 2009, 12:40:55 »

samozrejme ze predaj svedci o kvalite. kvalitna moze byt hudba, marketing, reklama, xicht, kozy show hocico. ty najlepsi to maju zmaknute vsetko a o to ide. predane platne a to kolko ludi ti dojde na koncert je jedine co mozes zmerat, a vpodstate verim ze kazdy "umelec" chce aby sa pedaval a koncerty boli plne

umelecke reci maju dnes vacsinou ty co sa im nedari  a nikto ich nechape Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 25. Február , 2009, 12:43:00 od Zakky » Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #72 kedy: 25. Február , 2009, 12:43:43 »

samozrejme ze predaj svedci o kvalite. kvalitna moze byt hudba, marketing, reklama, xicht, kozy show hocico. ty najlepsi to maju zmaknute vsetko a o to ide. predane platne a to kolko ludi ti dojde na koncert je jedine co mozes zmerat, a vpodstate neverim ze kazdy "umelec" chce aby sa pedaval a koncerty boli plne

umelecke reci maju dnes vacsinou ty co sa im nedari  a nikto ich nechape Bavím sa skvele

O kvalite čoho? Marketingu? Reklamy? Ksichtu? Alebo ceckov?  :)

S tým druhým tvrdením súhlasím, že tí skutočne dobrí majú zmáknuté všetko. Nič iné som ani netvrdil.

Tretia veta je iba pózou. Nie je to tak. Človek s vkusom si vyberá - aj medzi komerčne úspešnými umelcami nájdeš kvalitu a rovnako aj shit. Gauss nepustí.
« Posledná zmena: 25. Február , 2009, 12:45:40 od Predator » Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #73 kedy: 25. Február , 2009, 12:46:10 »

O kvalite čoho? Marketingu? Reklamy? Ksichtu? Alebo ceckov?  :)

S tým druhým tvrdením súhlasím, že tí skutočne dobrí majú zmáknuté všetko. Nič iné som ani netvrdil.

samozrejme ze aj o kvalite hudby to svedci!! to ze sa to nepaci tebe a pre teba to umenie nieje neznamena, ze to nieje kvalitne. ludia tiez nejsu uplne j*ebnuti aby pocuvali nejake koniny.
« Posledná zmena: 25. Február , 2009, 12:46:44 od Zakky » Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #74 kedy: 25. Február , 2009, 12:47:47 »

samozrejme ze aj o kvalite hudby to svedci!! to ze sa to nepaci tebe a pre teba to umenie nieje neznamena, ze to nieje kvalitne. ludia tiez nejsu uplne jebnutyi aby pocuvali nejake koniny.
Máš pravdu ... trebárs taký Maduar, alebo Army Of Lovers, či trebárs To Unlimited, to boli skutočne málo počúvané formácie. V rádiu si o nich nezavadil, ani v Brave blahej pamäti o nich nenapísali ani čiarku ...
« Posledná zmena: 25. Február , 2009, 12:48:58 od Predator » Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.032 sekund, 23 otázok.