Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 11:57:20
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Je počet poslucháčov merítkom kvality  (Prečítané 89678 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
predator
Hosť
« Odpoveď #90 kedy: 25. Február , 2009, 13:06:53 »

stale ste nevyvratili moje tvrdenie, ze ludia su meritkom kvality  Na zdravie!

trosku to zjednodusim:

predajnost je meritkom komercneho uspechu

komercny uspech je meritkom kvalitneho marketingu

kvalitny marketing je meritkom penazi.

z toho vyplyva, ze kazdy kto ma peniaze sa bude predavat ??

je tu este urcite know how a to ak nemas, tak mozes byt aj Ondrej Hilton.. (a kupit si niekoho kto know how ma)
Asi tak ... dnes sa, oproti časom Beatles a ABBA, dá úspech umelo vyrobiť a kúpiť. A veci, ktoré boli u "starej školy" samozrejmosťou (že čo sa predáva, to musí byť dobré), dávno neplatia. Dnes ak si dobrý obchodník, predáš hocaký hnoj a ešte všetkých presvedčíš, že je to špička.
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #91 kedy: 25. Február , 2009, 13:08:19 »

ja ti sem zacnem pastovat fotky superinteligentnych ludi pre zmenu :)

no ale tych ovela menej, takisto tych, ktori maju aspon podpriemerny hudobny sluch.
tak nerozpravaj ze ludia nie su j*ebnuti. :) praveze vacsina ludi su stado oviec, ktore sa namota na HOCIJAKU koktinu, ktora sa im bude
dostatocne intenzivne a dlho tlacit do hlav z tv, casopicov, billboardov atd.... Na zdravie!
« Posledná zmena: 25. Február , 2009, 13:13:11 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #92 kedy: 25. Február , 2009, 13:12:52 »

tak vyrob hnoj a najdi troho kokota čo ti do toho vrazi prachy  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele to som zvedvy a  myslim take ,že ten hnoj bude hviezda,to sa tu zatial nepodarilo nikomu, lebo ludi nojebeš,hnoj je skoro komplet superstar a tak sa im povačšine aj dari a tym čo dobre je otazka do kedy????hnoj je Mojsej a aj tak sa mu dari v muzike ...
a to ma aj prachy.. Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 25. Február , 2009, 13:14:22 od joe » Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #93 kedy: 25. Február , 2009, 13:13:10 »

no ale tych ovela menej, takisto tych, ktori maju aspon podpriemerny hudobny sluch.
tak nerozpravaj ze ludia nie su j*ebnuti. :) praveze vacsina ludi su stado oviec, ktore sa namota na HOCIJAKU koktinu, ktora sa im bude
dostatocne intenzivne a dlho tlacit do hlav z tv, casopicov, bilboardov atd.... Na zdravie!

suhlas  Na zdravie!
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #94 kedy: 25. Február , 2009, 13:14:53 »

suhlas  Na zdravie!

ze prave na teba a zecka vyslo ze nejste j*ebnuti, to je nahoda  Bavím sa skvele

nuz co ja mam asi smolu  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #95 kedy: 25. Február , 2009, 13:15:10 »

A co keby ste tuto plodnu debatu celu vymazali?  Beeee
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #96 kedy: 25. Február , 2009, 13:16:13 »

ze prave na teba a zecka vyslo ze nejste j*ebnuti, to je nahoda  Bavím sa skvele

ale take v prispevku nie je napisane, vsetko moze byt... Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 25. Február , 2009, 13:16:38 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #97 kedy: 25. Február , 2009, 13:17:18 »

nuz co ja mam asi smolu  Bavím sa skvele

hej vyslo? ja o sebe netvrdim ze niesom j*ebnuty, lebo ja mam praveze papiere na to ze som j*ebnuty  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 25. Február , 2009, 13:23:32 od musicman » Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #98 kedy: 25. Február , 2009, 13:20:25 »

tak vyrob hnoj a najdi troho kokota čo ti do toho vrazi prachy  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele to som zvedvy a  myslim take ,že ten hnoj bude hviezda,to sa tu zatial nepodarilo nikomu, lebo ludi nojebeš,hnoj je skoro komplet superstar a tak sa im povačšine aj dari a tym čo dobre je otazka do kedy????hnoj je Mojsej a aj tak sa mu dari v muzike ...
Ak by superstaristi nevynášali, nepchali by ich všade - napriek tomu, že je to väčšinou o ničom. Ak do nich ale niekto tie prachy pchá, dokazuje to, že aj na hnoji sa dá trhnúť dobrý bakšiš.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #99 kedy: 25. Február , 2009, 13:20:33 »

ved ten co do toho vraza prachy si vyrata ci sa mu vratia alebo nie. nehodi ich do kanala. a ked sa mu vratia a zarobi na sracke tak podpori sracku a nie umenie na ktorom prerobi.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #100 kedy: 25. Február , 2009, 13:21:15 »

Asi tak ... dnes sa, oproti časom Beatles a ABBA, dá úspech umelo vyrobiť a kúpiť. A veci, ktoré boli u "starej školy" samozrejmosťou (že čo sa predáva, to musí byť dobré), dávno neplatia. Dnes ak si dobrý obchodník, predáš hocaký hnoj a ešte všetkých presvedčíš, že je to špička.
uz aj Beatles a abba boli o marketingu !!
velmi zname vystupenie beatles v televizii kde boli vsetci rovnako ostrihani a obleceni a babenky odpadavali, ved to je marketingovy tah asi najvacsi v hystorii !!
dovtedy nic podobne v takom meritku nebolo a zrazu v TV odpadavaju baby z neakych Liverpoolcanov..
Zaznamenané

FALLGRAPP
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #101 kedy: 25. Február , 2009, 13:21:53 »

celu nie, rozdelit a pramazat tie blbosti co sem podaktorí pisu
Zaznamenané

FALLGRAPP
Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #102 kedy: 25. Február , 2009, 13:22:51 »

ved ten co do toho vraza prachy si vyrata ci sa mu vratia alebo nie. nehodi ich do kanala. a ked sa mu vratia a zarobi na sracke tak podpori sracku a nie umenie na ktorom prerobi.

musicman, ty si rodeny producent Bravooo
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #103 kedy: 25. Február , 2009, 13:23:09 »

Ale tam bol aspoň ten pomer marketing/muzika v poriadku ... dnes sa hodne stlačila latka dole v neprospech umenia a v prospech biznisu.
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #104 kedy: 25. Február , 2009, 13:23:58 »

jasne ze sa moze cela tema zmazat, len vydrz do piatej, kym vacsine skonci pracovna doba Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 23 otázok.