Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 06:38:15
Strán: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Je počet poslucháčov merítkom kvality  (Prečítané 88773 krát)
0 užívateľov a 41 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #375 kedy: 03. Marec , 2009, 14:21:37 »

Nie je ... v opačnom prípade tu asi nikto na tomto fóre nerobí hudbu, čo za dačo stojí. A to sa mi nezdá  ?§!.  :)

akoze tu nikto nepredava na slovenske pomery slusne pocty nosicov a nechodi na neho na slovenske pomery slusne mnozstvo ludi ?
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #376 kedy: 03. Marec , 2009, 14:21:43 »

Je počet poslucháčov merítkom kvality Huh!?
je Zdravíčko........................................................... .neviete k veci odpovedat romanonezmyslovpisci??? Bacha na vec kamo!

ono je to zlozitejsie: je (niekedy) a nie je (dost casto). Byt popularny a robit kvalitu su dve veci. Obcas to vyjde, ale castejsie su v mediach slabe odvary, ktore sa vezu na vlne popularity a s jej koncom aj zmiznu (cim nechcem povedat, ze trvacnost=kvalita). Vlny popularity su podla mna aj ked nie umelo vytvorene (podla mna su aj take pripady), ale minimalne umelo podporene s cielom, zhodnotit na trhu (predat) svoj produkt (skupina, interpret) co najlepsie. Snazil som sa byt strucny Na zdravie! Bavím sa skvele
Zaznamenané
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #377 kedy: 03. Marec , 2009, 14:23:30 »

By som povedal že merítkom kvality je kvalita  Žmurk Určite nie počet posluchačov
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
predator
Hosť
« Odpoveď #378 kedy: 03. Marec , 2009, 14:24:17 »

akoze tu nikto nepredava na slovenske pomery slusne pocty nosicov a nechodi na neho na slovenske pomery slusne mnozstvo ludi ?
No pokiaľ viem, na tomto fóre nie je ani Desmod, ani IMT Smile, ani No Name ... môžem sa ale mýliť. Preto píšem to "asi"   Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #379 kedy: 03. Marec , 2009, 14:24:31 »

By som povedal že merítkom kvality je kvalita  Žmurk Určite nie počet posluchačov

pocet posluchacov je jedine, co sa da realne zmerat. vsetko ostatne su len nejasne hmly a subjektivne dojmy.
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #380 kedy: 03. Marec , 2009, 14:24:44 »

Presne tak.
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #381 kedy: 03. Marec , 2009, 14:24:53 »

Problemom je, ze kvalita hudby sa neda vyjadrit v peniazoch. To je len tato doba taka, ze sa snazi odmerat peniazmi nieco, co sa peniazmi hodnotit neda. Umenie, je dost abstraktna vec, aj ked nie natolko, aby sa nedala hodnotit. Ale brat to cele ako biznis je chyba v zmysle posudzovania "kvailty". Namalovat obraz, nakrutit kvalitny film, urobit kvalitnu muziku a zarabat na tom, su dve odlisne veci Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #382 kedy: 03. Marec , 2009, 14:26:19 »

No pokiaľ viem, na tomto fóre nie je ani Desmod, ani IMT Smile, ani No Name ... môžem sa ale mýliť. Preto píšem to "asi"   Bavím sa skvele

tym "slusne" mnozstvo som nemyslel "mega" predaje (zase na slovenske pomery)...
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #383 kedy: 03. Marec , 2009, 14:26:28 »

Kvalita je aj Malmsteen a kolko ľudí ho počúva? viac ako Rihanu? Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
predator
Hosť
« Odpoveď #384 kedy: 03. Marec , 2009, 14:26:37 »

pocet posluchacov je jedine, co sa da realne zmerat. vsetko ostatne su len nejasne hmly a subjektivne dojmy.
To, že vieš reálne zmerať A, ešte neznamená to má nejaký odôvodnený súvis s B  :) logika nepustí.
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #385 kedy: 03. Marec , 2009, 14:27:18 »

Chvalabohu  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #386 kedy: 03. Marec , 2009, 14:27:42 »

To, že vieš reálne zmerať A, ešte neznamená to má nejaký odôvodnený súvis s B  :) logika nepustí.

ziadnu logiku v tom, co si teraz napisal nevidim...
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #387 kedy: 03. Marec , 2009, 14:29:29 »

ziadnu logiku v tom, co si teraz napisal nevidim...
Porozmýšľaj ešte trošku ... ťažko hľadať súvis vo veciach, ktoré súvis nemajú.
Zaznamenané
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #388 kedy: 03. Marec , 2009, 14:30:19 »

Umenie ako také odmietam merat akýmkolvek metrom aj počtom posluchačov či návštevníkov.V muzike sa budem držat svojho subjektivného dojmu a treba aj tej nejasnej hmly.Muzika nieje spartakiada.
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #389 kedy: 03. Marec , 2009, 14:31:51 »

Porozmýšľaj ešte trošku ... ťažko hľadať súvis vo veciach, ktoré súvis nemajú.

cize to, co sa vo svete momentalne predava a pusta uplne najmasovejsie nie je kvalitne ? co tomu chyba ? je to objektivne falosne ? ma to objektivne nekvalitny zvuk ? su v tom pocut objektivne lacne alebo nekvalitne nastroje ? je to objektivne pocutelne robene nakolene ? alebo v com je ta nekvalita ?
Zaznamenané
Strán: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.07 sekund, 23 otázok.