Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 08:38:58
Strán: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Je počet poslucháčov merítkom kvality  (Prečítané 88915 krát)
0 užívateľov a 15 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #570 kedy: 01. Apríl , 2009, 08:29:57 »

niesi ty nahodou umelec? Bavím sa skvele
to ma Rastis naučil čo mu nesedi je pre buzerantov Bavím sa skvele
hlavne umenie nech riešia za sto rokov čo bolo alebo nebolo nie teraz barzaky pseudomudrlant  Bavím sa skvele
Mates vymaž to a bude najmudrejšie čo si za svojho života urobil Na zdravie!
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #571 kedy: 01. Apríl , 2009, 08:31:11 »

nieco podobne tusim tvrdil aj Hitler po tom, co zistil, ze s tym malovanim to velmi nevie Bavím sa skvele
a lahlo 50milionov ludi
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #572 kedy: 01. Apríl , 2009, 08:31:38 »

To by sme museli otocit cely svet naopak (na tu spravnu stranu) ?§!.

ano, to je bohuzial fakt Zdravíčko
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #573 kedy: 01. Apríl , 2009, 08:32:20 »

a lahlo 50milionov ludi
mal radsej ostat pri tom nestastnom malovani
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #574 kedy: 01. Apríl , 2009, 09:21:56 »

joe, nie je obchodnik ako obchodnik. Ak je to v poradi: nieco vyprodukujem a paci sa to, je to OK. Ak je to v poradi: vyprodukujem nieco take, co sa bude pacit a potom to predava, to uz pre mna OK nie je. Ten prvy priklad je celkom normalny a prirodzeny proces a ten druhy je podkladanie sa masovemu vkusu. V podstate ani na tom nic zle nie je, ale s umenim to nema nic spolocne Bacha na vec kamo! Ja som netvrdil, ze mam rad metal a ze nemam rad pop. To som akoze kde mal povedat. Aj v pope je spusta dobrych veci a urcite aj metale. Mne vadi cisto obchodna kalkulacia, vdaka comu sa na svet niektori pozeraju iba cez obchodnicke okuliare...a to v konecnom dosledku skodi - v umeni, v sporte, vo vsetkom, vole Na zdravie!

mozno by sme boli prekvapeni kolko uctievanych umelcov robi veci prvoplanovo  Zdravíčko
co napriklad ten queen co sem rasto dal - je to umenie, gyc, alebo co je to?

velmi vela ludi odsudzuje nieco co je popularne uz len preto ze to je popularne a ma pocit ze zaner ktory pocuva kapela a jeden clovek je vrchol nezkazenej dokonalosti.
z coho ten cisty umelec ktory produkuje od srdca vlastne zije? nekalkuluje aj on tak trochu nahodou aby sa uzivil?
staci sa nad to cele tak trochu povzniest a je po probleme, lebo toto nevedie nikam  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #575 kedy: 01. Apríl , 2009, 09:43:58 »

jasne, ze je vela umelcov, ktori pisu prvoplanove veci, ved aj ten Queen, co je tu pichnuty je toho prikladom. Ja si myslim, ze nejde o to, ze sa umelec neuzivi, ja si myslim, ze sa uzivi. Je len rozdiel medzi levelom "uzivit sa" a byt "super hviezda", resp. robit vsetko pre to, aby sa dana vec pacila, liezt do prdele masovemu vkusu, resp ho spoluvytvarat...ved pri vsetkej ucte, ani ten Queen to nemal zapotreby, priznajme si to. Jasne, ze sa treba povzniest, ale snad mozme diskutovat. Ved vsetky tie javy, ktore sprevadzaju tuto kulturu mozu byt zaujimave a teda aj podnetom na diskusiu.
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #576 kedy: 01. Apríl , 2009, 10:03:32 »

"Umenie je úniková aktivita, ktorá nahradzuje pravé ukojenie pohlavného pudu. Umelcova radosť z tvorenia je náhrada úspešnej súlože. Umelec je úchylná, nezdravá osobnosť "   FREUD
« Posledná zmena: 01. Apríl , 2009, 10:04:19 od udry » Zaznamenané
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #577 kedy: 01. Apríl , 2009, 10:06:16 »

"Umenie je úniková aktivita, ktorá nahradzuje pravé ukojenie pohlavného pudu. Umelcova radosť z tvorenia je náhrada úspešnej súlože. Umelec je úchylná, nezdravá osobnosť "   FREUD

to je stara znama vec Žmurk
Zaznamenané
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290

on a journey to become a musician...

« Odpoveď #578 kedy: 01. Apríl , 2009, 10:29:11 »

to je stara znama vec Žmurk
znamejsia vec je ze freud rozpraval casto kktiny  Zdravíčko
Zaznamenané

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
And you are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun.
cubaka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 456

« Odpoveď #579 kedy: 01. Apríl , 2009, 10:43:46 »

a tak sa to aj vacsinou teraz casto berie  Na zdravie!
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #580 kedy: 01. Apríl , 2009, 10:46:57 »

znamejsia vec je ze freud rozpraval casto kktiny  Zdravíčko

ano, Freud sa aj podla mna berie v kruhoch jeho kolegov psychiatrov s rezervou. Aj ked mal v mnohych veciach pravdu, vsetko videl cez rovnaku optiku. Ono, vzdy je lepsie argumentovat Freudom (aj ked tento argument este nic nedokazuje okrem ludskej prirodzenosti), ako keby mala tato debata sklznut do vulgarnosti a na uroven pivnej debaty... Na zdravie!
Zaznamenané
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290

on a journey to become a musician...

« Odpoveď #581 kedy: 01. Apríl , 2009, 10:55:56 »

niekedy je lepsia pivna debata s overenymi argumentami  Som frajer hlavne preto, ze tam je pivo  Na zdravie!
Zaznamenané

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
And you are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun.
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #582 kedy: 01. Apríl , 2009, 11:11:42 »

niekedy je lepsia pivna debata s overenymi argumentami  Som frajer hlavne preto, ze tam je pivo  Na zdravie!

to s tym pivom, to beriem Na zdravie! Ale kvalita debaty je priamo umerna kvalite diskuterov. V opacnom pripade to kvalita piva nedokaze vyrovnat Je to frajer
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #583 kedy: 01. Apríl , 2009, 11:25:39 »

jasne, ze je vela umelcov, ktori pisu prvoplanove veci, ved aj ten Queen, co je tu pichnuty je toho prikladom. Ja si myslim, ze nejde o to, ze sa umelec neuzivi, ja si myslim, ze sa uzivi. Je len rozdiel medzi levelom "uzivit sa" a byt "super hviezda", resp. robit vsetko pre to, aby sa dana vec pacila, liezt do prdele masovemu vkusu, resp ho spoluvytvarat...ved pri vsetkej ucte, ani ten Queen to nemal zapotreby, priznajme si to. Jasne, ze sa treba povzniest, ale snad mozme diskutovat. Ved vsetky tie javy, ktore sprevadzaju tuto kulturu mozu byt zaujimave a teda aj podnetom na diskusiu.

co je na masovom vkuse take strasne zle? ze nelubi gitaru?

Zaznamenané

o-yep sro
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #584 kedy: 01. Apríl , 2009, 11:41:07 »

pista 58: a co je na nom dobre? Ved ja neplacem za gitarou...aj ked neskryvam svoje rozcarovanie nad tym, ze napr. sola su casto v radiach vynechavane. Masovy vkus je podla mna nieco, co sa v podstate zamerne vytvara s cielom posuvat poredajne cisla vyssie. Ja v tom vidim iba biznis, aj ked nie bez vynimky.
Jedna vec je slobodna tvorba a druha vec je stat sa mainstreamovym interpretom. Za normalne povazujem, ak sa pomocou svojej tvorby uplatnim v biznise a za nesympaticke povazujem ak sa tvorba prisposobuje maistreamu, len aby ten-ktory interpret bol/ ostal na vrchole. Ved je to stary a znamy pribeh mnohych skupin.
Ak si vezmeme napr. Genesis - od nepochybne kvalitnej hudby presli smutnou cestou az k takmer diskotekovym veciam, rozpad Europe - za tym stal tlak na dalsie a dalsie Final Countdown, az doslo k vnutornym nezhodam a odchodu J. Noruma a neskor doslo k uplnemu rozpadu skupiny. Takychto pribehov je strasne vela a podla mna je v konecnom dosledku za tym stale to iste: snaha zarabat co najviac za kazdu cenu, pripadne tlak okolia k tomu aby skupina robila komerciu, ktora sa dobre predava...Cize, odpovedz si sam na svoju otazku... Ja viem, ze asi nic nezmenim, len poukazujem na tu menej privetivu stranku veci. Pisal som tu o ovplyvnovani a mafianskych praktikach, ved sa netvarme, ze take v tejto brandzi neexistuje a ze vsetko tu prebieha fajnovo v sulade s trhovymi principmi, lebo to nie je pravda
Zaznamenané
Strán: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.128 sekund, 23 otázok.