Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 11:35:47
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: youtube-divne pazvuky. copyright issue, alebo môj problém?  (Prečítané 2571 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« kedy: 01. Marec , 2009, 10:42:09 »

pri niektorých videách na YT mi sem tam tak dívne pískne, pípne, alebo ako to nazvať. inde mi to nerobí, iba YT. je to krok yt voči copyrightu, alebo mám ja nejaký problém? skúšal som preinštalovať flash player, nepomohlo...

prikladám nahrávku... robené mobilom, naschvál som to nerobil z hudbou, aby to bolo v pohode počuť.

* youtubexxx.mp3 (97.27 KB - stiahnuté 214 krát.)
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1 kedy: 01. Marec , 2009, 10:47:14 »

Taketo lupance/glitches robia poskodene mp3 subory. A ked som mal 486tku a aby som prehral mp3, mal som kvalitu dekodovania nastavenu na najmensiu, tak to tiez take robilo. A v niektorych poskodenych hlavne video suboroch to robi, ked preskakujes v case.

Nezda sa mi, ze by prave takymto sposobom sa snazili znehodnotit tie nahravky.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2 kedy: 01. Marec , 2009, 10:48:51 »

nemate doma andulku? ja som vcera napriklad sedel vecer za kompom a furt som pocul vonku zvuky zavodov a toho ako pneumatiky drnu asfalt, postavim sa k oknu, pozeram, divne.. otocim sa a tam vidim brata ako drti need for speed na notebooku na nizkej hlasitosti aby ma nerusil.. (bez srandy teraz) :)
« Posledná zmena: 01. Marec , 2009, 11:01:56 od kaolko » Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #3 kedy: 01. Marec , 2009, 10:49:35 »

pri niektorých videách na YT mi sem tam tak dívne pískne, pípne, alebo ako to nazvať. inde mi to nerobí, iba YT. je to krok yt voči copyrightu, alebo mám ja nejaký problém? skúšal som preinštalovať flash player, nepomohlo...

prikladám nahrávku... robené mobilom, naschvál som to nerobil z hudbou, aby to bolo v pohode počuť.

ved daj link na video, pri ktorom to robi a hned budes vediet ci je chyba u teba...
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
johnzo
stály hosť

« Odpoveď #4 kedy: 01. Marec , 2009, 11:03:07 »

takže, robí to aj napr. v škole, u kamaráta, ale napr. v netke nie. som z toho jeleň.

to s tým copyrightom som to len tak strelil. a vždy je glitch inde. niekedy aj vôbec. ?§!. dosť to ruší, hlavne o polnoci keď niečo pozerám, ako ste si mohli všimnúť, je to podstatne hlasnejšie ako ostatok videa...

u mňa chyba na 90% nebude.
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
[/quot
Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #5 kedy: 01. Marec , 2009, 11:05:10 »

takže, robí to aj napr. v škole, u kamaráta, ale napr. v netke nie. som z toho jeleň.

to s tým copyrightom som to len tak strelil. a vždy je glitch inde. niekedy aj vôbec. ?§!. dosť to ruší, hlavne o polnoci keď niečo pozerám, ako ste si mohli všimnúť, je to podstatne hlasnejšie ako ostatok videa...

u mňa chyba na 90% nebude.

no ved len daj link, kde to robi, zaujima ma to, ze ci bude aj mne. Zdravíčko
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
johnzo
stály hosť

« Odpoveď #6 kedy: 01. Marec , 2009, 19:52:24 »

robí mi to napríklad pri klipe meshuggah bleed.  Na zdravie! je tam len jeden pokiaľ viem, nemám čas to teraz hľadať.  Na zdravie!
Zaznamenané

[/quot
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #7 kedy: 01. Marec , 2009, 19:54:49 »

za ten cas, co si tuto vetu napisal, uz by si ten link aj nasiel a aj sem poslal  Žmurk
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 01. Marec , 2009, 19:55:59 »

robí mi to napríklad pri klipe meshuggah bleed.  Na zdravie! je tam len jeden pokiaľ viem, nemám čas to teraz hľadať.  Na zdravie!

tento, hej?

tak to mi funguje krasne bez pazvukov. Zdravíčko
Zaznamenané

johnzo
stály hosť

« Odpoveď #9 kedy: 01. Marec , 2009, 19:59:28 »

presne ten.

a sorry mario, ale nemám náladu teraz na nič. ale nechcem to tu rozoberať. Je mi do plaču
Zaznamenané

[/quot
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #10 kedy: 01. Marec , 2009, 20:00:24 »

presne ten.

a sorry mario, ale nemám náladu teraz na nič. ale nechcem to tu rozoberať. Je mi do plaču

nie ved, pohode - asi ta buracka co ? si v pohode ?
Zaznamenané

lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #11 kedy: 01. Marec , 2009, 20:06:59 »

no mne robi youtube tiez divne veci posledne dni. raz mi dokonca padol cely browser. mozno nejaka chyba vo flashi alebo na strane youtube (chybny stream)
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.087 sekund, 23 otázok.