Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 00:17:01
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako vlastne nahravat?  (Prečítané 60971 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #225 kedy: 17. Október , 2010, 13:24:48 »

vo zvukovke respektive v nastavenaich nejakeho jej interneho mixeru.
Zaznamenané
gm_viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

« Odpoveď #226 kedy: 17. Október , 2010, 13:30:38 »

idem to tam nejako poriesit
ked som tam mal vypnuty direct monitoring neisiel mi ziaden signal, ale zas cital som na jednom webe ze nejdu efekty prave vtedy ked je to zapnute :) cize dost vesele, netusim co s tym :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #227 kedy: 17. Október , 2010, 13:33:48 »

ak mas zapnuty input monitoring, nic zo stopy nehra, len to, co je privedene zvonku na nu. a vtedy by to malo hrat so vsetkymi FX, co su na stope nahodene.
Zaznamenané
gm_viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #228 kedy: 17. Október , 2010, 13:39:16 »

monitoring gitary mi ide, ale ten signal neprebieha cez tie veci co su tam priradene cez inserty, mam tam napr. guitar rig a vidim ze signal donho nejde..
hned ako vypnem nahravanie, pustim stopu uz tam ide signal a efekt funguje :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #229 kedy: 17. Október , 2010, 13:56:11 »

to znamena ze Ti monitoring nejde, len presluch direct signalu, ktory by Ti nemal hrat vobec. bez do toho mixeru zvukovkoveho, ze co tam mas ponastavovane...
Zaznamenané
gm_viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #230 kedy: 17. Október , 2010, 14:22:40 »

ten presluch mi ide lebo tam mam vytiahnutu stopu, volume inputu na tom mixe co je ku karte..
takze som to stiahol dole, presluch zmizol...
opat funguje az ked zapnem monitoring..cize to funguje az do tohto bodu :)
 ked priradim efekt ziadna zmena, hra to stale len cisty signal :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #231 kedy: 17. Október , 2010, 15:40:43 »

tak to tazko radit potom... mas tam nastavene seriozne asio karty v settingsoch ? predtym Ti to islo niekedy ?
Zaznamenané
gm_viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #232 kedy: 17. Október , 2010, 16:55:26 »

jasne, vsetko mam nastavene ako ma byt, v inych programoch mi to funguje bez problemov, len v tom nuende nie :)
skusim to este na notebooku, ci mi to tam pojde, netusim co tomu moze byt :)
Zaznamenané
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #233 kedy: 10. November , 2010, 23:52:24 »

Vysvetlite mi niekto trochu tie FX busy v DAWoch, co som pocital po nete tak pointa by mala byt aby sa na kazdy track nedaval zvlast jeden plugin kedze sa da dat naraz v buse nie?

ale ked chcem ten isty plugin mat na viacerych trackoch inak nastaveny tak potom co?
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #234 kedy: 11. November , 2010, 09:00:02 »

efekty sa rozdeluju na insert effects a send effects, toto co ty pises su send effects, ked nejaky efekt mozes poslat na viac trackov naraz..tyka sa to napr. reverbu alebo delayu, das si napr. reverb na bus a posielas ho na jednotlive tracky a tam si volis pomer dry/wet. Ale ked chces pouzit na nejaky track ine nastavenie reverbu, napr. mas na buse hall a chces pouzit room, tak to si musis na iny bus dat dalsi reverb, v tomto pripade ten room..alebo ho mozes dat aj priamo na track, pokial ho chces pouzit iba cisto na ten jeden track...

...vsetko je na youtube, ak vies po anglicky a mas to tam aj s obrazkami
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #235 kedy: 11. November , 2010, 10:28:17 »

Vysvetlite mi niekto trochu tie FX busy v DAWoch, co som pocital po nete tak pointa by mala byt aby sa na kazdy track nedaval zvlast jeden plugin kedze sa da dat naraz v buse nie?

ale ked chcem ten isty plugin mat na viacerych trackoch inak nastaveny tak potom co?

do busov (podskupin) posielas stopy, ktore chces mat nejakym sposobom pokope, napriklad za ucelom spolocneho efektovania alebo kludne aj za ucelom spolocnej moznosti upravy hlasitosti... trebars bicie ak mas nahrate samostatne po skobkoch vo vela stopach, tak ich posles do jednej spolocnej podskupiny, aby si ich mohol pri mixazi dat hlastnejsie / tichsie jednou sablou, miesto desiatich napriklad...
Zaznamenané
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #236 kedy: 11. November , 2010, 10:31:31 »

Ja do groupy dávam konvolúciu a aparáty ťahám zo stôp, neviem či je to správne riešenie, ale funguje to  ha ha ha
Zaznamenané
1pablo
Hosť
« Odpoveď #237 kedy: 12. November , 2010, 15:24:39 »

zdravim skusal som podla youtube automatizaciu v cubase a jaksi neuspesne, potreboval by som zautomatizovat jedno kolečku z VST a nechcelo to zapisat možte mi pls v skratke povedat postupnost krokov ? rsp ci je mozne pouzit na automatizaciu hocijake kolecko z VST jednalo sa konkretne o cute pri synte kde by som potreboval postupne naberanie

dik za navod
Zaznamenané
1pablo
Hosť
« Odpoveď #238 kedy: 17. December , 2010, 07:30:12 »

Zdravím mam malý problem mám motu 828 mk2 zvukovku a rad by som do nej napchal naraz slúchatka aj odposluchy ako to mozem spravit ked to ma len jeden phone output a potom vzadu main output na dva mono jacky?  je to mozne neako bez mixaku?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #239 kedy: 02. Január , 2011, 16:37:59 »

Hosi, potreboval by som poradit. Mam doma Zoom H4, take nahravatko. Ale mam mensi problem, ze nejde mi ziadny signal cez dva inputy. Chcem skusit nahrat preamp, z ktoreho idu dva outputy. Dal som priamo do Zoom H4, nastavil som IN1&IN2 (povodne bol MIC) a stale nic... proste nejde tam ziadny signal. Vie niekto poradit, ako to nastavit ? Vdaka.

http://www.audio-ideas.com/reviews/digital-sources/digital-processors/zoom-h4-recorder.html

http://www.zoom.co.jp/english/products/h4/

Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.032 sekund, 23 otázok.