Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 05:52:12
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 22 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Chiki Liki Tu-a  (Prečítané 74808 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #135 kedy: 13. December , 2005, 10:41:31 »

Jimi Cimbala napísal:
Citácia
RASTIS-Prosim ta zamkni to tu.....

Krista nejde to Žmurk. Ale neva - pokecajme. Toto je presne o klapkach na ociach - nieco na mna posobi divne alebo to neviem pochopit, tak idem a napisem to najzdrcujucejsie hodnotenie, akeho som schopny. Klapky na ociach u mizikanta su horsie, ako iba 2 prsty na sola:evil:. Ma som na Chiki-liki tiez skorej horsi nazor, kym som ich videl nazivo a vypocul si toho viac. Je to kapela s namakanou rytmikou, vynikajucim drive, dobrymi napadmi ... aj ked trochu uletenym spevom...
Zaznamenané
Duri112
pravidelný návštevník
Príspevkov: 217

« Odpoveď #136 kedy: 14. December , 2005, 08:31:50 »

no ja si myslim, ze Chiki su maximalne super...pocul som od nich vela veci a su genialne!!!Koncerty - taku show nerobi snad ziadna kapela. Chiki a Horkyze Slize robia zo slovenksych kapiel najlepsiu show na koncertoch...Laska moja kde si nie je urcite hit z ich iniciativy...viete ako to na Slovensku chodi, ked je nieco taketo media to hned zoberu, zarabaju na tom, zvonenia, reklama a na vsetko podobne to vyuzivaju. Chiki maju skvele pesnicky, show 1 000 000 bodov, su proste skveli!!!
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #137 kedy: 14. December , 2005, 08:43:11 »

Ja si myslím že všetkého veža škodí a ani športové podujatie ma nik nedonúti pozerať.
Ale vidieť to naživo je celkom zábava a dá sa dobre pred pôdiom zrelaxovať. Nemám voči takejto muzike nič ale do playlistu na počúvanie by som ich určite nezaradil;)

Naposledy upravil admin, : 14.12.2005 o 08:52
Zaznamenané

tatko fóra
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #138 kedy: 14. December , 2005, 09:17:11 »

V tomto som podobny, doma si to nepustim, ale na zivo si to rad pozrem. Tazko sa hlada dalsia tak dobre zohrata kapela. A dobrych napadov maju mnohoooo. :)
Zaznamenané

Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #139 kedy: 14. December , 2005, 11:53:58 »

...ked som ich videl prvy krat,tak som nevedel co od nich cakat...ale milo ma prekvapili a fandim im.
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #140 kedy: 14. December , 2005, 12:25:31 »

...dlho som si o nich myslel, ze su to len nejaki recesisti-amateri, ale skutocne su to vyborni, vyhrani muzikanti...

..najviac sa mi lubi Dakujem Soza... \"..z letiska zdravi Kamil Peteraj, z letiska zdravi Kamil Peteraj...\"

haluz ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané
5o
pravidelný návštevník
Príspevkov: 747

« Odpoveď #141 kedy: 14. December , 2005, 23:14:20 »

Jimi Cimbala napísal:
Citácia
Ja uplne zasnem!Chiki-liki je jedna NAMAKANA kapela s dobrym zvukom dobrymi instrumentalnimi vykonmi /to nie je,len laska moja kde si,vazeni!/ a skvelym live vystupovanim.A porovnavat ich s nocaden?  HA!  To snad nemyslite vazne!

UUUplne suhlasim!! videl som ich na festoch a ta ich rytmika pekne \"berie\"! Texty a dalsie veci su recesia ,ktora tiez udava ,ze ich hudba nie je na vazne pocuvanie doma v kresle po sediacky! Na festoch su pre mna vzdy naslapane strhujuce zabavne a uvolnujuce ladenie.
Zaznamenané

Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60
Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
stipec
nováčik
*
Príspevkov: 22

« Odpoveď #142 kedy: 18. November , 2006, 16:19:05 »

inak s tym Kamilom Petarajom, myslim ze oni to myseli takto: z letiska vas zdravi Kamil, Peter aj ....a co sa tyka petrusku, polovicu z tohto fora by na gitare sfukol
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #143 kedy: 18. November , 2006, 17:02:08 »

myslim ze netreba pisat koho by sfukol a koho nie,tu na fore su chalani ktori vedia zahrat tiez poriadne mastenice,ale o to v konecnom dosledku nejde. som velky fanda chiki liki a mam na nich rad najme to, ze su tazko nad vecou. kym ludia si na forach nadavaju a jedni odsudzuju druhych v dohadoch ci je vlastne chiki hudba alebo sracka, tak oni sa len smeju a spievaju si SALALALA!
Zaznamenané

o-yep sro
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533

Tiez znamy ako don corleone.

« Odpoveď #144 kedy: 18. November , 2006, 21:18:06 »

Chiki- liki sú jediná slovenská kapela, ktorú počúvam. Nenapodobitežné. Originálne. Geniálne. Rodina si túto skupinu vežmi váži- Sonny si to púšťa stále dookola a o Michaelovi ani nehovorím...
Zaznamenané

RED DEBILS
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533

Tiez znamy ako don corleone.

« Odpoveď #145 kedy: 18. November , 2006, 21:19:57 »

stipec napísal:
Citácia
inak s tym Kamilom Petarajom, myslim ze oni to myseli takto: z letiska vas zdravi Kamil, Peter aj ....a co sa tyka petrusku, polovicu z tohto fora by na gitare sfukol

No práveže oni mysleli Kamila Peteraja, len v booklete je to rozdelené, aby im nič nemohli:laugh: . Sú to proste šibali;)
Zaznamenané

RED DEBILS
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #146 kedy: 19. November , 2006, 16:05:57 »

Je to prastara slovna hracka, inak je asi dost jedno, co ako kedy kto myslel...
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #147 kedy: 19. November , 2006, 23:03:21 »

Maju ozaj dobre riffy a melodie na slovenske pomery, a aj solo sa obcas pritrafi, aj ked o tych to moc nie je, je to fajn, originalna kapela, aj ked je smutne ze sa presadili do mainstreamu vdaka total reces skladbe Laska moja kde si, a vdaka tomu si vysluzili zatratenie od vela ludi ktori si ich hned vdaka tomu zaradia do skatulky recesistickych hudobne nezaujimavych kapiel...
Videl som ich 2 krat nazivo a ich vykon sa mi dost pozdaval. Btw ich basak/spevak mal strasne velke hovado hlavu HK...
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #148 kedy: 19. November , 2006, 23:07:23 »

plichto napísal:
Citácia
. Btw ich basak/spevak mal strasne velke hovado hlavu HK...

zatial som ho vzdy videl iba s hlavou behringer ...
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #149 kedy: 20. November , 2006, 11:45:29 »

nie som si isty ci lubo petruska nehra (aspon na koncertoch) na nejakej kopii marshall (designovo sa to na marshall podoba len som zaregistroval absenciu marshall loga) a myslim, ze martin visnovsky s lubom hraju na gitarach od kamila grebena.. ked su v KE tak vzdy rad na nich dojdem su fakt vymakani..co sa tyka muziky aj kontaktu s publikom :) a okrem fajnej hudby si na ich koncertoch vzdy uzijem aj kopec srandy a dosytosti sa vysmejem ha ha ha
Zaznamenané
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 22 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.112 sekund, 22 otázok.